• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükendim

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
herkese merhaba
21 yasındayım ve hayatı yaşama sevincim sıfır .
evimde mutlu degilim ilişkimde mutlu degilim .
okuğum bölümü okumak istemiyorum ama mecbur okuyorum .
evimde sürekli hastalık ve kavga gürültü var .
ilişkim desem bi şekilde devam ediyor .
bana göre ilgisi azaldı ona göre yoğun , bana telefonda dediki saygısızsın sevgisizsin kendi annene nasıl davranıyosun ( bagırdım anneme ) benim anneme napcaksın .
sevgilimin bu lafı cok zoruma gitti.
ona göre herkesin hayatı benimki gibi ama ben sürekli yakınan aglayan tarafım .

hayattan hiç zevk almıyorum sürekli aglıyorum . sürekli oturuyorum sürekli yüzüm asık . napcam ben

Enerjin dusuk demeki bende de oluyir bazen sanki dunyanin tum yuku uzerimdeymis gibi...
Ama benden kotu durumdakilere bakincada kendimi nankor gibi hissediyorum.

Yeni sevgili bul derim

Enerji somuren dirdir yapan erkek hic cekilmiyor

20 yasinda universiteli kizsin mahkum musun bu hanzoya

Tonla secenegin var okulda biraz etrafina bakin yeter

Keske ben de 20 yasinda olsam
sorun sevgilimde degil bende sanırım . şöyle bi durum var ilişkinin başlarında neşeli daha güçlü biri imişim. şuan böyle yapınca yardırgıyo sanırım . eskisi gibi olmamı istiyo .

Silkelenip kendine geliceksin, bu ne hep depresif hep mutsuz,
Sevgilin iy demiş el adamín böyle başına kalkar işte bi bak etrafına aç açıkta çaresiz insanlar
Evladı şehit olanlar ..
Vatanından ayrı feribotlarda boğulanlar ...
Bitkisel hayatta çaresiz yaşam savaşi verenler bunun gibi milyonlarca örnek var ...
Neden bu şükürsüzlük bu gençlerde anlayamıyorum

sorun sevgilimde degil bende sanırım . şöyle bi durum var ilişkinin başlarında neşeli daha güçlü biri imişim. şuan böyle yapınca yardırgıyo sanırım . eskisi gibi olmamı istiyo .

Ben benim anneme nasil davrancaksin lafina takildim acikcasi

Cidden seni dusunseydi, yahu sen neden bu kadar mutsuzsun lutfen mutsuz olma diyebilirdi. Lakin sadece kendini dusunmus, benim annem demis, senin mutsuzlugunla onun anasi ne alakaysa!!!!

Silkelenip kendine geliceksin, bu ne hep depresif hep mutsuz,
Sevgilin iy demiş el adamín böyle başına kalkar işte bi bak etrafına aç açıkta çaresiz insanlar
Evladı şehit olanlar ..
Vatanından ayrı feribotlarda boğulanlar ...
Bitkisel hayatta çaresiz yaşam savaşi verenler bunun gibi milyonlarca örnek var ...
Neden bu şükürsüzlük bu gençlerde anlayamıyorum
bende anlamıyorum kendimi , gercekte bunları bende dıyorum kendıme . nasıl kendime gelebilirim bi fikrin varmı

Ben benim anneme nasil davrancaksin lafina takildim acikcasi

Cidden seni dusunseydi, yahu sen neden bu kadar mutsuzsun lutfen mutsuz olma diyebilirdi. Lakin sadece kendini dusunmus, benim annem demis, senin mutsuzlugunla onun anasi ne alakaysa!!!!
bana sürekli önerilerde bulunuyo ama ben sanki 5 çocuklu kadın trıbındeyım . çocuk alttan alıyo olmuyo . annesini ortaya atması zaten çok sacmadıydı . ailece biri degil kendisi bide . o an çıktı agızdan sanırım

En güzel yaslarin baslangici.. ailede ne sorunun var bilmiyorum, iliskini de pek bilemem ama inan su hayatta mutsuz edeni hayatindan def edeceksin def edemiyosan uzaklas, sohbet etme, az görüş

En güzel yaslarin baslangici.. ailede ne sorunun var bilmiyorum, iliskini de pek bilemem ama inan su hayatta mutsuz edeni hayatindan def edeceksin def edemiyosan uzaklas, sohbet etme, az görüş
ailem ortamım sürekli mutsuz hastalıga takıntılı insanlar hali ile benide geriyo hepsi . sevgilim aslında çok iyi biri sadece ben böyleyim diye sert cıktı .

Değerlerimi sifirlayacak olanın ağzına s..arım.Ne demek 20 yaşında gencecik bir kızı üzmekte bilmem ne?
Hayatına bi single çek, herkes ağzı açık izlesin, diyorum

Back
X