- 25 Ağustos 2016
- 361
- 593
- 18
- 39
hadi yaa çok üzüldüm canım Ama inşallah allah bu bu gebeliğinde sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim önceki denemede 8.gün tahlil yaptırdım sonuç negatif ti. Dr bi daha test yap demedi.ilaçları bırak dedi.sonuç olarak düşük yaptım meger hamileymişm.bende pıhtılaşma olduğu için iğneyi bırakınca öyle oldu
İnşallah hayırla sonuçlanır canım.dikkat etmen gereken bir sürü şey var bence ilk mesajları okumak bayağı yazmıştıkKizlar insallah bekleyen herkes positivi görür.. Güzel bir hamileligin ardindan bebisine kavusur.. Benim transfer persembe günü olacak.. Dikkat etmem gereken bir sey varsa lütfen beni uyarin... Allah hepinizden razi olsun..
Yaa çok güzelmiş bu Ayy inşallah istediğin gibi olur16 eylül benim evlilik yıldönümüm hep hayal etmiştim eşime bir pasta yaptıracaktım hamile kadın şeklinde hani böyle bebek patiği biboronu filan oluyor üZerinde öyle kutlayacaktım. inşallah allah bu hayalimi gerçekleştirmemi nasip eder
Canim bastan simdiye dek hepsini okudum canim.. Sevinclerinizi, hüzünlerinizi paylastim sessizce sizinle.. Cok sag ol..İnşallah hayırla sonuçlanır canım.dikkat etmen gereken bir sürü şey var bence ilk mesajları okumak bayağı yazmıştık
9.gün 70 11.gün 138 Di (29Ağustos)) keseyi 9eylül de karından ultrason la gördü.hatta karın dan görünmesi için erken senin kese bayağı büyük maşallah dediBahrik keseyi gormussun canım. Gözün aydın. Bişey isticem senden. İlk betadan kaç gün sonra kese göründü. İlk değerin kaçtı.
Orta kalite tutmuş bir forumda seninki tutmazsa çok şaşıracağım inş sonucun olumlu olur canımhadi yaa çok üzüldüm canım Ama inşallah allah bu bu gebeliğinde sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İyi Bayram'lar kızlar. Canım çıkar ama 10. Gün değer düşük olabileceği için çizgi hiç çıkmayabilir ya da çok silik çıkabilir. Testler yanıltıcı olabiliyor. Bence hiç deneyip kendini üzme boşuna. En doğru sonuç 12. Gün çıkar. Güzel haberlerini bekliyorum canım.Kızlar iyi bayramlaaarrrr.. yarın 10. Günüm idrar testi yapsam çıkarmı?? 3. Gün embriyosu
Ama ben 11. Gün yaptırcam eşime supriz yapabilmek için tabi suprizlik bisey varsa. Ozaman 11. Gün hastaneye gitmeden evde yapıyım idrarda yoksada hazırlıklı olurum sonuca. Kanda pat diye görürsem cok ağır gelirİyi Bayram'lar kızlar. Canım çıkar ama 10. Gün değer düşük olabileceği için çizgi hiç çıkmayabilir ya da çok silik çıkabilir. Testler yanıltıcı olabiliyor. Bence hiç deneyip kendini üzme boşuna. En doğru sonuç 12. Gün çıkar. Güzel haberlerini bekliyorum canım.
inşallah canım ama yarın test günüm benim pek umudum yok 7. gün yaptığım kan tahlili negatifti idrarlar hala negatif pek umutlu değilim ama hakkımda hayırlısı olsun emrio 5aa endimeteium da çok iyiydi nerde yanlış yaptık onu bilmiyorum benOrta kalite tutmuş bir forumda seninki tutmazsa çok şaşıracağım inş sonucun olumlu olur canım
Kendini suçlama sakın. Artık doval ortamina bırakılıyor bakma dikkat ediyoruz ama bizim yapabilcegimiz hicbisey olmuyo. Hersey rabbimin elindeinşallah canım ama yarın test günüm benim pek umudum yok 7. gün yaptığım kan tahlili negatifti idrarlar hala negatif pek umutlu değilim ama hakkımda hayırlısı olsun emrio 5aa endimeteium da çok iyiydi nerde yanlış yaptık onu bilmiyorum ben
İnşallah güzel sonuçlar alırsın Allah'ın izniyle, eşine de sürpriz olur ne güzelAma ben 11. Gün yaptırcam eşime supriz yapabilmek için tabi suprizlik bisey varsa. Ozaman 11. Gün hastaneye gitmeden evde yapıyım idrarda yoksada hazırlıklı olurum sonuca. Kanda pat diye görürsem cok ağır gelir
Insallah cnim bnim. Bakalim planlarim var bekarliktan beri uygulamak nasip olur insallah :)İnşallah güzel sonuçlar alırsın Allah'ın izniyle, eşine de sürpriz olur ne güzel
Kanda hcg yeni dolasmaya baslıyodur şimdi yapıp kendini bosuna uzeceksin bebişede zarar..12 den once yaptırma derimKızlar iyi bayramlaaarrrr.. yarın 10. Günüm idrar testi yapsam çıkarmı?? 3. Gün embriyosu
11. Gün cikmazmi ki.Kanda hcg yeni dolasmaya baslıyodur şimdi yapıp kendini bosuna uzeceksin bebişede zarar..12 den once yaptırma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?