Allahım deli olacağım. Bilmiyorum, insan aşık olunca kör mü oluyor?Bi gelirin varsa al beni kurtar bu hayattan gibi bişey söylemişti. Hiç para istemedi ama birikimin var mı iş kuralım gelecekte demişti. Herşey senin üstüne olsun ben yönetirim işleri demişti. Birikimim yok dedim. Hayatını değiştirmek istiyorsan kendin birikim yapıp değiştirirsin demiştim.
Beynime...Size cerrahi müdahale şart..neresi olduğunu düşünün bulun
Yargılamıyoruz. Uyandırmaya çalışıyoruz. Bunu da bir çeşit terapi gibi düşün. Kendine gel kendini bu pislik adamdan kurtar. Sen değerlisin, değerli olduğun için bu serseriye layık değilsin.Beynime...
elektro şok lazım
Çünkü duygu durumu bozukluğu çok zor
Terapi görüyorum ben. Yargılamayın.
Yeni açıldı davamız. Duruşma görüldü. Dava ertelendi.
O salak benim işte.
Ne deseniz haklısınız. Yüzüm yerde.
Maddi imkansızlıklarından dolayı hep çare arıyor sandım.Allahım deli olacağım. Bilmiyorum, insan aşık olunca kör mü oluyor?
Evli, üç çocuklu, yanılmıyorsam müzik yaparak hayatını kazanıyor, evli kadınları ilişkiye ikna edip parasını pişkince isteyebiliyor, boşanmadan deneyelim diyor, senin de aklın karışabiliyor.
Kızım sen deli misin, aklını mı kaybettin? Para istemiş adam senden yüzsüz yüzsüz. Biz hesap bize ödetildiğinde adamın yüzüne bakmazdık. Bu kadar mı aklınızı kaybediyorsunuz aşık olunca? “Paramla seni kurtaracağıma oturur evladımla yerim.” neden diyemiyorsun? Bunu söylemene engel olan ne var?
Sevmiyorum artık...yorumlarda gördüm birde dayak mı yediniz adamdan?
adam hem üçkağıtçı hem sizi dövmüş nesini seviyorsunuz hala mesela?
Maddi imkansızlıklarından dolayı hep çare arıyor sandım.
Karıma kredi çektireyim mi bile dedi
Yapma öyle şeyler günah dedim.
Karısına kredi çektirip sevgilisiyle yiyecek. Midem bulandı vallahi billahi. Şu pislikleri 100 km yakınınıza yaklaştırmayın. Hayvan bile denmez. Mikrop herif.Maddi imkansızlıklarından dolayı hep çare arıyor sandım.
Karıma kredi çektireyim mi bile dedi
Yapma öyle şeyler günah dedim.
Yerden yere vurulmaktan hoşlanıyorsunuz anlaşılanMerhaba. Beni az çok tanıyorsunuz. Gelişmeleri yazmak istedim.
Evli ve evli olduğunu kendine aşık ettikten sonra bana çok geç söyleyen ve çok mutsuzum diyen bir adamla gönül ilişkim vardı. Çok gittim ondan ben ama o peşimi bırakmadı. Çok savaşlar verdim vicdanımla. Çok sevmiştim onu. Başka şehirde iş bulmuştu çalışıyordu.yanına gitmemi istedi. Daha boşanmadan. Gel dilekçeyi beraber verelim dedi. Gelmem dedim. Gelirsem benim konumum sıfatım ne olur belli dedim. Madem mutsuzsun kendi hayatını değiştirmeden beni ortak etme hayatına ve boşanmana dedim. Ben sebep olmak istemedim bazı şeylere. Sonra bana öyle miiiiii o zaman ben eve dönüyorum dedi ve aynı günün gecesi döndü.
Hala da neden gelmedin diye bana suç bulup beni yargıladı yerden yere vurdu beni.
Mecbur muydum gitmeye ben?
Elinden tutup ben mi boşattırcaktım onu.
İnsan birini gerçekten seviyorsa ve evliliğinde mutsuzsa gerekeni tek başına yapmaz mı?Onun bu yaptığına ne denir?
Her şey aşık olmak, sevmek, seks değil sizi insan yapan en önemli meziyet dürüstlüktür, ahlaktır, insanca davranmaktır. Kalbiniz kararmış farkında değilsiniz..Bana ahlaksız demeden önce bi düşünün birini seviyorsunuz siz ona tüm hayatınızı dürüstçe anlatırken o size evli olduğunu aylarca söylemiyor ve bekarım diyor. Sizi kendine aşık ettikten sonra söylüyor. Sizin dengenizi bozuyor. Ben ahlaksız değilim. Sadece sevmiştim.
Alışkınım. Hayatım bu.Yerden yere vurulmaktan hoşlanıyorsunuz anlaşılan
Siz çocuk musunuz? Buna inandınız mı?Ben ölücem ölüm orucuna girdim odamdan çıkmıyorum seni nasıl unutucam yemek yemiyorum hiç gibi şeyler yazdı.
Tamam o zaman BDV konu açmanıza gerek yok çünkü sizin için dert değil buAlışkınım. Hayatım bu.
hep olmaz demek yerine onunla iletişimi kesecektiniz yaa sonuçta evli dimi engeli basacaktın ne o peşinizden koşması hoşunuza mı gitti? Aa evet hoşunuza gitti çünkü ahlak yok.Ben onun peşinde değilim ki arkadaşlar. Ben bitti demeden bitmez diyen o.
Ben hep olmaz dedim.
Annesiyle konuşturmuş olmasın siziSize yemin ediyorum. Odalarımız bile ayrı dedi kadın. Nikahımı vermem dedi. Sesi şiveliydi. İnanmakta ben de zorluk çektim.
Benim yüzümden değil. Çok mutsuzum annemin babamın zoruyla bu evliliği yürütüyorum dedi. Yakında boşanıcam hayatımı değiştiricem demişti.madem evli olduğunu öğrendiniz o dakika engeli basacaktınız ayrıca evet size ahlaksız diyenler haklı evli olduğunu bile bile ısrarla görüşmeniz ahlaksızca.Bir de adam neden boşanmak istiyor sizin yüzünüzden mi sizi sevdiği için mi? Ha söyleyinsene.Hâlâ ahlaksız değilim diyorsunuz sizin için yuvasınızı yıkan,karısını aldatan yarın sizide aldatır buna kafanız basmıyor mu? Allah sizi ıslah etsin akıl fikir versin.
Ya ne kadar gurursuz bir insansınız şuan onu anladım.Bir de gidip eşi ile mi görüştünüz cidden yazık dünyada başka adam mı kalmadı? Neden evli insanların peşinde oluyorsunuz? Yok siz cidden normal değilsiniz Allah ıslah etsin.Ha bir de eşiyle görüştüğünüze kendiniz inanıyor musunuz? Eşinin telefonundan o da yazmış olabilir….Benim yüzümden değil. Çok mutsuzum annemin babamın zoruyla bu evliliği yürütüyorum dedi. Yakında boşanıcam hayatımı değiştiricem demişti.
Kadına da gizli gizli sordum. Nolur bilmediğim birşey varsa söyle dedim. Çeker giderim. Senin üzerinde baskı mı var normal bi evliliğiniz varsa bana söyle dedim. Yok normal evlilik dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?