- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
Çocukları kreşe- okula gönderin
İyi bir cinnet geçirip kocanın yardım etmesini iste. Paşa torunu biraz yardım etsin, kılıbıklık değil insan evlatlığı bu.
Ozaman müsade edin dışarıdan alsın ne kadar dışarıdan alıp yedirebilecek
Her işe koşmayın herşey mükemmel olmasın İnan’ın eşiniz ucundan tutmayı öyle öğrenecek
Mesela eşiniz eve geldi siz diyinki çocuk durmadı başım dönüyor midem bulanıyor azıcık uzanayım böyle böyle yaparsanız o da mecbur kalacak bazı şeyleri yapmaya
Benim 6 aylık bir oğlum var ev hanımıyım ben bile yetişemiyorum sizi düşünemiyorum herşeye siz yetişmek zorunda değilsiniz eşim işten gelince hemen oğlanı ona veriyorum mamasını o içirir sonra o uyutur ben yemeği hazırlarım banyosunda eşimle beraber yapıyolar haftasonları eşime bırakıp uyuyorum bi altını değiştirmek istemiyor ama hasta falan olduğumda omları da yapıyor ben biraz eli maşalıyım sanırım hele bi yapmasın çocuk yapmayı beraber istedik bu sorumluluğu almayı beraber kabul ettiysek yardımcı olabileceği yerlerde olması lazım ayrıca kendinizi ve çocuklarınızı doyurun ev bırakın dağınık kalsın eşiniz madem çocuk bakmaktan anlamıyor bulaşıkları makinaya dizsin o bile kar
Bi kaç aya hepsi geçmiş olacak sevgili konu sahibi... Allah evlatlarınıza,size ve eşinize can sağlığı versin. Ne kadar güzel geniş bir aileniz olmuş. İlerde tüm bunları hatırlayıp güleceksiniz. Eğer maddi gücünüz varsa hafta 1-2 yardımcı alsanız belki sorununuz çözülebilir.
Hiç sorumluluk almamış siz sorumluluk almışsınız daha çok mesela ben hiç aspire etmedim hep eşime yaptırım ben yapamam diye gerçekten de yapamam çnkü yapınca çok ağlıyor ben dayanamıyorum ufak ufak sorumluluk verimAh keşke dizse inanın bırakıyorum dağılıyor bu sefer dağınıklıktan oturup ağlıyorum dayanamıyorum başak burcu bir insanım kemiriyor beni evin o hali e herşeye de yetişemiyorum varın siz anlayım hissettiklerimibi ihtimal az önce çocuğun burnunu aspire et dedim hasta çünkü tınakıyor çok çektirmek lazım ne ben mi yapacam ben yapamam sen niye yapmıyorsun bi ton laf...
Ayrıca da bu süreç geçiyor bir dönem deli gibi ağlıyordum iki çocuk ikisi de aynı anda anne diyor eşim eve çok geç geliyor tek başımayım kapıyı çöpü atmak için açıyorum sanırım çıldırıyordum şimdi hayal meyal aklımda kaldı ama çocuktan soğudum o net :)))
Geçiyor merak etmeyin ev dağınık olunca da geçiyor uykusuz da geçiyor mutlu da geçiyor oyüzden rahat tutmaya çalışın kendinizi
Çocuklara basit işler verin mesela büyük çocuğu tutsun küçük oyalasın gibi
Zaten o kolik dönemi atlatmışsınız bundan sonrası daha hızlı yoluna girer
Hiç sorumluluk almamış siz sorumluluk almışsınız daha çok mesela ben hiç aspire etmedim hep eşime yaptırım ben yapamam diye gerçekten de yapamam çnkü yapınca çok ağlıyor ben dayanamıyorum ufak ufak sorumluluk verim
Kucuk olan cok agir degilse evde kanguruya takip is yapabilirsiniz. Ben oyle yapardim. Isiniz cok zor sizi cok iyi anliyorum
Sizin 4 değil kocanızla birlikte 5 çocuğunuz var. Bostan korkuluğu mu o evde. Çocuk bakamıyorsa çamaşır yıkasın, yemek yapsın kısacası ev işlerine yardım etsin. 4 çocuğu tek başınıza yapmadınız sonuçta
ALLAH can sağlığı versin bunların hepsi geçicek arkadaşım. sizi çok iyi anlıyorum bende 2 erkek çocuğu annesiyim. Biri 7,5 diğeri 2.5 yaşında. Birinin okul derdi diğerinin 2 yaş sendromu bende bazen tükeniyorum. Kalbim ağrıyor sıkıntıda o denli stres yaşıyorum ama söz konusu evlat olduğu için velahavle diyip devam ediyorum. Ben şimdi kendimi iyice bıraksam aile dağılır onun için en çok biz güçlü olmalıyız. Bundan 10 yıl sonrasını düğün ve savaş arkadaşım ev işi yetişemiyorum vs dert etme olduğu kadar olsun Onların sağlığı için en önemlisi senin sağlığın. Yardımcı tut, eşinle ciddi ciddi konuş sabina yardımcı olsun ve bol bol dua et. Allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?