Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

arkadaşlarım benim, şuanki üzüntümü size tarif edecek kelime bulamıyorum, canım çok sıkkın, içimden çalışmakta gelmiyor, nekadar iğnenin etkisi olsada sonucu daha yüksek bekliyordum, iki güne kadar o sonuç dahada düşecek biliyorum, demekki zamanı değil, daha sonraki denemelere artık, kısmet.....

canım peki yaptığın ıdrar testi düne göre dahamı koyu daha mı acıktı
yanı artıomı dusuomu onu anlarız en azından
onemlı olan artması cnm 14.gununde 23tu arkadasın ve sonra sağlıcakla arttı
dur daha uzulmak ıcın erken canım yaa

Telefonla konuştum çok üzgün izin alıp eve gidicem dedi . Üzülmesi erken ama hepimiz böyleyiz belirsizlik insanın canını sıkıyor. Ama inşş katlanacak sonucu

idrar testi aynıydı cnm, değişen bişiy yokk, dünkü gibiydi, ama sanırım kan testindende belli ben değerin artacağını hç sanmıyorum umutcum, regli ağrılarım başladı tekrar, bugün yarın hasta olurum napalım kısmet, kısmetten öteye gidilmez......

Tatlım hemen üzülmek yok öyle. Bu işler hiç belli olmaz. Biranda değeri çok artanarda var. Herşey kısmet 2 gün sonra tekrarlayalım inşallah güzel sonuç çıkar.
Demin araştırma yaptım kkda biraz değerler hakkında. Birisinin 8. gün 2 çıkan değeri 15. gün 45 olmuş ve herşey yolundaymış. Bu tür örneklerde var etrafımızda.
Şuan için yokmuş gibi davranmak yanlış olur, tabiki kendimizi var diyede şartlandırmakda. Ne yapalım 2 gün daha nötr bir şekilde bekleyeceğiz.
Zaten dularımızda bile illa olsun diye dua etmiyoruz hayırlısıysa olsun diyoruz. İnan sonuç ne olursa olsun demekki senin için şuan hayırlısı olandır.

hiç bilmiyorum, kısmet demekki, kısmetten öteye gidilmezzz, hiç umudum yok benim, cts vereceğim kanın daha düşük çıkacağı inancındayım, bu hırsız evimdeki eşyaları çalıp götürürken bebeklerimide götürmüş benden

soway canım benim neden hemen umutsuzluğa kapılıyosun....değerin 14 olupta idrar testinde çıkması çok tuhaf bence...üstelik belirgin çıktı diyosun...benim ki 10. gün gölge gibi çıkmıştı...
kan testinde bi yanlışlık olma ihtimali var mı acaba?

ayrıca değerin birdenbire yükseledebilir...burda böyle örnekleri çok okuduk...allahtan umut kesilmez...sakin ol...
bugün transferin kaçıncı günüydü?

bu arada arkadaşlar
eşim bi imama sordu sayıyla dua okuma konusunu
kesınlıkle yapmayın ıcınızden geldığı kadarını yapın
saymayın o sayıların hepsı hurafe demiş
sıze de yazayım dedim

umutlanmak istemiyorum godescimm

gülüm 11. gün benim, cts ye kadar o değerin 3lere düşeceğini tahmin ediyorum ben, tam anlamıylada umutsuz değilim tabiki, ama çok üzgünüm, hislerimi anlatamıyorum, canım sıkkın, hiç bişiy yapmak istemiyorum, yemek yemek bile içimden gelmiyor, karnım gurulduyo nerdeyse açlıktan ölücem, az önce ilacımı içtim, dr devam ilaçlara dedi.....

Canım bizde neye inanacağımızı şaşırdık valla. Her hoca başka bişey söylüyor yaa. AMa bence kişi nasıl kendini iyi hissediyorsa onu yapmalı. Sayılı okuyarak huzur buluyorsa öyle yapsın, ama sayı saçma diyip içinden geleni yapınca mutlu oluyorsa öyle yapsın.
:)))))
Eminimki rabbim içimizden geçeni bildiği için hepsini kabul edecektir. öNemli olan iç huzuru diye düşünüyom canımcım.

canım ben dedımkı 4444 tefrıcıye okuyayaım dedım
zıkırmatık alayım sayması kolay olsun dedım
ama ıcım ıcımı de yıyo saymak yanlıs gıbı gelıo cunku
ıcımden dedeımki allahım doğru değilse yaptığım bulamayım zıkırmatiği dedım
ve yol uzerınde sorduğum butun kırtasıylerde yoktu
bırısı dedıkı bıraz once verdım sonuncusunu...
halada alamadım bı turlu onun ıcın canımm benım içime sinmıo
sızede yazayım dedım
dediğin gibi kım nasıl hıssedıosa oyle yapsın canım:))

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun...ama bu kadar bırakma kendini...bak doktorun bile umutsuz konuşmamış...
rabbim neylerse güzel eyler yüreğini ferah tut...cumartesi günü ortaya çıkacak herşey...moralini bozma...

Canım bende çok arada gidip gelen biriyim. Bende zikirmatik almıştım hep onula okuyorum fakat Allah biliyorya içim çok rahat değil. Hangisi doğru olduğu konusunda. Hangisinde kendimi daha iyi hisssediyorum diye düşününcede oda net değil :)) Böyle karışık işte

doğru soyluosun cnm
ama ben sayıyla okuduğmda daha cok rahatsız oluorum
allah kabul etsın hepımızın dualrını
canlarım ben yemek yapayım
hipoglisemim var elim ayağım tıtrıo acıkınca canavara dönüşüomusum eşim oyle dıo
oruc da tutamıorum..
çok öptümm sizi acık kalsın bakabılırsem bakarım arada

sowaycike bakmaya geldim ama pişman oldum, zaten üzülmeye yer arıyorum üzdü beni hırsız bebeklerimi çaldı demiş

ne desem boş nasıl umut verilir bilemiyorum, Allah yardımcın olsun demekten başka...

UMUT cum dün bu sayı işi kafama takıldı yine baktım tefriciye ve tuncinayı ben de bitiremedim ayıp olacak ama sıkıldım daha 100 lerde ben birz tezcanlıyım o işlere gelemiyorum. dün nihat hatipoğlunu dinlerken Allahın isimlerini şu kadar kere zikredin şu isim şuna yarar dedikçe yahu dedim doğrumu yoksa, hani şu arif aslan hoca da habire 786 besmele çekin üstüne 613 selamün kavlem mir rabbirrahiym deyin bir süre sonra dilekleriniz olur diyor anlayamıyorum bu sayıları kim buldu neye göre ve nasıl buldu islam ne kadar zor .,, okuyorum Kuran da yok böyle şeyler ne oruç ne namaz tarifi var aklımı kaybetmeden ya da bir katedrale gidip mum yakmadan durdurun beni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…