- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.041
sowaycike bakmaya geldim ama pişman oldum, zaten üzülmeye yer arıyorum üzdü beni hırsız bebeklerimi çaldı demiş
ne desem boş nasıl umut verilir bilemiyorum, Allah yardımcın olsun demekten başka...
UMUT cum dün bu sayı işi kafama takıldı yine baktım tefriciye ve tuncinayı ben de bitiremedim ayıp olacak ama sıkıldım daha 100 lerde ben birz tezcanlıyım o işlere gelemiyorum. dün nihat hatipoğlunu dinlerken Allahın isimlerini şu kadar kere zikredin şu isim şuna yarar dedikçe yahu dedim doğrumu yoksa, hani şu arif aslan hoca da habire 786 besmele çekin üstüne 613 selamün kavlem mir rabbirrahiym deyin bir süre sonra dilekleriniz olur diyor anlayamıyorum bu sayıları kim buldu neye göre ve nasıl buldu islam ne kadar zor .,, okuyorum Kuran da yok böyle şeyler ne oruç ne namaz tarifi var aklımı kaybetmeden ya da bir katedrale gidip mum yakmadan durdurun beni.....
arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaaağlamak istiyorum, ağlamakkkkk
sowaycım umutsuzluğa kapılma kendini salıverme testi tekrar edersin bir kaç gün sonra üzme kendini bana göre hamilesin kimi insanın değeri düşük çıkabiliyor arkadaşımın 12 çıkmıştı 2 gün sonra 46 çıkmıştı onada doktorlar çok düşük dediler ama şimdi 1 yaşında dünyalar tatlısı kızı var :)hiç sıkma canını
bilen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. ben kuran'ı kerim'i arapça aslından okumayı bilmiyorum yani böyle bildiğimiz kuran harfleriyle okunuyor ya o şekilde okuyamıyorum. ben de napıyorum, okunuşunu okuyup sonra da türkçe mealini okuyorum. kimisi öyle olmaz falan diyor ama bence bilmeyenleri öyle kabul eder Allah:) gerçi bu günlerde müsait değilim ama müsait olunca okusam bu şekilde kabul olur mu ki?
kızlar selam 1 adet meryem suresi bende okudum kime okunuyo bilemedim
sağol cnm, bana çok güzel örnekler veriyosunuz, hepiniz yanımdasınız, iyiki varsınızbu iki gün benim için dua edin kızlar herzamankinden daha çok ihtiyacım var dualarınıza, inşallah değerim katlar yaaaa, herşeyin güzel olacağına inanmak istiyorum artık dene dene okadar çok yoruldumki gücüm kalmadı sanki bidaha denemeye, olmazsada bende 1 yıl ara vericem, doğal yolla deniycem, allah bilir....
Rabbim bu sfer yüzünü güldürsün inşallahhhhh
arkadaşlar sonucum 14.21 çıkmış, ama doktora sordum, ovitrel iğnenin etkisi olabilirmi die, kaç gün önce yaptığımı sordu iğneyi, 5 gün dedim, açıkçası bilemiyorum dedi, olabilirde dedi, şuan gebe görünüyorsunuz ama iğne etkisi ise olmayadabilir dedi, iki gün sonra tekrar yapın dedi, ya ben biliyorum hamile değilim galiba yaaağlamak istiyorum, ağlamakkkkk
kızlar, hemşiremle konuştum, sonucu faksladım, dediki o sonuca güvenme, gerçek sonuç 2 güne kadar çıkar, sen şu an iğnenin etkisindesin ve iğnenin etkisi 1 hfta sonra geçiyor.
Bende dedimki 2 güne kadar değer dahada düşer, demekki gebe değilim, oda hiç belli olmaz dedi, ama sanmıyorum kızlar, offffffffçok üzgünüm.......
idrar testi aynıydı cnm, değişen bişiy yokk, dünkü gibiydi, ama sanırım kan testindende belli ben değerin artacağını hç sanmıyorum umutcum, regli ağrılarım başladı tekrar, bugün yarın hasta olurumNapalım kısmet, kısmetten öteye gidilmez......
ya dur bi yaaaa ctesiyi bekle bakalım..senin o adet ağrısı dediğin şey ben de nasıl şiddetli bir bilsen şu anda hiç bir belirti olumlu ya da olumsuz değerlendirilemez ki adetle gebeliğin tüm belirtileri aynı..
canım benim umudunu hiç yitirme biliyorum kı soylemek cok kolay bu lafı ama
umud fakırın ekmegı demısler ınanmazsan olmuyomus ben bunu öğrendım
hakkında hayırlısı olsun
ınsallh degerın katlanır cok okuduk böyle durumları
ayşe cnm, bu arada sen doktordan geldin mi? kendi derdime düştüm seni unuttum arkadaşım, ne oldu? herşey yolundadır eminimki....
iyi çok şükür herşey yolunda günüden birkaç gün ilerdeymiş koca kafa :))) 3lü testi 15 gün sonraya bıraktı doktor. gördüm rahatladım çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?