Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canm cok gecmıs olsunnnn
rabbm korumus

bndebugun adet oldum senın tefrıcıye adetten sonraya kaldı melo

cok gecmıs olsunnnnnnnnnn umudum

saol cnm benım
neysekı cesaret ettım de endoskopi yaptırdım
tadavısı var şükür biraz hırpalıo okadar arada
ayy bılsem aylardır hatta gecen yıldan beri cekıodum:))
mıdesı rahatsız olan varsa valahı endoskopı yaptırın benım gıbı tahmını ilaç kullanmayın
çok öptümm cnm
kaçtım kıslar ben uyku geldi:))))

neren agrırısa canın orda dıe bosuna dememısler
rabbm saglık afıyet versın hepımıze ınsallahhhhhhhh
ıı geceler tatlımmmm

sowayyyyyyyyy gune senın sayende cok ggusel baslamk ıstıyorum
sevıncten cıldırmak mutlu olmak ıstıyorum
hamıleyım dıe yazmanı ıstıyorum (ınsallah )
hayırlı habrlerını beklıoruz rabbımın ıznıylennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tupbaby için:)cumaya kadar:) meryem
1.godes
2umutkundu
3 janınes.okundu
4.ayse
5.bebkdlskundu
6.melish
7.hilbay
8.soway
9. hayatgüneşim
10.derin2
not:tilavet secdesini unutmayın arkadaslar...

Canımm ben çektirdim 2 sene önce ama anestezilii:)))şimdi bi mide koruyucu atıom sahurda azım zehir gibi ama devam artık çok zorladı bugün ilk kez sinüzitle birleşti kereta:))geniz akıntımmm mideme renk kattıama mide olayı ilginçtir geçer bi zaman sonra yine hortlarr:)hafif yemek iyidir canım haşlama patatese devammdım bende uzun süre bi ara bitkisel hayata bağladımbu arda canım çekti patates attım haşlanın belki durulur midecanım kaç meryem okuyoruz şimd tupbaby için sanırım ismini mesajlarsanız daha iyi oıar

dostlarım benim günaydın

sabah hastaneye gittim kan verdim, iki saate kadar sonucu alıyorum kısmetse:18:

bu arada sabah idrar testi yaptım, yne pozitif çıktı

günaydın kızlar akşam yine 9 olmadan uyuyakalmışım çok çok özür dilerim ama tupbabynin duası bugüne kaldı..
soway senden güzel haberler bekliyorum bugün
benim de saat 11de doktor kontrolüm var inşallah kuzum iyidir..

bizde senden haberler bekliyoruz ozaman şekerim, kuzun tabikide iyidir, teyzeleri onu yer bitirir

canım içini sıkma lütfen, hamilelikte kabus görmek çok normal, çok doğall, için rahat olsun, kuzuna hiç bişiy olmayacak, bence o annesinin karnında gayet rahat keyfi yerinde

inşallah canım yaa.. bugün 3lü tarama testim de var biraz da ondan çekiniyorum
ha bu arada bence seninki de senin karnında rahat edeceği bir yer ayarlıyor şu anda kendine:)))

inşallah canım yaa.. bugün 3lü tarama testim de var biraz da ondan çekiniyorum
ha bu arada bence seninki de senin karnında rahat edeceği bir yer ayarlıyor şu anda kendine:)))

canım içini ferah tut, huzursuz olursan bu huzursuzluğun bebeğinede yansır, doğal yolla olmuş bir bebek, allah istemişte olmuş, o yüzden sağlıklı bişekilde 9 ayını dolduracaksın hiç merak etme cnm, haberlerini bekliyoruz, benim sonucumda 10.30da çıkacak, bakalım hayırlısı hiç sanmıyorum ama

ben saat 10da çıkıcam ancak öğleden sonra dönerim döndüğümde bu topiği bayram yeri gibi istiyorum..

arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaa ağlamak istiyorum, ağlamakkkkk

soway,
canını sakın sıkma canım, bak belki de hamilesin ve kendini gereksiz üzüyorsun. 2 gün sonraki teste kadar böyle söyle kendine lütfen....

olumlu düşün canım değildir bence kaçıncı gununde test sonucun
bence hamılesın boşuna uzuyosun kendını

kızlar, hemşiremle konuştum, sonucu faksladım, dediki o sonuca güvenme, gerçek sonuç 2 güne kadar çıkar, sen şu an iğnenin etkisindesin ve iğnenin etkisi 1 hfta sonra geçiyor.
bende dedimki 2 güne kadar değer dahada düşer, demekki gebe değilim, oda hiç belli olmaz dedi, ama sanmıyorum kızlar, offffffff çok üzgünüm.......

Geldiiim geldiiim biraz geç kaldımmm ne oluyor bakayım burdaa ...
Senin normalde test tarihin cumartesi değil mi ?
Dur bakalım kuzum üzülme hemen ee doktor başka nededi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…