- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.961
Rabbim Gönlünüze göre versin ...
haklısın cnm eğer hiç yaptıramayacaksan
yıne adanada baskent diğerlerine göre daha iyi
hayırlısı olsun hakkında canım
zinalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kızlar bakın bu yazıyı doktorlar sitesinden buldum ve aynen size kopyalayıp yapıştırıyorum(
Soru : yeşim hanım klomen ve ovitrelle kullandım. ovitrelle den kaç gün sonra idrarda, kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılmalıdır? ovitrellenin içinde beta hcg olduğundan gebelik testinin yanılttığı doğrumudur? teşekkür ederim
Cevap : ovitrelle den 10 gün sonra kanda gebelik testi yapabilirsiniz. İdrarda gebelik testi için adetinizin 1-2 gün gecikmesini beklemelisiniz.
yani bu demek oluyoki iğneden, kesinkez iğneden.......
sowaycım seni bir temiz döverdim ama sen kuzucuklarıma dua et onlar zarar görmesin diye dokunmuyorum ama artık stres yapma ve hemen gidip kan testi yaptır bu belirsizlik seni deli edecek çünkü
ay onu deli edecek beni çoktan etti bile!!!!! ben olsam hayatta bekleyemezdim..
iyi günler kızlar sowaycım inşallah hamilesindir canım ,tupbaby için de meryem suresi okudum secdesini de yaptım allah kabul etsin inşallah
Ahh bebeğim allah razı olsun çok teşekkür ederim bende sizler için okuyacağım bebişlerimiz gelir inşşş
Eğer ismimle okumak isteyen olurssa özelden yazabilirim ....
nasılosın canm yha hc yoksunefendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar yaptırıyım ama kandaki sonuçta yanıltıcı çıkıcak, b-hcg çok eminimki yüksek çıkıcak, sanırım günümü beklemem gerekiyor bu durumda, tabi siz bana bakmayın, benim işim hiç belli olmaz, sabah yada bu akşam her an gidip yaptırabilirim testi, duramıyorum yerimde zatennnkesin gider yaptırırım, kendimi çok iyi tanıyorum, ama sonuçtanda korkuyorumm :26: bakalım sabaha size ne haberle getircem, bende merak ediyorum
tupbaby için:)cumaya kadar:) meryem
1.godes
2umut
3 janınes
4.ayse
5.bebkdls
6.melish
7.melo seko
8.hilbay
9.soway
not:tilavet secdesini unutmayın
soway dondurulmuşlarla olmuş sanırım canım transferin benim en sonuncu da öle olmuştu 10.günü test vermişlerdi normalde 14.gündür yaabugün kaçıncı günün bence akşama yap zaten bence sabredemessin gibi geliyo allahım izniyle inşallah minik yavrun içindedir şuanda düşünmesi bile insanı çok ama çok mutlu ediyo dimi
kıslar ilk sayfaya değişiklikleri yazıorum
son sayfaya yazdıklarım kayboluo hep sayfalar ılerledıkçe
sowaycım aksam yaptırsan da ınternet yok evde bize haber veremzsin
ama tupbaby e soyle yaptırrırsan oda bize yazsın:)))
öldük meraktan valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?