Kaç yaşındasın, ailenin senin üzerinde bu kadar baskı kurmasına neden izin veriyorsun? Sana alınan telefona,nişanlınla görüşmene kim karışır yahu çek resti zaten aran kötüymüş daha kötü ne olacak.Nişanlın haklı çok pasif gibisin
Nisanlinizin giyabinda yapilan kiyasa bile mudahele edebildiginize gore anlattiginiz kadar pasif bir durumunuz yok.
Ayni mudaheleyi diger konularda neden yapmiyorsunuz?
Anne mi düşman mı yahu. Eksiklerini kusurlarını kvye anlatmak da ne demek.
9 yıldır hiç mi bi kaynaşma bi güven aşılanamadı. Yaptıkları tamamen huysuzluk. Turşunu kuracak.
Ayrıl evden ciddiyim.Tüm bağları kopar demiyorum ama zaten müthiş bağların da yok koparsan daha karlı çıkarsın eminim.Tonlarca eksiğim var annem daha kimsenin yanında tek cümle etmemiştir.Olması gereken bu çünkü.Zor durumun anlıyorum ama hayatına bu kadar müdahil olmalarına izin verme.24 yaşındayım, ailem açıkçası sürekli her şeyi kendi kontrolleri altında olsun istiyorlar.
ve daha önceki konularımda da bahsetmiştim öyle haber veriyim evden çıkayım gibi bir durum hiç olmadı.
en son annem git o telefonu kullanmak istiyorsan madem tamam ama bir daha asla adım atamazsın eve kendi hayatına edersin gibi çok daha ağır şeyler söyledi.
aslında evlenince mesafeli görüşmek niyetindeyim zaten ama tüm bağları koparmak beni ürkütüyor.
annenin senle alıp veremediği ne yahu hadi benimki küçüklükten beri bir karışma derdindeler kontrol etme. nişanlanmış kız bi rahat bırakın, sinirlendim iyice.annemler nişandan bi süre önce tanıştılar ama nişanlım her zorumuzda kolayımızda yanımızda oldu. sürekli onu sevdiklerini söyüyorlardı. sürekli benimle ilgili sorun yaşadıklarını söyleyip duruyorlar.
annenin senle alıp veremediği ne yahu hadi benimki küçüklükten beri bir karışma derdindeler kontrol etme. nişanlanmış kız bi rahat bırakın, sinirlendim iyice.
Cok haklısın cnm simdiden bu kadar dahil oluolarsa ewlenince düsünemiom iki tarafta karısmamaşı benceAyrıl evden ciddiyim.Tüm bağları kopar demiyorum ama zaten müthiş bağların da yok koparsan daha karlı çıkarsın eminim.Tonlarca eksiğim var annem daha kimsenin yanında tek cümle etmemiştir.Olması gereken bu çünkü.Zor durumun anlıyorum ama hayatına bu kadar müdahil olmalarına izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?