Tü-ke-ni-yo-rum...

Ayrıca da bu süreç geçiyor bir dönem deli gibi ağlıyordum iki çocuk ikisi de aynı anda anne diyor eşim eve çok geç geliyor tek başımayım kapıyı çöpü atmak için açıyorum sanırım çıldırıyordum şimdi hayal meyal aklımda kaldı ama çocuktan soğudum o net :)))
Geçiyor merak etmeyin ev dağınık olunca da geçiyor uykusuz da geçiyor mutlu da geçiyor oyüzden rahat tutmaya çalışın kendinizi
Çocuklara basit işler verin mesela büyük çocuğu tutsun küçük oyalasın gibi
Zaten o kolik dönemi atlatmışsınız bundan sonrası daha hızlı yoluna girer

Benim 6 aylık bir oğlum var ev hanımıyım ben bile yetişemiyorum sizi düşünemiyorum herşeye siz yetişmek zorunda değilsiniz eşim işten gelince hemen oğlanı ona veriyorum mamasını o içirir sonra o uyutur ben yemeği hazırlarım banyosunda eşimle beraber yapıyolar haftasonları eşime bırakıp uyuyorum bi altını değiştirmek istemiyor ama hasta falan olduğumda omları da yapıyor ben biraz eli maşalıyım sanırım hele bi yapmasın çocuk yapmayı beraber istedik bu sorumluluğu almayı beraber kabul ettiysek yardımcı olabileceği yerlerde olması lazım ayrıca kendinizi ve çocuklarınızı doyurun ev bırakın dağınık kalsın eşiniz madem çocuk bakmaktan anlamıyor bulaşıkları makinaya dizsin o bile kar

konunun tamamını okumadım, o yüzden ne kadar olur bilemem ama bir süreliğine anneniz yanınıza gelemez mi? yurtdışındayım demişsiniz ama düzenli bir işiniz varsa anne/babayı getirebiliyorsunuz diye biliyorum (eşiniz çalıştığına göre sorun olmasa gerek). o da olmasa nerede olduğunuza bağlı olarak 2-3 aylık vize alıp yanınıza gelse anneniz (uçak biletini karşılarsınız vs.)... siz de o dönemde kendinize gelmiş olursunuz.
umarım bir an önce ferahlarsınız.

Bi kaç aya hepsi geçmiş olacak sevgili konu sahibi... Allah evlatlarınıza,size ve eşinize can sağlığı versin. Ne kadar güzel geniş bir aileniz olmuş. İlerde tüm bunları hatırlayıp güleceksiniz. Eğer maddi gücünüz varsa hafta 1-2 yardımcı alsanız belki sorununuz çözülebilir.

Yapmaz afedersiniz evi b...k dahi götürse yapmaz amaaan ne olacak der oturur hiç umurmasaz.. şöyle söyleyeyim daha açıklayıcı olur eşim eve gelince çoraplarını çıkarıp tv ünitesinin önüne fırlatır çocukları da kendine benzetti ne kadar söylediysem de kızdıysam da bunun önüne geçemedim.. o çorap yığını ben alıp kirli sepetine atmazsam kimse ellemez haftalarca öyle kalır.. yav bana acımıyorsanız Allah rızası için yapın çok mu zor ey evimin ahalisi

Ah keşke dizse inanın bırakıyorum dağılıyor bu sefer dağınıklıktan oturup ağlıyorum dayanamıyorum başak burcu bir insanım kemiriyor beni evin o hali e herşeye de yetişemiyorum varın siz anlayım hissettiklerimi bi ihtimal az önce çocuğun burnunu aspire et dedim hasta çünkü tınakıyor çok çektirmek lazım ne ben mi yapacam ben yapamam sen niye yapmıyorsun bi ton laf...

Bu pozitif yorumunuzla içimi derdimi hafiflettiniz Allah razı olsun İnşAllah o günler çabucak gelir :)

Hiç sorumluluk almamış siz sorumluluk almışsınız daha çok mesela ben hiç aspire etmedim hep eşime yaptırım ben yapamam diye gerçekten de yapamam çnkü yapınca çok ağlıyor ben dayanamıyorum ufak ufak sorumluluk verim

Sizin 4 değil kocanızla birlikte 5 çocuğunuz var. Bostan korkuluğu mu o evde. Çocuk bakamıyorsa çamaşır yıkasın, yemek yapsın kısacası ev işlerine yardım etsin. 4 çocuğu tek başınıza yapmadınız sonuçta

Öyle kocaya yemek yapmayın aç kalsın paşa torunu

Kucuk olan cok agir degilse evde kanguruya takip is yapabilirsiniz. Ben oyle yapardim. Isiniz cok zor sizi cok iyi anliyorum

ALLAH can sağlığı versin bunların hepsi geçicek arkadaşım. sizi çok iyi anlıyorum bende 2 erkek çocuğu annesiyim. Biri 7,5 diğeri 2.5 yaşında. Birinin okul derdi diğerinin 2 yaş sendromu bende bazen tükeniyorum. Kalbim ağrıyor sıkıntıda o denli stres yaşıyorum ama söz konusu evlat olduğu için velahavle diyip devam ediyorum. Ben şimdi kendimi iyice bıraksam aile dağılır onun için en çok biz güçlü olmalıyız. Bundan 10 yıl sonrasını düğün ve savaş arkadaşım ev işi yetişemiyorum vs dert etme olduğu kadar olsun Onların sağlığı için en önemlisi senin sağlığın. Yardımcı tut, eşinle ciddi ciddi konuş sabina yardımcı olsun ve bol bol dua et. Allah yardımcın olsun inşallah

Aynı anlattığınız gibiyim ben de kapıdan çıkınca inanamıyorum kuaföre gitmek ultra lüks geçecek biliyorum bu bilinç olmasa insan kafayı sıyırır cidden... olumlu yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum:)

Ermesine vereyim de dediğim gibi kalacak ya da olduğu yerde duracak yapılacak her neyse..

Kucuk olan cok agir degilse evde kanguruya takip is yapabilirsiniz. Ben oyle yapardim. Isiniz cok zor sizi cok iyi anliyorum

Evet bunu denedim sıpa onada da yaygarayı bastı bi de tehlikeli bir durum atlattık ben çamaşır asarken az kalsın çamaşır askısının demir teli gözüne denk gelecekti baktım olmuyor ve inanılmaz yorucu ondan da vaz geçtim.

Şu söyledikleriniz aslında ne kadar yapılası kolay şeyler değil mi ama inanın bana 2xultra lüks geliyor çünkü hiç yapmadı asla da yapmaz..

Esin yemekten anlamiyor temizlikten anlamiyor yok cocuk bakmaktan anlamiyor .. bir tek cocuk yapmaktan anliyor anlasilan.
Yapacaginiz tek şey eşinize yemek , temizlik ve cocuk bakmayi anlatmak , anlatin ki artik anlasin !

Elimden geldiği kadar güçlü durmaya pozitif olmaya çalışıyorum zaten buna mecburum çocuklarım için fakat dönem dönem kırılıyor kanatlarım yıkılıyorum yalnızlığım kimsesizliğim mahvediyor beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…