• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhafım

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar 1 buçuk yıllık ilişkim var. Ama nedense bi aydır falan çok özlediğim halde buluşmayı erteliyorum aramızda üç saatlik mesafe var şuan izinde gerçi izinde olmasa da fırsat yaratıyor ama benim içimden görüşmek gelmiyor özlüyorum da ama neden bilmiyorum içim sıkılıyor görüşme aklıma gelince. Buldun da bunuyorsun diyin saçmalıyorsun diyin ama neden çözemiyorum çok seviyor çok değer veriyor ben nankör müyüm kızlar kendimi çözemiyorum genel anlamda da bi umutsuzluk huzursuzluk var üstümde :(

Buluşma sizin için stres yaratan bir durum mu?
Önce problemin ne olduğunu çözmeniz gerek, saçmalıyorsunuz diye bir şey demek saçma.

benim de vardı öyle bir ilişkim. telefonda saatlerce konuşurduk ama yüz yüze çocuğu görmek istemiyordum. zaten bu sebepten bitti. ama benimki belliydi yani açıkça biliyordum sevgimin bittiğini,sizde de bu var ama kendinize mi itiraf edemiyorsunuz? yoksa sizi rahatsız eden ufak davranışları falan mı var? bence kendinize bunun cevabını verin.

Bana da tuhaf geldiniz, duygularınız bittiyse ayrılın neden kendinizi zorlayıp illaki nankör sıfatıyla kendinizi cezalandırmak istiyorsunuz?

Bunun sebebini sizden iyisi bilemez. Ailesel sebepleriniz varsa yani gorusmeniz problem oluyorsa,yada başka bir sebebiniz varsa altta yatan,ancak siz bilebilirsiniz.

Buluşma sizin için stres yaratan bir durum mu?
Önce problemin ne olduğunu çözmeniz gerek, saçmalıyorsunuz diye bir şey demek saçma.
Aynen babam bilmiyor sadece annem biliyor bu yüzden stres oluyorum ama yine de görmek istemem gerekmez mi kafayı yicem

Çok
benim de vardı öyle bir ilişkim. telefonda saatlerce konuşurduk ama yüz yüze çocuğu görmek istemiyordum. zaten bu sebepten bitti. ama benimki belliydi yani açıkça biliyordum sevgimin bittiğini,sizde de bu var ama kendinize mi itiraf edemiyorsunuz? yoksa sizi rahatsız eden ufak davranışları falan mı var? bence kendinize bunun cevabını verin.
Çok seviyorummm hatta çok aşığımmm

Biz bazen günde 2 kez buluşurduk.
Aramızda 1 saatlik mesafe ve iş yoğunluğu olmasına rağmen.
Şuan evli olmamıza rağmen en uzun 2 hafta ayrı kalabildik onda da sabah akşam vir vir yazıştık.
Görmediğim gün eksik hissederim.
Ki çok da kavga eden bi çift olmamıza rağmen böyleyiz.
Empati kuramadım oyüzden.

Kızlar 1 buçuk yıllık ilişkim var. Ama nedense bi aydır falan çok özlediğim halde buluşmayı erteliyorum aramızda üç saatlik mesafe var şuan izinde gerçi izinde olmasa da fırsat yaratıyor ama benim içimden görüşmek gelmiyor özlüyorum da ama neden bilmiyorum içim sıkılıyor görüşme aklıma gelince. Buldun da bunuyorsun diyin saçmalıyorsun diyin ama neden çözemiyorum çok seviyor çok değer veriyor ben nankör müyüm kızlar kendimi çözemiyorum genel anlamda da bi umutsuzluk huzursuzluk var üstümde :KK43:
içine sinmeyen bir durum mu var acaba

Aynen babam bilmiyor sadece annem biliyor bu yüzden stres oluyorum ama yine de görmek istemem gerekmez mi kafayı yicem
Belki de sizin bu konuda üzerinize çok geldiğinden kendinizi ekstra baskı altında hissediyorsunuz?
Bir de
Görmek istersiniz ama nasıl istersiniz?
Demek ki eliniz ayağınız dolaşıyor bir şey anlamıyorsunuz.
Valla stres altında yapılan bir şeyde hayır bulmuyorum ben de.
Hiç olmasın elime yüzüme bulaşacağına daha iyi yani, konu ne olursa olsun.
Ben de sizin gibiydim ama o mutlu sonla bitince değmiyor diyorsunuz. :)

Kız psikolog olacak hatunum he :p

Son zamanlarda kendini salmış olabilir misin yada kilo falan mı aldın?Sevgisizlikten değil de kendinle alakalı bi sıkıntın var bence.Sevgilisin yanına pür makyaj şıkır şıkır giden tiplerdensen o tarz bi bunalım yaşıyosundur alışverişe çık bi de kuaför gelir o zaman buluşasın :D

Son zamanlarda kendini salmış olabilir misin yada kilo falan mı aldın?Sevgisizlikten değil de kendinle alakalı bi sıkıntın var bence.Sevgilisin yanına pür makyaj şıkır şıkır giden tiplerdensen o tarz bi bunalım yaşıyosundur alışverişe çık bi de kuaför gelir o zaman buluşasın :KK70:
Harika bir analiz..
Siz de psikolog olacak hatunsunuz :p

Ailenizden gizli sakli mi gorusuyorsunuz?
Eve geliş saati sınırınız mı var?

Kızlar 1 buçuk yıllık ilişkim var. Ama nedense bi aydır falan çok özlediğim halde buluşmayı erteliyorum aramızda üç saatlik mesafe var şuan izinde gerçi izinde olmasa da fırsat yaratıyor ama benim içimden görüşmek gelmiyor özlüyorum da ama neden bilmiyorum içim sıkılıyor görüşme aklıma gelince. Buldun da bunuyorsun diyin saçmalıyorsun diyin ama neden çözemiyorum çok seviyor çok değer veriyor ben nankör müyüm kızlar kendimi çözemiyorum genel anlamda da bi umutsuzluk huzursuzluk var üstümde :KK43:

Bilemedim ama aşık olduğun için onu kendinden daha üst görüyor olabilir misin. Bu yüzden heyecan ve stres oluyor ve en sonu görüşmek istemiyoruma bağlıyor olabilirsin

Back
X