Tuhaf Hayat 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım deli olacağım. Bilmiyorum, insan aşık olunca kör mü oluyor?
Evli, üç çocuklu, yanılmıyorsam müzik yaparak hayatını kazanıyor, evli kadınları ilişkiye ikna edip parasını pişkince isteyebiliyor, boşanmadan deneyelim diyor, senin de aklın karışabiliyor.

Kızım sen deli misin, aklını mı kaybettin? Para istemiş adam senden yüzsüz yüzsüz. Biz hesap bize ödetildiğinde adamın yüzüne bakmazdık. Bu kadar mı aklınızı kaybediyorsunuz aşık olunca? “Paramla seni kurtaracağıma oturur evladımla yerim.” neden diyemiyorsun? Bunu söylemene engel olan ne var?

Beynime...
elektro şok lazım
Çünkü duygu durumu bozukluğu çok zor
Terapi görüyorum ben. Yargılamayın.
Yargılamıyoruz. Uyandırmaya çalışıyoruz. Bunu da bir çeşit terapi gibi düşün. Kendine gel kendini bu pislik adamdan kurtar. Sen değerlisin, değerli olduğun için bu serseriye layık değilsin.

Yeni açıldı davamız. Duruşma görüldü. Dava ertelendi.
O salak benim işte.
Ne deseniz haklısınız. Yüzüm yerde.

yorumlarda gördüm birde dayak mı yediniz adamdan?
adam hem üçkağıtçı hem sizi dövmüş nesini seviyorsunuz hala mesela?

Maddi imkansızlıklarından dolayı hep çare arıyor sandım.
Karıma kredi çektireyim mi bile dedi
Yapma öyle şeyler günah dedim.

yorumlarda gördüm birde dayak mı yediniz adamdan?
adam hem üçkağıtçı hem sizi dövmüş nesini seviyorsunuz hala mesela?
Sevmiyorum artık...
Maffetti hayatımı.
Zaten psikolojim bozuktu daha da bozdu bu.
Geliyorum dediği gün
İlk görüşmeydi daha.. koşa koşa gittim garajda onu almaya heyecandan titriyordum. Aşka hasretttim aptal gibi.
Sonra kendi içti bana da içirdi. Aramızda tartıştık. vurmaya başladı yüzüme üst üste tokat attı. Ben de ona vurdum. Babamdan ne farkın kaldı şimdi senin dedim. Bırak eve gidicem dedim.ağlamaya başladı bir süre bırakmadı sonra sarhoştum dedi. Sen çok bağırıyordun dedi sakinleştirmeye çalıştım dedi. Birdaha sakın yaklaşma bana bitti dedim. Peşimi bırakmadı günlerce...

karısına kredi çektirtecek ve o kadından 3 çocuğu var. yani şu tıynetteki bir adama aşık olmaya devam edebiliyorsun. adamın varlığı falso iken şu söylediklerinin tam bir pislik olduğunu işaret ettiğinin ayırımına varamıyorsun?
velev ki adam boşandı karısından bu herifle evlenecek kadar kör olman endişe verici. insan kendisine saygı duymalı önce.

Karısına kredi çektirip sevgilisiyle yiyecek. Midem bulandı vallahi billahi. Şu pislikleri 100 km yakınınıza yaklaştırmayın. Hayvan bile denmez. Mikrop herif.

Yerden yere vurulmaktan hoşlanıyorsunuz anlaşılan

Her şey aşık olmak, sevmek, seks değil sizi insan yapan en önemli meziyet dürüstlüktür, ahlaktır, insanca davranmaktır. Kalbiniz kararmış farkında değilsiniz..

Bu hatanızın farkında olup, o sizi sadece aşk adı altında elinde tutmaya çalışan her türlü zevkini gerçekleştirmeye çalışan adamdan uzak durun..

Boşandiktan sonra hayatınızı bu şekilde mi değiştirecektiniz?

Gerçekten hayalleriniz bu muydu?

Ben dizilerdeki aşklara inanan aptal bi insanım. Yıllarca sadakatsiz bi eşle yaşadım. Gittim eşine sadakatsizlik yapan birini buldum. Baştan söylemedi. Dengemi çok bozdu. Terapi görüyorum.
Eve dönmeseydi, çalışsaydı, mutsuzum dediği hayatını ve şartlarını değiştirseydi 3 çocuğuyla kabulümdü. Çalıştığı yer evine yakındı 3 saatlik mesafede. Çocuklarını bırakmış olmayacaktı. Ama gitti karısına döndü. İyi ki geldin o bilmemne kadın senin psikolojini bozardı demiş karısı bi de.

madem evli olduğunu öğrendiniz o dakika engeli basacaktınız ayrıca evet size ahlaksız diyenler haklı evli olduğunu bile bile ısrarla görüşmeniz ahlaksızca.Bir de adam neden boşanmak istiyor sizin yüzünüzden mi sizi sevdiği için mi? Ha söyleyinsene.Hâlâ ahlaksız değilim diyorsunuz sizin için yuvasınızı yıkan,karısını aldatan yarın sizide aldatır buna kafanız basmıyor mu? Allah sizi ıslah etsin akıl fikir versin.

Ben onun peşinde değilim ki arkadaşlar. Ben bitti demeden bitmez diyen o.
Ben hep olmaz dedim.
hep olmaz demek yerine onunla iletişimi kesecektiniz yaa sonuçta evli dimi engeli basacaktın ne o peşinizden koşması hoşunuza mı gitti? Aa evet hoşunuza gitti çünkü ahlak yok.

Benim yüzümden değil. Çok mutsuzum annemin babamın zoruyla bu evliliği yürütüyorum dedi. Yakında boşanıcam hayatımı değiştiricem demişti.
Kadına da gizli gizli sordum. Nolur bilmediğim birşey varsa söyle dedim. Çeker giderim. Senin üzerinde baskı mı var normal bi evliliğiniz varsa bana söyle dedim. Yok normal evlilik dedi.

Ya ne kadar gurursuz bir insansınız şuan onu anladım.Bir de gidip eşi ile mi görüştünüz cidden yazık dünyada başka adam mı kalmadı? Neden evli insanların peşinde oluyorsunuz? Yok siz cidden normal değilsiniz Allah ıslah etsin.Ha bir de eşiyle görüştüğünüze kendiniz inanıyor musunuz? Eşinin telefonundan o da yazmış olabilir….

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…