- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.001
canm cok gecmıs olsunnnn
rabbm korumus
bndebugun adet oldum senın tefrıcıye adetten sonraya kaldı melo
cok gecmıs olsunnnnnnnnnnumudum
saol cnm benım
neysekı cesaret ettım de endoskopi yaptırdım
tadavısı var şükür biraz hırpalıo okadar arada
ayy bılsem aylardır hatta gecen yıldan beri cekıodum:))
mıdesı rahatsız olan varsa valahı endoskopı yaptırın benım gıbı tahmını ilaç kullanmayın
çok öptümm cnm
kaçtım kıslar ben uyku geldi:))))
ahh derınım sorma cnm ya mde bulantısı öldürüo beni
2.5 aydır fılan gastrıt dıye esım ıkıilaç yazmıstı
geçmedı endoskopi yaptırdım zor bi işlem
alkalen reflu gastrit var yani mıdenın alt cıkısından kaçak var safra gelıo mideye
yemek borusu tarafında değil benımki..
içtiğim ilaçlar yınekı korumus mıdemı zarar görmemiş neyseki
yapıorum cnm dedıklerını benım eşim doktor anlattı o herseyı
kahve kola ekşi şeyler yok yağlı seyler yok...patets kaynatıp yedim bugun halim içler acısı yani:))neysekı
2-3 saat sürdü bu kez tedavı işe yarıo galıba bir hafta oldu başlayalı ıkı ay sureck
bu sekılde mucıze olurda hamıle kalırsam dıorum yerlerı tırmalarım sanırım
ama 2 yıldırda olmuo sımdımı olcak dıorum...rabbım en hayırlısını o bılır artık sanırım özellıkle bişey yapmıcaz
olsun dıye ama korunmıcazda..
oyle işte canımm bende oruç tutamıorum maalesef..
ozaman senıde yazıorum listeye ramazan bıtmeden hepımız ıcın okuyalım dıorum bakalım olcakmı:))))
tupbaby için:)cumaya kadar:) meryem
1.godes
2umutkundu
3 janınes.okundu
4.ayse
5.bebkdlskundu
6.melish
7.hilbay
8.soway
9. hayatgüneşim
10.derin2
not:tilavet secdesini unutmayın arkadaslar...
günaydın kızlar akşam yine 9 olmadan uyuyakalmışım çok çok özür dilerim ama tupbabynin duası bugüne kaldı..
soway senden güzel haberler bekliyorum bugün
benim de saat 11de doktor kontrolüm var inşallah kuzum iyidir..
bizde senden haberler bekliyoruz ozaman şekerim, kuzun tabikide iyidir, teyzeleri onu yer bitirir
çok kabuslar gördüm sabaha kadar içim sıkılıyor Allah hayırlara çıkarsın..
canım içini sıkma lütfen, hamilelikte kabus görmek çok normal, çok doğall, için rahat olsun, kuzuna hiç bişiy olmayacak, bence o annesinin karnında gayet rahat keyfi yerinde
inşallah canım yaa.. bugün 3lü tarama testim de var biraz da ondan çekiniyorum
ha bu arada bence seninki de senin karnında rahat edeceği bir yer ayarlıyor şu anda kendine:)))
canım içini ferah tut, huzursuz olursan bu huzursuzluğun bebeğinede yansır, doğal yolla olmuş bir bebek, allah istemişte olmuş, o yüzden sağlıklı bişekilde 9 ayını dolduracaksın hiç merak etme cnm, haberlerini bekliyoruz, benim sonucumda 10.30da çıkacak, bakalım hayırlısı hiç sanmıyorum ama
arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaaağlamak istiyorum, ağlamakkkkk
arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaaağlamak istiyorum, ağlamakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?