Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

canım sen pozitifi hiç görmemşsin ki.pozitif olması iki çizginin de aynı koyulukta veya test çizgisinin daha koyu olması demek oluyor.c. tsi yaptığın test negatif demek. sen test yapmaya devam et her gün. daha çatlama olmamış. ayrıca yumurta döllenmezse evet 13-14 gün sonra adetle atılır.canlı kalma süresi kişiye göre değişsede 12- 24 saattir.

delimai hoşgeldin
proxxed kullandığınıza göre erkek faktörü
baska kullandığın bişey varmı proxeed dısında faydasını gördünüzmü

hoşbuldum ... evet erkek faktörü...başka birşey kullanmıyoruz..
sadece proxeed kullanıyoruz...ramazan girince test yaptıramadık...ramazandan sonra yaptıracağız bakalım bir artış var mı?

tamam canım şimdi anladım çok teşekkür ederim. aslında sayfalarda geziniyorum ovulasyon testleri ile alakalı olanlarda ama başka başka konular girmiş araya, o nedenle tam bir yanıt bulamamıştım. ben bugün de yapayım bakalım hayırlısı inşalalah allahtan

çok teşekkürler valla çok güzel anladım şu an:)

canım rica ederim kendimize hayrımız yok bari sizlere olsun:) umarım ovulasyonu yakalar gebe kalırsın kimsenin bu bekleme sürecinde yıpranmasını istemem. allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

dualarım seninle sağol gerçekten:) benim de kendime hayrım var sayılmaz şekil a'da da görülebileceği üzere... eşimin değerleri müthiş düşük ama işte bir umut deyip sarılayım dedim:)

inşaallah Rabb'im hepimize en hayırlısından evlat nasip eder ve mümkünse çok geç olmadan, çünkü benim yumurtalık rezervlerim de korkutucu derecede azalmış... son bir bilemedin iki yılım olabilir sağlıklı bir gebelik elde etmek için...

tabii ki en güüzel zamanı Allah bilir, isyan etmeden murad ediyorum hepimiz için.

benim rezervler de kötüymüş fsh ım 9 küsür dr bir iki ay daha bekleyin (en fazla 3 ay) sonra müdahale edelim diyor. dr lara kalırsan hemen gel aşılama ,tüp bebek yapalım hiç bi yumurta takibi yapalım , doğal yolları zorlayalım, uğraşalım demek yok tabi para kazandırmıyor yaaa....benimde acilen hamile kalmazsam yumurtalıklarımda yumurta bitebilirmiş biz de ille doğal yoldan istiyoruz . bilmem artık allah nasip edecek mi...

benim rezervler de kötüymüş fsh ım 9 küsür dr bir iki ay daha bekleyin (en fazla 3 ay) sonra müdahale edelim diyor. dr lara kalırsan hemen gel aşılama ,tüp bebek yapalım hiç bi yumurta takibi yapalım , doğal yolları zorlayalım, uğraşalım demek yok tabi para kazandırmıyor yaaa....benimde acilen hamile kalmazsam yumurtalıklarımda yumurta bitebilirmiş biz de ille doğal yoldan istiyoruz . bilmem artık allah nasip edecek mi...

belli zaten özlettin kendini:))))))))))))) nasıl oldu canım şimdi inşallah düzelmiştir

canım sonuçları allamdık perşebe gün mr var onun için ginince alacağız sonucu zaaten eylem vardı has çok karışıktı çevik kuvveyle eylemcier arasında olay çıktı

selam kızlar...

bir kaç gün giremedim.... ama sizi takip ettim. yumurtlama olacağı zaman vucutta bir değişiklik oluyor mu ateş ölçme dışında. benim o bölgede sanki gaza benzer bir şey oluyor onunla mı alakalıdır acaba... siz nasıl vucudunuzda yumurtladığınızı hissediyorsunuz..

canım yaa libido artışı oluyor bazen bende o da her ay olmaz. ben de bir türlü fark edemiyorum. yok uzayan akıntı falan hiç göremedim nedense. sadece bir kez çok afedersin ağda yaparken (çok haşır neşir oluyosun ya) kendiliğinden o uzayan akıntıyı gördüm tam yumurtlama zamanımdı. yine çok afedersiniz:) o ilişki öncesi ıslaklığı sağlayan salgıyla aynı kıvamda ( tarzda) bişey mi bilen varsa söylesin bana da

tatlım bak madem dktorlar fsh yuzunden cok beklemeyin dıyor
aşılamaya geçin derim diğer ayda da olmazsa
hem senın yumurta olayı kontrol altına alıncak hem de
yumurtayı kesin yakalamıs olursunuz cnm :)
ateşini ölçtunmu bu arada sabah
okumamıs olabılırım yazdıysan da

hoşgeldın mehayy

cok sevındım azazıl
senınde moralın yukselmıstır herm:))
canım LH sadece 6 saat pik seklınde kalıor
sonra düşmeye başlıo
cok normal negatıf cıkması pozıtıfı gördüğün gun ve ertesı guh ust uste ilşki olsun:))
canım sonuçları allamdık perşebe gün mr var onun için ginince alacağız sonucu zaaten eylem vardı has çok karışıktı çevik kuvveyle eylemcier arasında olay çıktı

yeterrr nbr kusumm eşin nasıl sonuçlar nasıl:)

canım sonuçalrı yarın dr göstereceğim hemde mr çekilecek onun sonucuda ancak 20 gün sonraya çıkar sen nasılsın

canım sonuçalrı yarın dr göstereceğim hemde mr çekilecek onun sonucuda ancak 20 gün sonraya çıkar sen nasılsın

Kızlar selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Topişimiz sessiz sedasız ilerliyor :)) Umutu bekleyin bayramdan sonra sık sık aranızda olacak :))
Yeterim inşş herşey yolunda gider tatlım
Sowayımı gördüm aşağılarda sobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben çok girmemeye özen gösteriyorum beni artık maruz göreceksiniz şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…