- 3 Nisan 2016
- 107
- 70
- 13
- 39
- Konu Sahibi Aysemmelegim
-
Benim gittiğim doktorlar da önerdi hep, madem hamile kalabiliyorsun, denemelisin diye. Baştan çok kızıyordum. Artık bunu bir rahatsızlık olarak görüyorum, tüp bebek de çok kolay değil. Biraz da kaderci yaklaşıyorum artık. Yine de bir sonraki adetimde başlıyorum tüp bebeğe. Yaşım da geçiyor çübküDediğiniz gibi Ablam da benim gibi iki kayıptan sonra oldu bi bebeği. Ben doğal yolla da denedim tüp Bebek'le de ikisinin de acısı aynı. İnsan yıkılıyor kahroluyor. Siz 3. Normal denemeye Nasıl karar verdiniz? Sonraları Nasıl toparlıyorsunuz kendinizi? Çok zor ve sıkıntılı süreç değil mi?
Tüp bebek de zor bir süreç. İki kez denedim. Ama bu benim kaderimmiş.belki sizin ilk denemenizde tutar. Gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim. Hangi hastane süreç Nasıl ilerledi diye. İnşallah güzel ve hayırlı haberlerinizi alırız.Benim gittiğim doktorlar da önerdi hep, madem hamile kalabiliyorsun, denemelisin diye. Baştan çok kızıyordum. Artık bunu bir rahatsızlık olarak görüyorum, tüp bebek de çok kolay değil. Biraz da kaderci yaklaşıyorum artık. Yine de bir sonraki adetimde başlıyorum tüp bebeğe. Yaşım da geçiyor çübkü
Bende de farklı translokasyon var. 28 ekinde 8 haftalık iken kürtaj oldum 2. Kez. Fetüs genetikte normal çıktı yani tamamen sağlıklı. Niye öldü diyorum hiçbir sebep söyleyemiyorlar . Bende de pıhtılaşma var ama çekinik sadece coraspirin yeter dediler ben de iğne kullanmadım . Şu an kimi suçlayacağımı bilmiyorum belki de hata bende ısrar etmeliydim . Bizim kaderimiz bu bence . Bakın tüp bebek de olsa olmuyor normal gebelikte . Çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun
Pıhtılaşma sonucunuz çıktığımda yazarsanız çok sevinirim . Diğer denemelerimiz için bi yol olur en azından. Sizdeki homozigot mu heterozigot mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?