Tuhaf hareketler

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
253
52
48
33
Kızlar görümcmin bazı huyları çok farklı. Ufak operasyon geçirdi ama ayakta şuan gezebiliyor. Bugün kvdede yemek hazırlıyorduk eşi geldi senin mutfakta ne işin var çabuk içeri dedi.
Neyse içerde çocuğuna bişeyler yediriyordu benden bişeyler istedi getirdim. Sonra elinde boş tabak vardı bana verdi bende yanına koyuverdim. Zaten koymak istesem ben koyardım dedi. Bende bir daha gidişimde götüreyim dedim. Ben götürürüm dedi. Yinede götürdüm. Eşini sürekli parmağında oynatıyor aynısını bende de bekliyor ben ayağa kalkıyorum ya iunuda yapsana vs. Şimdi bayram geliyor Kv evinde bi araya gelmek istemiyorum çünkü o kvsine misafir gibi gidiyor annesinde duruyor.(milleti çok eleştirirdi kvsine gitmiyor diye)
Bayramda önceki konularımdan bilen vardır 2. Günü gideyim diyorum ( eşim tabiki erkenden gidecek)

Zaten yoğun çalışıyorum istemediğim ortama erken gitmenin anlamı yok. Çocuğu çok çok erken kalkıyor bizde uyanmak zorunda kalıyoruz.

Kv ve kpedere ayıp olur mu? 2. Gün gitmek
(İlk gün her yer kan et oluyor sırf ondan dolayı etten tiksindim )

Kp ve kv ile aranızda sorun yok, bulunduğunuz şehirde sizin aile büyükleriniz yoksa 2. Günü gitmek ne bileyim ayıp olur. Görümcenin isteklerini duymazdan gelmeye çalış. 1 konuşur 2. Ye kalkar kendi yapar işini.

Kaç bayram sonra bu bayram bana da sıkıntı basıyor 20 gün var ama Rabbim hepimize sabır versin

Eşinle konusup anlastiktan sonra Esin durumu anlatır kimse de sesini çıkaramaz. Onlar 7 de gidiyorsa sen 10 da git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…