- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.021
arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaaağlamak istiyorum, ağlamakkkkk
canım peki yaptığın ıdrar testi düne göre dahamı koyu daha mı acıktı
yanı artıomı dusuomu onu anlarız en azından
onemlı olan artması cnm 14.gununde 23tu arkadasın ve sonra sağlıcakla arttı
dur daha uzulmak ıcın erken canım yaa
canım peki yaptığın ıdrar testi düne göre dahamı koyu daha mı acıktı
yanı artıomı dusuomu onu anlarız en azından
onemlı olan artması cnm 14.gununde 23tu arkadasın ve sonra sağlıcakla arttı
dur daha uzulmak ıcın erken canım yaa
arkadaşlarım benim, şuanki üzüntümü size tarif edecek kelime bulamıyorum, canım çok sıkkın, içimden çalışmakta gelmiyor, nekadar iğnenin etkisi olsada sonucu daha yüksek bekliyordum, iki güne kadar o sonuç dahada düşecek biliyorum, demekki zamanı değil, daha sonraki denemelere artık, kısmet.....
Telefonla konuştum çok üzgün izin alıp eve gidicem dedi . Üzülmesi erken ama hepimiz böyleyiz belirsizlik insanın canını sıkıyor. Ama inşş katlanacak sonucu
gitmedim cnm, buradayım henüz...
arkadaşlarım benim, şuanki üzüntümü size tarif edecek kelime bulamıyorum, canım çok sıkkın, içimden çalışmakta gelmiyor, nekadar iğnenin etkisi olsada sonucu daha yüksek bekliyordum, iki güne kadar o sonuç dahada düşecek biliyorum, demekki zamanı değil, daha sonraki denemelere artık, kısmet.....
gitmedim cnm, buradayım henüz...
Tatlım hemen üzülmek yok öyle. Bu işler hiç belli olmaz. Biranda değeri çok artanarda var. Herşey kısmet 2 gün sonra tekrarlayalım inşallah güzel sonuç çıkar.
Demin araştırma yaptım kkda biraz değerler hakkında. Birisinin 8. gün 2 çıkan değeri 15. gün 45 olmuş ve herşey yolundaymış. Bu tür örneklerde var etrafımızda.
Şuan için yokmuş gibi davranmak yanlış olur, tabiki kendimizi var diyede şartlandırmakda. Ne yapalım 2 gün daha nötr bir şekilde bekleyeceğiz.
Zaten dularımızda bile illa olsun diye dua etmiyoruz hayırlısıysa olsun diyoruz. İnan sonuç ne olursa olsun demekki senin için şuan hayırlısı olandır.
umutlanmak istemiyorum godescimm
soway canım benim neden hemen umutsuzluğa kapılıyosun....değerin 14 olupta idrar testinde çıkması çok tuhaf bence...üstelik belirgin çıktı diyosun...benim ki 10. gün gölge gibi çıkmıştı...
kan testinde bi yanlışlık olma ihtimali var mı acaba?
ayrıca değerin birdenbire yükseledebilir...burda böyle örnekleri çok okuduk...allahtan umut kesilmez...sakin ol...
bugün transferin kaçıncı günüydü?
bu arada arkadaşlar
eşim bi imama sordu sayıyla dua okuma konusunu
kesınlıkle yapmayın ıcınızden geldığı kadarını yapın
saymayın o sayıların hepsı hurafe demiş
sıze de yazayım dedim
Canım bizde neye inanacağımızı şaşırdık valla. Her hoca başka bişey söylüyor yaa. AMa bence kişi nasıl kendini iyi hissediyorsa onu yapmalı. Sayılı okuyarak huzur buluyorsa öyle yapsın, ama sayı saçma diyip içinden geleni yapınca mutlu oluyorsa öyle yapsın.
:)))))
Eminimki rabbim içimizden geçeni bildiği için hepsini kabul edecektir. öNemli olan iç huzuru diye düşünüyom canımcım.
gülüm 11. gün benim, cts ye kadar o değerin 3lere düşeceğini tahmin ediyorum ben, tam anlamıylada umutsuz değilim tabiki, ama çok üzgünüm, hislerimi anlatamıyorum, canım sıkkın, hiç bişiy yapmak istemiyorum, yemek yemek bile içimden gelmiyor, karnım gurulduyo nerdeyse açlıktan ölücem, az önce ilacımı içtim, dr devam ilaçlara dedi.....
canım ben dedımkı 4444 tefrıcıye okuyayaım dedım
zıkırmatık alayım sayması kolay olsun dedım
ama ıcım ıcımı de yıyo saymak yanlıs gıbı gelıo cunku
ıcımden dedeımki allahım doğru değilse yaptığım bulamayım zıkırmatiği dedım
ve yol uzerınde sorduğum butun kırtasıylerde yoktu
bırısı dedıkı bıraz once verdım sonuncusunu...
halada alamadım bı turlu onun ıcın canımm benım içime sinmıo
sızede yazayım dedım
dediğin gibi kım nasıl hıssedıosa oyle yapsın canım:))
Canım bende çok arada gidip gelen biriyim. Bende zikirmatik almıştım hep onula okuyorum fakat Allah biliyorya içim çok rahat değil. Hangisi doğru olduğu konusunda. Hangisinde kendimi daha iyi hisssediyorum diye düşününcede oda net değil :)) Böyle karışık işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?