- Konu Sahibi Aysemmelegim
-
bizim de 22. ve Y kromozomları arası parça değişimi nerde yaptırdınızBen ilk tup bebek denemmde gebelik yasadım.
Ama bılmedıgımız için kürtaj sonucu öğrendık bu durumu. Bızdede 22. Kromozomda gorunuyor.
28 yasındayım szın yasınız kac bır önerınız varmı ??
Biz genetik arastırmalarımız sonucu esım ve bende sorun cıkmadı. Ama bazen embrıyolarda olabılıyormus yınede. Dolayısıyle cok kararsız kaldım. Bızde sorun olmasada embrıyo tarama testı yaptırmak istedım am dondurulmusları denedık. İkinci tedavı negatıf 3.tedavı içinde hala sonuc beklıyorum. Ben genetık araatırmalarımı bakırkoy devlet hastanesı tıbbı genetık bolumunde yaptırdım .bizim de 22. ve Y kromozomları arası parça değişimi nerde yaptırdınız
Merhaba benim bütün embriyolarım gitmişti 5. Güne. Yani kesin bi kalıp yok. Herşey olabilir, inşallah senin de öyle olur. Yalnız bana genetik danışma aldığımda doğal denersem sağlıklı bebeği bulma şansımın %33 olduğunu söylemişti, embriyolarımında %30 sağlıklı çıktı genetik olarak.Merhaba ben 26 yasındayım 2 kere normal yolla gebe kaldım ve biri 10 diğeri 6 haftalıkken kalpleri durdu tüm genetik testler pıhtılaşma vs hsh yapıldı bende 4-16 nolu kromozom da resiprokal translokasyon tespit edildi suan şişli memorial tüp bebek te tedavi görüyorum yumurtalar toplandı 8 olgun 6 sı döllendi bir tane de ertesı gun döllendi bugun 4. Gun 4 ü iyi 2 tane de orta kalite dendi yarını bekliyorum acaba kacı 5. Gune gıder ve pgt yapılacak Allah yardımcım olsun sansım cok dusuk
Tek embrıyo gıdıp Saglıklı gelıp gebe kalan dahı var.Lütfen cevap yazın resiprokal translokasyon tasıyıcısıyım 5. Gune sadece 2 embriyom ulaştı genetiğe gitti 2 embrıyosu olupta saglıklı bulunan varmı cok umutsuzum Allah yardım etsin ama translokasyonun ıkı cesıdı var robertsonian ve resiprokal bendeki resiprokal daha agır olan resiprokal olupta 2 embrıyosundan saglıklı gelen varmı
Normal yoldan gebelik yasamanda cok buyuk artı. İnan kac kere protokole baslayan bır embrıyo oluşşun dıye dua edenler var. Sukur ki ıkı embrıyo var hemde blast sevıyesınde allah yardımcımız olsunAllah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun sağol cevabın için 26 yasındayım ıkı kerede normal yolla dusugum var
T Tubaatan merhabaDoğrudur tabiki cok sukur yıne de ama ıste onlardan da saglıklı gelmesı mucize olur hayırlısını Allah bilir zor ama evlat sahibi olamamak daha yolun basında sayılırız bakalım Alla h ne gısterır sızın varmı Hubann kacıncı tedavı saglıklı buldukarmı yas kac
Üzüldüm senin adına. Benim de 3 embr çıkmıştı, rahim iyiydi, embr kaliteleri aa-ba idi. 2 transferde megatif sonuç aldık. Sonra 1 doğal gebelik ve düşük, şimdi yine doğal gebelik ve dengesiz translokasyon sonucu aldık yine kürtaj.. bu iş hiç kolay değil ama çaresiz değil. Allah'ıma sığındım tekrar tüp bebek deneyeceğiz. Merkez araştırıyorum. Memorial Şişli'den memnun kaldın mı?Merhaba İki kez transfer oldu ama tutmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?