Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

akşam burdan ayrıldıktan sonra gidip yatsı namazı kıldım genelde uyuyakalırdım dün başardım o arada herkese tek tek isim vererek dua ettim sonra tam seccadeyi katlayıp kalkarken aaaaaaa dedim soway i unuttum çok komik tekrar seccadeyi açtım devam ettim

çok şükür zaten olacağı içime doğmuştu bak yola çıktı senin altıntop hayırlı uğurlu olsun

UMUTCUM, sağol arkadaşım benim çok sağol
yok merak etme ben eminim ibadetimden kimsenin onayına ihtiyacım yok, da insanın hevesini kırıyor böyleleri onlarınki aileden geleneksel islamcı onlar herşey kurallı ve babadan öğrenme

ben kitaplarımdan , tv lerden öğreniyorum dedim ya bizim aile tamamen imansız

kalbin yanmasın canım benim anlatamadıklarımı biliyorsun zaten evet, ben de seviyorum seni arkadaşım

canım benim ya, allah bin kere razı olsun, bence sizin dualarınız tuttu, hepinizin duaları tuttu, sizleri çok seviyorumm, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız, artık hepimizin sabırları tükendii, bebek itiyoruzz ve birbirimize ettiğimiz dualarla bebeklerimize kavuşucaz, buna inanıyorum......

sowaycım sonucun pozitif sanırım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah

sowaycıgım tam anlamıylan esının degerlerı nasıldı
nerede yaptırdınız tupu
ılkındedemı orda yaptırdın,

rabbm su ramazanı serıfın suyu hurmetıne hepımızın
godesın
umudun
tupbabylının
zınalın
janıesın
benım ve adını saymadıgım tum ummetı muhammetın yuzunu guldursun ınsallahhhhhhhhhhhhhhh

Canlar sowaycıkla konuştum yarın sabah kan vermeye gidecek merak etmeyin =))
Ben bu akşam sohbete katılamayacağım çok yorgunum erkenden uyumayı planlıyorum ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

Ben bu akşam sohbete katılamayacağım çok yorgunum erkenden uyumayı planlıyorum ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

yarının dort gzlen beklıcezzzzzzzzzzzz
ve buyuk ıhtımal halay cekecezzzzzz
rabbımın ıznıylennnnnnnn

kizlar selam
gecmisi okuyamadim
10 gundur hastanedeyim demistim cevap da yazamadim kiz kardesim kaza gecirdi gunlerce yogun bakimda kaldi sonra ameliyat oldu cok sayida kirigi var
allaha sukur simdi iyi evine dondu ben bakiyorum o yuzden hic vaktim olmuyor nete girmeye
bebek falan tamamen aklimdan cikti eesimde yanimda degil kardesim ist da cunku.
bu ayda bebek yok sanirim cunku yumurta takibi yaptiracaktim belki asilama olacakti ama hic biri gozumde yokcunku cok korktum
tek bir iyi haber esimin tekrar yaptirdigi spermiygram sonuclari normal cikmis hic bir so run yok deyip gondermisler gozumle gormedim daha ama:)
bu arada hamile kalan var mi ben yine degilim cok sasirdiniz degil mi:))))

Son düzenleme:
canlarım merhabalar
benım midem kötüydü bugun pek gireemdım
bılmıorumki doktorun dediği gibi tedavı bıtınceye kadar korunsakmı
oda ayrı komedı ıkı yıldır olmuo zaten ne gerek var kasmaya dıorum
bı yandan da sımdi bile reflüye bağlı bulantım cok yoruo halsız bırakıo beni...
bu arada tupbaby için okudum bende allah kabul etsin...
bide bugun bi arkadasımdan bi haber aldım eşiyle bozukmuş araları
cok uzuldum lutfen bugun herkes onun ıcın dua etsin eşiyle muhabbeti artsın diye
olurmu okuyan herkes..umutun arkadası dıye dua edın hyerını bulur allahın ıznıyle...
sowaayyyy yarın beklıoz güzel haberi canımm
öptümmmm hepinizi:)))

canım cok cok geçmiş olsun
soway test yaptı ıdrarda pozıtıfı gördüü
yarın sabahta kan vercek ama hamıle bızce:))

beni de ekleyebilirsin canım. bu akşam okumaya çalışıcam.yazarım bitirince.

tupbaby sevgili arkadaşlar meryem mi okuyosunuzz???bende okumk isterim eklerseniz kime okuyoruz iletin hemencik dönerim size

Geçmiş olsun Allah şifa versin arkadaşım.en mühimi sağlık sağlık olmadıktan sonra dünya biizm olsa ne olur...işallah tez vakiitte iyileşir kardeşin geçmişler olsun

geçmiş olsunnn canım benimm...benimde midem berbattt ötesiii:Sanlıyorum seni hatta bugün orucuda yedikçook çöookkk geçmiş olsun tavsiyem o ki yemek yedikten sonra yatarsan eğer çift yastık kıulan ve uyurken soluna yat sağına yatarsan mide kapakcığı açılıyor imiş ben faydasını gördüm reflü gastrit ülser hepsii var canım bendede

ahh derınım sorma cnm ya mde bulantısı öldürüo beni
2.5 aydır fılan gastrıt dıye esım ıkıilaç yazmıstı
geçmedı endoskopi yaptırdım zor bi işlem
alkalen reflu gastrit var yani mıdenın alt cıkısından kaçak var safra gelıo mideye
yemek borusu tarafında değil benımki..
içtiğim ilaçlar yınekı korumus mıdemı zarar görmemiş neyseki
yapıorum cnm dedıklerını benım eşim doktor anlattı o herseyı
kahve kola ekşi şeyler yok yağlı seyler yok...patets kaynatıp yedim bugun halim içler acısı yani:))neysekı
2-3 saat sürdü bu kez tedavı işe yarıo galıba bir hafta oldu başlayalı ıkı ay sureck
bu sekılde mucıze olurda hamıle kalırsam dıorum yerlerı tırmalarım sanırım
ama 2 yıldırda olmuo sımdımı olcak dıorum...rabbım en hayırlısını o bılır artık sanırım özellıkle bişey yapmıcaz
olsun dıye ama korunmıcazda..
oyle işte canımm bende oruç tutamıorum maalesef..
ozaman senıde yazıorum listeye ramazan bıtmeden hepımız ıcın okuyalım dıorum bakalım olcakmı:))))

tupbaby için:)cumaya kadar:) meryem
1.godes
2umutkundu
3 janınes.okundu
4.ayse
5.bebkdlskundu
6.melish
7.hilbay
8.soway
9. hayatgüneşim
10.derin2
not:tilavet secdesini unutmayın arkadaslar...

canm cok gecmıs olsunnnn
rabbm korumus
ikiler5 canım cok cok gecmıs olsn
kızlar benım kırmızılar alarm vermeye basladı malesef okuyamıcam cok uzgunum
bndebugun adet oldum senın tefrıcıye adetten sonraya kaldı melo

cok gecmıs olsunnnnnnnnnn umudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…