- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.981
tabiki hayatım, tupbaby i ararım, o da size yazar :))))
sowayyyy kız doguma gıdeceksın daha test ıcın bızı bekletıorsun ask olsun sana
Ahh bebeğim allah razı olsun çok teşekkür ederim bende sizler için okuyacağım bebişlerimiz gelir inşşş
Eğer ismimle okumak isteyen olurssa özelden yazabilirim ....
canım ben dinin zorlaştırılmasından yana değilim
bu kadar katı gösterilmesınden de..
dın okadar zor değilki onu yorumlayanlar zorlaştırıo
hiçde kuranda sureler bellı bı sırayla okunacak diye bişey demıyor
soyle dıyor:
kurandan kolayınıza gelenı okuyun..
onun ıcın sen namazlarım haybeye gıttı dıye dusunme
selatı vitr bı kere farz değil..yapılsa iyi olur seklındedir
sen yapmadın dıye namazların kabul olmadı diye bişey yoktur allahın ıznıyle tabiki..
namazlarda okunması kesın ve yapılmazsa kabul olmayacak sure fatıhadır canım
sadece fatıhayla bıle kılsan rabbım bılırya kabul olur neden olmasın
janinescimm canımm benim hayırlı geceler rabbim yar ve yardımcın olsun
kalbim duam seninle allah da senınle olsun..amin
her msjınla kalbimi yakıossun canımm yazamadıklarını da hissediyorum seni çok sevıyorum olurmu:)))))
akşam burdan ayrıldıktan sonra gidip yatsı namazı kıldım genelde uyuyakalırdım dün başardım o arada herkese tek tek isim vererek dua ettim sonra tam seccadeyi katlayıp kalkarken aaaaaaa dedim soway i unuttum çok komik tekrar seccadeyi açtım devam ettim
çok şükür zaten olacağı içime doğmuştu bak yola çıktı senin altıntop hayırlı uğurlu olsun
canım benim ya, allah bin kere razı olsun, bence sizin dualarınız tuttu, hepinizin duaları tuttu, sizleri çok seviyorumm, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız, artık hepimizin sabırları tükendii, bebek itiyoruzz ve birbirimize ettiğimiz dualarla bebeklerimize kavuşucaz, buna inanıyorum......
canım benim ya, allah bin kere razı olsun, bence sizin dualarınız tuttu, hepinizin duaları tuttu, sizleri çok seviyorumm, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız, artık hepimizin sabırları tükendii, bebek itiyoruzz ve birbirimize ettiğimiz dualarla bebeklerimize kavuşucaz, buna inanıyorum......
Canlar sowaycıkla konuştum yarın sabah kan vermeye gidecek merak etmeyin =))
Ben bu akşam sohbete katılamayacağım çok yorgunum erkenden uyumayı planlıyorum ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
kizlar selam
gecmisi okuyamadim
10 gundur hastanedeyim demistim cevap da yazamadim kiz kardesim kaza gecirdi gunlerce yogun bakimda kaldi sonra ameliyat oldu cok sayida kirigi var
allaha sukur simdi iyi evine dondu ben bakiyorum o yuzden hic vaktim olmuyor nete girmeye
bebek falan tamamen aklimdan cikti eesimde yanimda degil kardesim ist da cunku.
bu ayda bebek yok sanirim cunku yumurta takibi yaptiracaktim belki asilama olacakti ama hic biri gozumde yokcunku cok korktum
tek bir iyi haber esimin tekrar yaptirdigi spermiygram sonuclari normal cikmis hic bir so run yok deyip gondermisler gozumle gormedim daha ama:)
bu arada hamile kalan var mi ben yine degilim cok sasirdiniz degil mi:))))
beni de ekleyebilirsin canım. bu akşam okumaya çalışıcam.yazarım bitirince.
Canlar sowaycıkla konuştum yarın sabah kan vermeye gidecek merak etmeyin =))
Ben bu akşam sohbete katılamayacağım çok yorgunum erkenden uyumayı planlıyorum ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşım.en mühimi sağlık sağlık olmadıktan sonra dünya biizm olsa ne olur...işallah tez vakiitte iyileşir kardeşin geçmişler olsunkizlar selam
gecmisi okuyamadim
10 gundur hastanedeyim demistim cevap da yazamadim kiz kardesim kaza gecirdi gunlerce yogun bakimda kaldi sonra ameliyat oldu cok sayida kirigi var
allaha sukur simdi iyi evine dondu ben bakiyorum o yuzden hic vaktim olmuyor nete girmeye
bu ayda bebek yok sanirim cunku yumurta takibi yaptiracaktim belki asilama olacakti ama hic biri gozumde yokcunku cok korktum
tek bir iyi haber esimin tekrar yaptirdigi spermiygram sonuclari normal cikmis hic bir so run yok deyip gondermisler gozumle gormedim daha ama:)
canlarım merhabalar
benım midem kötüydü bugun pek gireemdım
bılmıorumki doktorun dediği gibi tedavı bıtınceye kadar korunsakmı
oda ayrı komedı ıkı yıldır olmuo zaten ne gerek var kasmaya dıorum
bı yandan da sımdi bile reflüye bağlı bulantım cok yoruo halsız bırakıo beni...
bu arada tupbaby için okudum bende allah kabul etsin...
bide bugun bi arkadasımdan bi haber aldım eşiyle bozukmuş araları
cok uzuldum lutfen bugun herkes onun ıcın dua etsin eşiyle muhabbeti artsın diye
olurmu okuyan herkes..umutun arkadası dıye dua edın hyerını bulur allahın ıznıyle...
sowaayyyy yarın beklıoz güzel haberi canımm
öptümmmm hepinizi:)))
tupbaby sevgili arkadaşlar meryem mi okuyosunuzz???bende okumk isterim eklerseniz kime okuyoruz iletin hemencik dönerim size
Geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşım.en mühimi sağlık sağlık olmadıktan sonra dünya biizm olsa ne olur...işallah tez vakiitte iyileşir kardeşin geçmişler olsun
geçmiş olsunnn canım benimm...benimde midem berbattt ötesiii:Sanlıyorum seni hatta bugün orucuda yedikçook çöookkk geçmiş olsun tavsiyem o ki yemek yedikten sonra yatarsan eğer çift yastık kıulan ve uyurken soluna yat sağına yatarsan mide kapakcığı açılıyor imiş ben faydasını gördüm reflü gastrit ülser hepsii var canım bendede
canm cok gecmıs olsunnnnkizlar selam
gecmisi okuyamadim
bndebugun adet oldum senın tefrıcıye adetten sonraya kaldı meloikiler5 canım cok cok gecmıs olsn
kızlar benım kırmızılar alarm vermeye basladı malesef okuyamıcam cok uzgunum
canlarım merhabalar
benım midem kötüydü bugun pek gireemdım
bılmıorumki doktorun dediği gibi tedavı bıtınceye kadar korunsakmı
oda ayrı komedı ıkı yıldır olmuo zaten ne gerek var kasmaya dıorum
bı yandan da sımdi bile reflüye bağlı bulantım cok yoruo halsız bırakıo beni...
bu arada tupbaby için okudum bende allah kabul etsin...
bide bugun bi arkadasımdan bi haber aldım eşiyle bozukmuş araları
cok uzuldum lutfen bugun herkes onun ıcın dua etsin eşiyle muhabbeti artsın diye
olurmu okuyan herkes..umutun arkadası dıye dua edın hyerını bulur allahın ıznıyle...
sowaayyyy yarın beklıoz güzel haberi canımm
öptümmmm hepinizi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?