Ay bilmiyorum cnim ya. En başında cok umutsuzdum sonra oldu bu iş dedim simdi yine umutsuzlandi.Bende oluyo kasık ağrısı göğüs ağrısı ama diğerinde de olmuştu negatif çıktı demekki bi alakası yok :) belkide ağrı olmaması daha iyi
Bende de aynı kafa var bi var diye düşünüyorum bi yok diye bugün 7.günüm erken idrar testlerinden almayi düşünüyorum iki gün önce yaptım sanki silik çizgi gördüm gibi geldi bugün tekrar yapıcam çatlicam meraktan yoksa :) hayırlısı bu kadar emek verip boş dönmek üzücü oluyo diyorum Allahım elimden geleni yaptım gerisini sana bıraktım Hayırlısıysa nasip etAy bilmiyorum cnim ya. En başında cok umutsuzdum sonra oldu bu iş dedim simdi yine umutsuzlandi.
Keske yapmasan testi. Bence kan testini beklemelisin. Daha cok erken. Bnim 8. Günüm. Kacinci gun embriyosuydu?Bende de aynı kafa var bi var diye düşünüyorum bi yok diye bugün 7.günüm erken idrar testlerinden almayi düşünüyorum iki gün önce yaptım sanki silik çizgi gördüm gibi geldi bugün tekrar yapıcam çatlicam meraktan yoksa :) hayırlısı bu kadar emek verip boş dönmek üzücü oluyo diyorum Allahım elimden geleni yaptım gerisini sana bıraktım Hayırlısıysa nasip et
5. Gün canım iki embriyo ya ben kafama takmiyorum ki teste kadarKeske yapmasan testi. Bence kan testini beklemelisin. Daha cok erken. Bnim 8. Günüm. Kacinci gun embriyosuydu?
Benim de 5.gün dün gece çok hafif açık kahve akıntım oldu bugün bi şey yok ama karnım ağrıyor biraz bu gece gidip kan verecem bari bayram da ogrenmiyeyim negatif se de5. Gün canım iki embriyo ya ben kafama takmiyorum ki teste kadar
Hmmm 5. Günse çıkar tabi kuzum hayirlisi olsun5. Gün canım iki embriyo ya ben kafama takmiyorum ki teste kadar
Insallah pozitiftir. Kahve akinti olumluya isaret cnimm sıkma canınıBenim de 5.gün dün gece çok hafif açık kahve akıntım oldu bugün bi şey yok ama karnım ağrıyor biraz bu gece gidip kan verecem bari bayram da ogrenmiyeyim negatif se de
Akıntı normal canım jelden de olur sıkma canınıBenim de 5.gün dün gece çok hafif açık kahve akıntım oldu bugün bi şey yok ama karnım ağrıyor biraz bu gece gidip kan verecem bari bayram da ogrenmiyeyim negatif se de
Ben jel kullanmıyorum ki cnm iğne ve kan sulandırıcı sadeceAkıntı normal canım jelden de olur sıkma canını
Hii ben kullanıyorum hem iğne hem jel .ama normal yani bi çok kişi de duydum hatta hamilelik belirtisi bile diyolar gönlünü ferah tutBen jel kullanmıyorum ki cnm iğne ve kan sulandırıcı sadece
Normalde kan tahlilini 12 gün sonraya veriyorlar.. 12. Günü baz alırsak çok erken.. Benim bulunduğum yerde 3.gün embrıyosu için 14. Gün, 5. Gün embriyosu için 12. Gün, dondurulmuşlar içinde 15. Günde kan tahlili isteniyor.. Burda bazı arkadaşlar 10 gün negatif 12. Gün pızitife dönenleri okudum.. Ama devam edip etmediği konusunda bilgi sahibi değilim. 2 gün sona herşey değişebilirkızlar çok sabırsızım biliyorum ama benim normalde bugün transferden sonra 7. günüm normal test tarihim 2 gün sonra ben bugün dayanamadım kan tahlili yaptım 0.12 çıktı burdan dönen varmı bildiğiniz
inşallah öyle olur çok moralim bozuldu ben çok umutluydumNormalde kan tahlilini 12 gün sonraya veriyorlar.. 12. Günü baz alırsak çok erken.. Benim bulunduğum yerde 3.gün embrıyosu için 14. Gün, 5. Gün embriyosu için 12. Gün, dondurulmuşlar içinde 15. Günde kan tahlili isteniyor.. Burda bazı arkadaşlar 10 gün negatif 12. Gün pızitife dönenleri okudum.. Ama devam edip etmediği konusunda bilgi sahibi değilim. 2 gün sona herşey değişebilir
Daha çok erken sakın morelini bozma benimde 7. Günüm ama ben transfer günü nü de sayıyorumkızlar çok sabırsızım biliyorum ama benim normalde bugün transferden sonra 7. günüm normal test tarihim 2 gün sonra ben bugün dayanamadım kan tahlili yaptım 0.12 çıktı burdan dönen varmı bildiğiniz
Kanda beta 8.gün yükselmeye basliyor Muş. Geç döllenme olursa 12.gün belli oluyormuş.yani şu anda hamile olsan bile çıkmaz ki inşallah hamilesindirinşallah öyle olur çok moralim bozuldu ben çok umutluydum
canım tüp bebektedemi öyle peki 5. gün emriosu olursada öylemidir acaba inşallah öyledir tahlil sonucumdan beridir ağlıyorumKanda beta 8.gün yükselmeye basliyor Muş. Geç döllenme olursa 12.gün belli oluyormuş.yani şu anda hamile olsan bile çıkmaz ki inşallah hamilesindir
Zaten tüp bebek için diyorum canımcanım tüp bebektedemi öyle peki 5. gün emriosu olursada öylemidir acaba inşallah öyledir tahlil sonucumdan beridir ağlıyorum
Benim önceki denemede 8.gün tahlil yaptırdım sonuç negatif ti. Dr bi daha test yap demedi.ilaçları bırak dedi.sonuç olarak düşük yaptım meger hamileymişm.bende pıhtılaşma olduğu için iğneyi bırakınca öyle olducanım tüp bebektedemi öyle peki 5. gün emriosu olursada öylemidir acaba inşallah öyledir tahlil sonucumdan beridir ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?