Yaşın kaç?benzer şeyler hissettim zamanında okulu bıraktım ve başka bölüme girdim dolayısıyla hayata geç başladım.bütün ailem eğitimli ve elitist insanlar açıkcası o yüzden üstümde çok baskı hissettiğim okulun asla bitmeyeceğini düşündüğüm zamanlar çok oldu.başarısız hissetme duygusunun nasıl olduğunu bilirim yani.sen kafana birşeyi koy bir yola gir başarılı oldukça bu duyguların kaygıların azalacak ve hedefine ulaşınca zaten abarttığını anlarsın.kimse yolda neler yaşadığınla ilgililenmez aslında önemli olan senin sonunda düzgün bir iş sahibi olman.benimde çok imkanım vardı hepsini teptim çok daha farklı olabilirdi herşey ama olmadı.geldiğim noktadan mutluyum ailemde benden memnunlar ama eskiden az laf yemedikdediğim gibi sonunda düzgünce diplomayı alıp işin gücünde rast gidince bunlar acı tatlı anılara dönüşüyor.1
gerçekten anlayan biri sonunda annem babam dedem bile 3 üniversite mezunu neler yapmış insanların annesi babası ilkokul mezunu oluyor küçümsemek için demiyorum tabiki sadece onların çocukları bile benden daha iyiYaşın kaç?benzer şeyler hissettim zamanında okulu bıraktım ve başka bölüme girdim dolayısıyla hayata geç başladım.bütün ailem eğitimli ve elitist insanlar açıkcası o yüzden üstümde çok baskı hissettiğim okulun asla bitmeyeceğini düşündüğüm zamanlar çok oldu.başarısız hissetme duygusunun nasıl olduğunu bilirim yani.sen kafana birşeyi koy bir yola gir başarılı oldukça bu duyguların kaygıların azalacak ve hedefine ulaşınca zaten abarttığını anlarsın.kimse yolda neler yaşadığınla ilgililenmez aslında önemli olan senin sonunda düzgün bir iş sahibi olman.benimde çok imkanım vardı hepsini teptim çok daha farklı olabilirdi herşey ama olmadı.geldiğim noktadan mutluyum ailemde benden memnunlar ama eskiden az laf yemedikdediğim gibi sonunda düzgünce diplomayı alıp işin gücünde rast gidince bunlar acı tatlı anılara dönüşüyor.
Dershaneye gidiyorum zaten elimde fırsatlarım varken kendimi boş şeyler için mahvettiğim için suçlu hissediyorumNeden olmasın? Maddi durumun varsa online dershane al. Yoksa youtubedan sıfırdan konular oradan başla.
Naptın adam mı öldürdün bu kadar suçlu hissediyorsun?
Kendine yaptığın kötülüklerin en büyük zararı yine kendinedir. Çevren için yıpratma kendini bu kadar, hayatını düzene koymaya istekliysen o hayat elbette düzene girer. Ha geç ha erken ama düzelir
Gece hayatıAilenizi ve kendinizi bu kadar üzecek ne yaşadınız anlatırsanız sizin yaşlarınızda benzer şeyler yaşamış ablalarınız hemen moral verecektir size eminim
Ya bir arkadaşımın babası doktordu annesi yine sağlık kolundan. Avrupa vatandaşlığı var.gerçekten anlayan biri sonunda annem babam doktor dedem bile 3 üniversite mezunu neler yapmış insanların annesi babası ilkokul mezunu oluyor küçümsemek için demiyorum tabiki sadece onların çocukları bile benden daha iyi
Gece hayatı nedir tam olarak? Gecelerdr dışarı disko bar pub yapmanız mı yoksa Ankara gece hayatlarından biri miGece hayatı
Ama daha çok yolun başındasın sen. Üzülme halldersin, başarırsın. Yeter ki dönüşü olmayan hatalar yapılmasın.18 yaşındayım
Bıraktıysanız neden üzülüyorsunuz hâlâ? Herkes hata yapabilir özellikle genç yaşlardaGece hayatı
yös kolay oluyor bende İngilizceye çalışıyorum ayriyeten İngilizcem iyi olduğu için ama bilmiyorum bi türlü başarılı olamıyorumYa bir arkadaşımın babası doktordu annesi yine sağlık kolundan. Avrupa vatandaşlığı var.
Arkadaşım ve kardeşleri derslerde başarılı değildi, öyle böyle bir şekilde sağlıkta güzel bir bölümü kazandılar. Yösten giriş yaptılar. Burssuz.
Babası sayesinde oldu bunlar bu arada.
Her anası babası doktor olan kişi illla başarılı olacak diye bir şey yok ama anne baba ellerinden geleni yapabilirler bu durumda.
Maddi manevi daha donanımlı oluyorlar çünkü yalnız kendinizi suçlamayın.
Bıraktım aylar oldu ben aslında özünde kibar temiz kalpli ama zeki biriyim nasıl öyle biri oldum hala anlam veremiyorum yaşımın küçüklüğüne veriyorum en azından erken olgunlaştımBıraktıysanız neden üzülüyorsunuz hâlâ? Herkes hata yapabilir özellikle genç yaşlarda
İlla sağlık bölümü mü olması gerekli? İngilizce öğretmeni olabilirsiniz onların sınavları ayrı oluyor.yös kolay oluyor bende İngilizceye çalışıyorum ayriyeten İngilizcem iyi olduğu için ama bilmiyorum bi türlü başarılı olamıyorum
SağolunAma daha çok yolun başındasın sen. Üzülme halldersin, başarırsın. Yeter ki dönüşü olmayan hatalar yapılmasın.
Bu yıl ilk defa sınava gireceğim zaten kendimin farkında olduğum için hiç sağlık vs yüksek bölümler düşünmedim ama biraz olsun aileme kardeşime denk ve layık olabilmek isterdimİlla sağlık bölümü mü olması gerekli? İngilizce öğretmeni olabilirsiniz onların sınavları ayrı oluyor.
Ayrıca daha yaşınız çok genç. Nice insanlar var bölüm değiştiren sıfırdan üniversiteye başlayan, 4 5 yıl mezuna kalan. Ailenin imkanı varsa bunlar çok büyütülecek şeyler dğeip açıkçası benim nazarımda.
Hayata bir tık geç başlamış olursun ama iyi bir işin olur.
Ne bileyim aşılamayacak bir mevzu değil sadece yaşın küçük ve bu yaşta bu kadar tükenmişlik sendromuna girme, en güzel çağlarındasın. 1 sene kendinden feda edip güzel bir bölüm kazanabilirsib
İngilizcen iyiyse kariyer olarak hangi bölümde kolay yükselinir ona bakıp yüksek lisans doktor yap derim.yös kolay oluyor bende İngilizceye çalışıyorum ayriyeten İngilizcem iyi olduğu için ama bilmiyorum bi türlü başarılı olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?