Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hayır efendim hamilesin sen.. git akşam acillerde yapıyorlar bir kan testi yaptır sen de rahatla biz de rahatlayalım..

sowaycım seni bir temiz döverdim ama sen kuzucuklarıma dua et onlar zarar görmesin diye dokunmuyorum ama artık stres yapma ve hemen gidip kan testi yaptır bu belirsizlik seni deli edecek çünkü

Son düzenleme:
kızlar yaptırıyım ama kandaki sonuçta yanıltıcı çıkıcak, b-hcg çok eminimki yüksek çıkıcak, sanırım günümü beklemem gerekiyor bu durumda, tabi siz bana bakmayın, benim işim hiç belli olmaz, sabah yada bu akşam her an gidip yaptırabilirim testi, duramıyorum yerimde zatennn kesin gider yaptırırım, kendimi çok iyi tanıyorum, ama sonuçtanda korkuyorumm:26: bakalım sabaha size ne haberle getircem, bende merak ediyorum

iyi günler kızlar sowaycım inşallah hamilesindir canım ,tupbaby için de meryem suresi okudum secdesini de yaptım allah kabul etsin inşallah

soway dondurulmuşlarla olmuş sanırım canım transferin benim en sonuncu da öle olmuştu 10.günü test vermişlerdi normalde 14.gündür yaabugün kaçıncı günün bence akşama yap zaten bence sabredemessin gibi geliyo allahım izniyle inşallah minik yavrun içindedir şuanda düşünmesi bile insanı çok ama çok mutlu ediyo dimi

iyi günler kızlar sowaycım inşallah hamilesindir canım ,tupbaby için de meryem suresi okudum secdesini de yaptım allah kabul etsin inşallah

Ahh bebeğim allah razı olsun çok teşekkür ederim bende sizler için okuyacağım bebişlerimiz gelir inşşş
Eğer ismimle okumak isteyen olurssa özelden yazabilirim ....

Ahh bebeğim allah razı olsun çok teşekkür ederim bende sizler için okuyacağım bebişlerimiz gelir inşşş
Eğer ismimle okumak isteyen olurssa özelden yazabilirim ....

ne demek canım allah kabul etsin inşallah allah senden de razı olsun ben isminle okudum canım inşallah hepimiz sırayla bebeklerimizi alırız kucağımıza canım yaa

efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılosın canm yha hc yoksun

ya yaptır varsa var yoksa yoktur
ama bence yuzde 85 varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kıslar ilk sayfaya değişiklikleri yazıorum
son sayfaya yazdıklarım kayboluo hep sayfalar ılerledıkçe
sowaycım aksam yaptırsan da ınternet yok evde bize haber veremzsin
ama tupbaby e soyle yaptırrırsan oda bize yazsın:)))
öldük meraktan valla:)

evet haklısın cnm, valla düşünmesi bile mutlu ediyo canım bugün 10. gün, yarın yaparsam testi 11. gün olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…