Tükendim.

Aynı tarz aileden geliyoruz.beklenti ve imkanlar yüksek olunca böyle strese girmek normal.o tarz durumu kötü yada ilkokul mezunu olan lise mezunu olan ailelerde çok hırs oluyor ben yapamadım çocuğum yapsın tarzında ondan başarılı ve azimli oluyorlar genelde çünkü dünyaya gelme amaçları ebeveynlerinin yapamadığını başarmak ve doğdukları konumdan daha iyi bir konuma geçmek ama senin benim gibi insanlar böyle imkanların içine doğmuştur ve daha rahattır.böyle imkanları iyi kullanan ayrıcalıklı olduğunun erken farkına varan çocuklar çok başarılı olur ama imkanlardan dolayı rahat davrananlar da böyle pişman olurlar işte.yaşın daha çok genç 1-2 yılda tekrar sınava girsen hiçbir şey kaybetmezsin.önemli olan senim bir hedefin olması ve o hedef uğruna çaba harcaman ailen bunu gördükçe daha anlayışlı olur.şimdiye kadar belki başarısız oldun ama zararın neresinden dönsen kardır.benim dershanede bir arkadaşım vardı kız düz liseden mezundu(o zamanlar anadolu lisesi fen lisesinde okumak ayrıcalıklı sayılırdı)neyse bu kız günde 500 soru çözerdi abartısız.herkes dalga geçerdi inek diye ama yıl sonunda bu kız diş hekimliği kazandı anadolu lisesi fen lisesi mezunlarının bir kısmı bu kızdan daha düşük yaptı.yani kız zamanında başarılı olamamış ve anadolu lisesine dahi girememiş ama sonuçta hayatının daha sonraki bir noktasında bunu telafi etmiş.şimdi bu kız diş hekimi oldu bile ve herkes ne kadar başarılı olduğunu gördü.

Gece hayatı nedir tam olarak? Gecelerdr dışarı disko bar pub yapmanız mı yoksa Ankara gece hayatlarından biri mi
Ankara gece hayatı pavyon gibi falan değil tabi ki kulüp disko bar pub yani genelde gençlerin gittiği

Bu yıl ilk defa sınava gireceğim zaten kendimin farkında olduğum için hiç sağlık vs yüksek bölümler düşünmedim ama biraz olsun aileme kardeşime denk ve layık olabilmek isterdim
Sevdiğin bölüme yönelmelisin zaten. Layık olmak gözüyle bakman hata.
Bölümünü okursun, işine eline alırsın. Kendi ayaklarının üzerinde rahat bir şekilde durursun.
Ayrıca illa layık olacağım dersen - ki mesleki olarak baktığımızda yersiz bir durum bence - istediğin bölümünde alanının en iyisi olursun.
Nice sanatçılar var, edebiyatçı tarihçi sosyologlar var. Başarılı şekilde okulunu bitirip avrupada masterını yapan. Akademisyen olan.
Mesleğinde iyi olarak zaten "layık" olursun.
Bu hayatı belki 70 sene sen yaşayacaksın çünkü.
Hayatını başkalarına göre yönlendirmeden ama doğru yoldan ayrılmadan sürdürmeni temenni ediyorum
Bu kadar da kafana takma yaşın henüz çok küçük.
Hiçbir şey içinde geç değil. Hayat sürekli olarak bizlere şans verir, birini kaçırırsın diğeri gelir.

Ankara gece hayatı pavyon gibi falan değil tabi ki kulüp disko bar pub yani genelde gençlerin gittiği
Evet yaşın küçük gitmişsin ama bu yaşlar genelde arkadaşların birlik olduğunu, arkadaşının peşinden ölüme gidilebilen yaşlar oluyor. Doğru yönlendirme/ebeveyn gözetimi çok önemli bu yaşlarda.
Kötü bir şey değil yaptığın, kendine zarar vermişsin, yaşının uygun olmadığı şeyler yapmışsın. Ergenlik, gençlik hevesi /özentiliği. Her şeyin bir yaşı var. Hepsi bu.
Yüz kızartıcı bir durum değil. Kendine bu kadar yüklenme.

Annem çok iyi bir ebeveyndir hep yanımda oldu zaten ben dinlemedim sadece onu da yaşıma veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…