Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Ay inş umutcum bakalım gelişmeleri size yazarım :)) zaten şans olsa şaşarım
merakla beklıuorum canımm
hem bu ay olmamaısssa diğer ay tedvıye başlayacaksın allahın ıznıyle:))

hılbaycım hoşgeldınn
canım 4 denemden sonra 2 mılyon spermle doğal yolla kalan arkadasmız var
yeterkı ovulasyon gunlerını kaçrımayın
boş boş geçirmektense elımızden gelenı yapalım neden olmasın
evet o topikteydım ben ama senı hiç okumadım canım sen kendınden bahsedırmısın sorun ne
kaç yıllık evlısın vs..

Umarım hepimizin normal yolla olur eğer olmazsada deneyeceğimiz son tedavimiz olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız

Son düzenleme:
iyiyiz cnm sen nasılsın ? 3 tedavinde tutan oldu mu hepsi mi negatifti ? Tedavilerini nerede denedin ?

TUPBABYmerhaba.

ben 5 yıllık evliyim. 4 yıldır tedavi görüyorum..
1-2. tüp bebek deneme asm dr.aydın arıcı
3.deneme umut tüp bebek ulun uluğ

sadece 2 denemmede erken düşük dediler. 1 hafta değerlerim arttı. kimyasal gebelikte diyorlar galiba. 3 denemeyi mayısta yaptırmıştım.. embriyo büyümedi bile. 4 hücreli kaldı. transfer yapılmadı.

yani umutsuzluk..........

sen neler yaptın anne olma yolunda...

hılbaycımm
yınede gebelık yasamıssın doktorlara gore bu umut verıcıymıs
kımyasal gebelık bıle olsa..
bı ara gırmedin kkya sanırım canım diğer topikte hiç karsılaşamadık senınle
bende 2. denemden sonra bayağı bı sure gırmedım
kafamdan atayım bıraz uzak kalayım dedım ama mumkun olmadı
bıde ben bı turlu anlayalamdım umut tüp bebek bahcecının bı subesımı
bende denersem bahçeci yada bruksel de ıstıorum IMSI yontemınden dolayı

Cnm umut tüp bebek bahçecinin şubesi yani fulya bahçeci ana merkez olarak düşün sahibi mustafa bahçecide fulya merkezde cnm :)
Umutta rapor geçiyor fulyada geçmiyor ve fulya biraz daha pahalı

cnm neden umutsuzluk diyorsun ki allahın izniyle hepimiz bebişlerimi kucağımıza alacağız sadece biraz sabır gerekiyor hem bak ne güzel hamile kalabilmişsin bu duyguyu yaşamayan çok arkadaşımız var sonu mutlu bitmesede hamile kalabildiğini görmüşsün :))

Bende 3. tedavi için günleri geçmesini bekliyorum tatlım tabii tedaviye kadarda normal deniyoruz belki kader bizede güler diye gerçi çok şükür kader yüzümüze güldü ki tedavi şansımız var ya o da olmasaydı :))

Cnm umut tüp bebek bahçecinin şubesi yani fulya bahçeci ana merkez olarak düşün sahibi mustafa bahçecide fulya merkezde cnm :)
Umutta rapor geçiyor fulyada geçmiyor ve fulya biraz daha pahalı

tamam tatlım saol şimdi anladımm
ama ben mustafa amcam ılgılenırse orda başlarım
rapor alabılırız buyuk ıhtımal 1 aşılama var bı daha yaptırırız koftiden:)
alırız ama ben mustafa bey ılgılensın ısterım fulya bahçeciye gıtcez ozaman
umarım gerek kalmazda
fulyada IMSI varmı tatlım yaa IMSI ye takmıs durumdayım
mutlka o olsun ıstıorum..genetık testler ıcınde kan vercez ağustosta umarım
bı sorun cıkmaz
sizin dna hasarına bakıldımı canım

bu arada ben de senden gaz alıorumm canımm
umudumu tazelıosun:)
bı de mıdemı usutmusum ıkı gundur halszım hiç tadım yok ya
dedım kı allahım sen sağlık ver herseyın bası sağlık
dunyanın en gusel seyını de yesen,en gusel seyını de yapsan halsizsen keyfın yoksa
tadı olmuyor önce can sağlığı dedim:))))

geçmiş olsun canım

merhaba kızlarrr bir kaç gün aradan sonra yine buradayım...keyifler nasıl neler yapıyorsunuz?

benımde bıttı canımm halvet zamanı onumuzdekı gunler artık:))))))
napayımm bıraz mıdemı usutmusum klımadan tam ustumuze vuruodu
bugun daha ıyıyım yemek yapıorum mutfaktayım canımm:)))
ayy tatılde herks kımse yok sıkılıorum dun döndum bugun başladım poflamaya:)))
sen napıosun baska

herkeze merhaba kızlar nasılsınız ben tam 1 hafta giremedim misafirlerim vardı bugün yolcu ettim çamaşırlarımı makineye attım buraya geldimmmm

herkeze merhaba kızlar nasılsınız ben tam 1 hafta giremedim misafirlerim vardı bugün yolcu ettim çamaşırlarımı makineye attım buraya geldimmmm
ayyy canım benim Allah kavuştursun diyeyim :)))

geçmiş olsun canım nane limon iç çok iyi gelir ohh afiyet olsun komşuda pişer bizede düşer :)))) sonunuda bahar temizliğim bitti bende bittim ama her yer pırıl pırıl miss gibi oldu:))) sorma bugün havada çok sıcak 2 çift laf edecek kimsecikler yok herkes tatilde bende oflaya puflaya oturuyorum işte bitti yapacak birşeyler arıyorum en iyisi bir kat daha toz alayım :))))

hoşgeldınn canım sorma bende yemek yaptımm bu arada pc acık laf yetıstırıorum:))))
yemek yaptım bıttı bıle ayran yapıcam eşim gelmek uzeredır:))

Umudumuz hep yeşil kalsın hiç solmasın tatlım =))
Aynen canım önce canımızın sağlığı dikkat et kendine .
Bizde dün akşam salonda yattık çok sıcaktı klimayı açtım klimanın ayarı 24 ama fena soğutuyor 10 dk sonra kapatıyorum. Başıma birde soğuk algınlığı bela olmasın diyee çok dikkat ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…