Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

GÜNAYDIN KIZLAR...
HEMEN İŞE BAŞLAR BAŞLAMAZ AÇTIM VE YAZDIKLARINIZI OKUDUM...

9 GÜNLÜK TATİLİ TATİL OLARAK GEÇİRENLERDENİM BEN. YANİ UZUN BİR SÜRE STRES YORGUNLUK VS.BAHSETMEDEN İŞİMİN BAŞINDA DEVAM...

KASIM-ARALIK DÖNEMİ İÇİN TÜP BEBEK DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ANCAK ONDAN ÖNCE MUCİZE OLUR İNŞALLAH aLLAHIN İZNİYLE YAVRUMA KAVUŞURUM...

GÜZEL HABERLER DUYMAK VE DUYURMAK İSTİYORUM....

hilbay tatlım, hayırlısı olsun cnm, bende kasımda tedavi düşünüyorum tekrar, inşallah ozamana kalmadan mucize olur

cnım tedavi kararımı aldımm inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşş canım benimmm rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin sana

canım umarım gerek kalmaz bılee
ama kalırsada tedavın de olacak ınsallah:))

kıss umutttt, regli tarihin neee, benim 12 eylül, merakla bekliyorum, bakalım ne olacak, preseed kullandım yaa, ama yumurtlamayı bulamadımm, yakalayamadım bir türlü, bu testler yanlış galiba yaaaa, yumurtlamayı göstermiyor, en güzeli dr gidip ultrason ile yumurtlama takibi yaptırmak bence

ayy tatlım yenı bıtttı benım bugun 8.günüm
ayy sorma bak aklın yolu bir ben 27 28 gunde bır oluorum ya
genelde 13 14.gun oluo yumurtlama
11. gun gıdeyım dıorum
yumurta hergun 2 mm buyuo 18 mm ulasınca 3 gun ust uste sonra gun asırı yapmak lasım:)))
valla bu ay gıtmek ıcın benım once kuaföre gıtmem lazım ama haftaiçi hiç gidesim yok
cuma gıderım belkiiii:))))))
bundan sonrakı ay send gıt ama ınsallah bebiş vardır:))

ha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme

bizim buralarda bi teyze varr, kadın hastalıklarından iyi anlayan, ayrıca şifalı bitkiler satıyor, macunlar filan hazırlıyor, o dedii, kaynamış 1 adet yumurta hergün içine bol karabiber atılarak, çok acı olacak şekilde 40 gün yememiz gerekiyor muş, çünkü rahmin içinin temzlenip rahmin açık olmasını sağlıyormuş ve her ilişkiye girilmeden önce karnımıza sıcaksu torbası koymalıyımışızki rahim açılması için genişlemesi için, 10 dk kadar sıcaksu torbasıyla beklenmesi gerekiyormuşş, sonrasındada ilişki, valla bunuda deniycem kızlar eğer tutmazsa bu ayy, bu yöntemde olmazsa zaten tekrar tüpe başlamayı düşünüyorum, herşeyin hayılrısı olsun....

ayrıca şunuda söyliyim bu yöntemle benim çok yakın bi arkadaşımın gelini hamile kaldıı, onlarında 1 yıldır olmuyordu ve 1 yıldan sonra bu yöntemle oldu çocuğuuu, herşey allahtan, biz deneyelimdee hiç belli olmaz dimi ama

ha bu arada öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşıyım, bende gelecek aya başlicam bu yönteme

bizim buralarda bi teyze varr, kadın hastalıklarından iyi anlayan, ayrıca şifalı bitkiler satıyor, macunlar filan hazırlıyor, o dedii, kaynamış 1 adet yumurta hergün içine bol karabiber atılarak, çok acı olacak şekilde 40 gün yememiz gerekiyor muş, çünkü rahmin içinin temzlenip rahmin açık olmasını sağlıyormuş ve her ilişkiye girilmeden önce karnımıza sıcaksu torbası koymalıyımışızki rahim açılması için genişlemesi için, 10 dk kadar sıcaksu torbasıyla beklenmesi gerekiyormuşş, sonrasındada ilişki, valla bunuda deniycem kızlar eğer tutmazsa bu ayy, bu yöntemde olmazsa zaten tekrar tüpe başlamayı düşünüyorum, herşeyin hayılrısı olsun....

ayrıca şunuda söyliyim bu yöntemle benim çok yakın bi arkadaşımın gelini hamile kaldıı, onlarında 1 yıldır olmuyordu ve 1 yıldan sonra bu yöntemle oldu çocuğuuu, herşey allahtan, biz deneyelimdee hiç belli olmaz dimi ama

ah ahh, inşallah, ama doğal yolla zor bacım yaaaa, tabi hiç belli olmasss, hadi bakalım çalışmaları aksatma hiçç, yumurtladığın günü haber ver, ne meraklıyım yaaa

canım senın eşinin sperm sayısı kaç
ve ileri hızlı % kaç

tatlım sperm sayımız iyide ileri hareketli çok az demişti dr, sayı 18 milyondu, ama ileri hareketli çok azzdıı, sayısını hatrlamıyorum, tekrardan yeniden bi test yapmak gerek aslında ama yapsak kaç yazar, sonuçta tutmuyo işteee, bazen diyorum acaba bendedemi bi sorun var, gerçi tahlillere göre yok bişiy bende ama belki gözden kaçan bişiy, yada iltihap filan, artık bilemiyorum yaaaa, çok düşünürsem kafayı yerimmm, en iyisi pek düşünmiyim

sowaycım bak bizim ileri hızlımız %0
oyle olunca zor oluo bızım eğer yarıyıla kadar olmazsa aşılama düşünüyorum
cunku yıkmadan sonra ılerı hızlımız bayağı artmıs
3 kez filan yaptırırım
olmazsa yaza tüp acele etme bence cnm tüp bebek de mucize değil cnm
sen de aşılamayı düsün derım sayınız gayet ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…