Ahlaksızsınız..Ben bunu anlayamıyorum peşimden gelen o ısrar eden o..söylemler hep aynı, siz istemeseniz degil peşinizden gelmeyi adınızı bile telafuz edemez, hiç bi yerden size ulaşamaz..Evet ahlaksızsınız evli olduğunu öğrendiğiniz de iletişiminizi tamamen koparmalıydınız. Konunun geçmişini bilmiyorum yorumları da tam okuyamadım ama belli zaten her şey..Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Ben bu koşulları kabul etmedim ki ..engelledim.Birine hakaret etmeden de güzel ve uygun cümleler kurabilirsin. Misal bu durum ahlaksızca diyebilirsin bu kabulümdür. Ama ahlak yok dersen kişiliğime hakaret oluyor. Ve ben buna izin vermem.hep olmaz demek yerine onunla iletişimi kesecektiniz yaa sonuçta evli dimi engeli basacaktın ne o peşinizden koşması hoşunuza mı gitti? Aa evet hoşunuza gitti çünkü ahlak yok.
Kadın beni çok sevdiğini söyledi.Ya ne kadar gurursuz bir insansınız şuan onu anladım.Bir de gidip eşi ile mi görüştünüz cidden yazık dünyada başka adam mı kalmadı? Neden evli insanların peşinde oluyorsunuz? Yok siz cidden normal değilsiniz Allah ıslah etsin.Ha bir de eşiyle görüştüğünüze kendiniz inanıyor musunuz? Eşinin telefonundan o da yazmış olabilir…
Hakaret etmiyorum.Benim için evli bir insanla görüşmek ahlaksızlıktır ve size kuracak güzel bir cümlem dahi yok.Aynı benzer durum yakınımın başına geldi ve emin olun aldatıldığını bilmek o kadını çok üzmüştür.Benim için aldatılmanın içindeki o iki insanda ahlaksızca davranış sergiliyor….Ben bu koşulları kabul etmedim ki ..engelledim.Birine hakaret etmeden de güzel ve uygun cümleler kurabilirsin. Misal bu durum ahlaksızca diyebilirsin bu kabulümdür. Ama ahlak yok dersen kişiliğime hakaret oluyor. Ve ben buna izin vermem.
Bu dalavereci, üçkağıtçı, Hallederiz Kadir tipli herif seni kıvama getirmek için çalıştığı yerlerden birindeki kadınlara bile şu konuşmayı yaptırmış olabilir. Bu adamdan her şey beklenir.Kadın beni çok sevdiğini söyledi.
Bu çok saçma ve gurursuzca değil mi.
Bunu kim dese inanmam. Birinin evli oldugunu herkes anlar. Heleki kadinlar.Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Yargılarım çok da iyi güzel yargılarım hatta mümkün olsa siz ve sizin gibi gayrimeşru ilişki içinde olan herkesi toplayıp atsak ..Asla saygı duymayacagim kabullenmeye eğim hoş görmeyeceğim ..Beynime...
elektro şok lazım
Çünkü duygu durumu bozukluğu çok zor
Terapi görüyorum ben. Yargılamayın.
Nasıl anlayayım uzak mesafeli bi ilişkiydi bu. Bekar gibi davrandı. Her saat konuşabiliyordu. Annem babam yaşlı onlarla yaşıyorum dedi. Giderim diye söylememiş bana evli olduğunu.Bunu kim dese inanmam. Birinin evli oldugunu herkes anlar. Heleki kadinlar.
kadinlar hisseder anlar. Sen buna ask diyorsun ama ben pislik diyorum.
Tum hesaplarini kapatSan tel nonu degissen pesini nasil birakmayacak?Nasıl anlayayım uzak mesafeli bi ilişkiydi bu. Bekar gibi davrandı. Her saat konuşabiliyordu. Annem babam yaşlı onlarla yaşıyorum dedi. Giderim diye söylememiş bana evli olduğunu.
Yaşıda küçük 27.benim gibi 18inde evlenmiş. 3 çocuk yapmışlar.
Ben şoka girdim. Engeli bastım bırakmadı peşimi. Anlamıyor musunuz peşimi bırakmadı diyorum. İtiraf edince mutsuzluğunu anlattı. Dinle dedi ölürüm dedi. Dinledim evet sonunda. İnanmıştım.hayatını değiştirebilir sandım. Üzüldüm bile mutsuzluğuna. Aynı kaderi paylaşıyoruz diye düşündüm.
Inanmamm inanmam. Pesini birakmadi? Esine soylerim deseydin? Ozaman gor nasil kacardi.Nasıl anlayayım uzak mesafeli bi ilişkiydi bu. Bekar gibi davrandı. Her saat konuşabiliyordu. Annem babam yaşlı onlarla yaşıyorum dedi. Giderim diye söylememiş bana evli olduğunu.
Yaşıda küçük 27.benim gibi 18inde evlenmiş. 3 çocuk yapmışlar.
Ben şoka girdim. Engeli bastım bırakmadı peşimi. Anlamıyor musunuz peşimi bırakmadı diyorum. İtiraf edince mutsuzluğunu anlattı. Dinle dedi ölürüm dedi. Dinledim evet sonunda. İnanmıştım.hayatını değiştirebilir sandım. Üzüldüm bile mutsuzluğuna. Aynı kaderi paylaşıyoruz diye düşündüm.
Bunu yapıcam artıkTum hesaplarini kapatSan tel nonu degissen pesini nasil birakmayacak?
Ahlaksızsınız.Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Adam 27 yaşında mi?Yaşıda küçük 27.
Duygu durumu bozukluğu rahatsızlığım var arkadaşım bunu sebep olarak göstermiyorum.beni haklı da yapmaz. Yöneticimiz Kazen'e bile gönderdim teşhisli raporumu. Terapiye gidiyorum. Duygularımın önüne geçebilmek ve artık hata yapmamak için.Ahlaksızsınız.
Evli olduğunu söyledikten sonra ayrıldınız mı? Yok. Görüyorum ki hala berabersiniz. Aşık etti, aşığım laflarının arkasına sığınmayın, ergen misiniz siz?
Bir insan nasıl mantığını duygularının önüne koyar anlamıyorum. Herşeyden önce ben adam bana bunu söylediğinde "beni nasıl enayi yerine koyar" diye düşünüp buz gibi soğurum. Hayret ediyorum bu durumlara gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?