- 11 Mayıs 2020
- 9
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi hayatininmakinisti
-
Kesinlikle. Yazacaktim cekindim. Anksiyete ile ilgisi yok gibi. Dengesiz bir kisiligi var. Atagim var deyip ara ara uzaklastiriyor.Anksiyetede atak dönemi diye bir şey ben bilmiyorum. Bu konuda bilgim yok.
Ve fakat yazdıklarınız bana aksiyeteden çok dengesizlik gibi geldi.
Bu adam hasta olabilir. Amenna.
Ama daha çok ağır dengesizlik sendromu yaşıyor.
Anksiyetede atak dönemi diye bir şey ben bilmiyorum. Bu konuda bilgim yok.
Ve fakat yazdıklarınız bana aksiyeteden çok dengesizlik gibi geldi.
Bu adam hasta olabilir. Amenna.
Ama daha çok ağır dengesizlik sendromu yaşıyor.
Kesinlikle. Yazacaktim cekindim. Anksiyete ile ilgisi yok gibi. Dengesiz bir kisiligi var. Atagim var deyip ara ara uzaklastiriyor.
evet doğruAdam mı evlenip ayrılmış orayı tam anlamadım.
Ben annesi evlenip ayrilmis anladim. Bir de bu varsa adam bastan defolu. Bir de eski karisinin agzindan dinlemek lazim o zaman. Cunku bosanan erkeklerde hep ayni yalan var. Suclu hep karsi taraf cunku. O kadar mukemmel biri olsaydi karisi bosamazdi. Bunu bilir bunu soylerim hep.Adam mı evlenip ayrılmış orayı tam anlamadım.
Bu ülkede bir kadının boşanması için çok ciddi nedenleri bile tolere edip boşanmadıgini hepimiz biliyoruz.Ben annesi evlenip ayrilmis anladim. Bir de bu varsa adam bastan defolu. Bir de eski karisinin agzindan dinlemek lazim o zaman. Cunku bosanan erkeklerde hep ayni yalan var. Suclu hep karsi taraf cunku. O kadar mukemmel biri olsaydi karisi bosamazdi. Bunu bilir bunu soylerim hep.
Ne güzel düşünmüşsün!!!4 yıl önce bir evlilik yaşıyor ancak 1 yıl bile sürmüyor.Çocuğu yok. Tam detaylı bilmesemde anlattığı bazı aralarda aldatma, çocuk (başkasından) vb. şeyler yaşanmış. Tam detaylı bilmeme sebebim hem eski bir mevzu olması sebebiyle hemde bu evlilik sonrası travma sonrası stres bozukluğu rahatlığı sebebiyle tedavi gördüğü için hatırlatmak belki onu daha kötü yapar diye düşündüm
Karısı aldatmıs iste.Ne güzel düşünmüşsün!!!
Ben her geçen gün bunları okudukça kendimi kötü biri olarak görüyorum.Evlenmeyi düşündüğünüz bir ilişkiniz var ama neden boşandığını sormuyorsunuz.Ilk başta sormanız gereken şey buydu.Hatta gerçekten boşandı mı gerçekten kadın mı hatalı?Ama o üzülmesin ben ilerde daha çok üzülürüm mantığı anladığım kadarıyla.
Dr u nasılsa durumunu farkedemiyor ama siz destek oluyorsunuz!psikolog musunuz hayır.Anksiyete duygu durum bozukluğudur ilaç ve terapilerle normal hayata dönerler.
Bence siz önce kendinizi düşünün.
Nerde aldatan, pis,ruh hastası kadın var bu adamlara denk geliyor artık çok üzülüyorum bu adamlara yazık yaaBu da mı aldatılmıs karısı tarafından of
Bu erkeklerin Bosanma sebebi hep karınlarının aldatması.. Tatlı minik kuzucuklar ya, hep kotu kadınlara denk geliyorlar
Başkasından cocukta var detaylı bilmesende bunu sıkıstırmıslar araya, abd de yasıyoruz sanki
Gece gece sinirim bozuldu gene, karım aldattı ondan bosandım muhabbeti gorunce tansiyonum yukseliyor
Karısının aldattığı yerde konuyu bıraktım zaten gerisini okumadım.
Baskasından cocuk bile yapmıs kadın, sankı bana nip tuck cekıyoruz. Christian troy bile masum bu kadından....Nerde aldatan, pis,ruh hastası kadın var bu adamlara denk geliyor artık çok üzülüyorum bu adamlara yazık yaa
Altınları çaldı var bir deBu da mı aldatılmıs karısı tarafından of
Bu erkeklerin Bosanma sebebi hep karınlarının aldatması.. Tatlı minik kuzucuklar ya, hep kotu kadınlara denk geliyorlar
Başkasından cocukta var detaylı bilmesende bunu sıkıstırmıslar araya, abd de yasıyoruz sanki
Gece gece sinirim bozuldu gene, karım aldattı ondan bosandım muhabbeti gorunce tansiyonum yukseliyor
Karısının aldattığı yerde konuyu bıraktım zaten gerisini okumadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?