- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
merakla beklıuorum canımmAy inş umutcum bakalım gelişmeleri size yazarım :)) zaten şans olsa şaşarım
Başlığı okuyunca tam benlik dedim.
Tüp bebekde 3 kez hüsrana uğradıktan sonra kendiliğinden hamile kalmak ne güzel mucize olurdu.
Allahım nasip et inşallah... Kızlar hepinizle tanışmak isterim. Ilk sayfaları okuyamadım. Ama topic sahibini geleceksin biliyorum bebeğim topiğindeki arakadaşımız galiba..
Nasılsınız kızlar....
Umarım hepimizin normal yolla olur eğer olmazsada deneyeceğimiz son tedavimiz olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız
Umarım hepimizin normal yolla olur eğer olmazsada deneyeceğimiz son tedavimiz olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız
iyiyiz cnm sen nasılsın ? 3 tedavinde tutan oldu mu hepsi mi negatifti ? Tedavilerini nerede denedin ?
TUPBABYmerhaba.
ben 5 yıllık evliyim. 4 yıldır tedavi görüyorum..
1-2. tüp bebek deneme asm dr.aydın arıcı
3.deneme umut tüp bebek ulun uluğ
sadece 2 denemmede erken düşük dediler. 1 hafta değerlerim arttı. kimyasal gebelikte diyorlar galiba. 3 denemeyi mayısta yaptırmıştım.. embriyo büyümedi bile. 4 hücreli kaldı. transfer yapılmadı.
yani umutsuzluk..........
sen neler yaptın anne olma yolunda...
hılbaycımm
yınede gebelık yasamıssın doktorlara gore bu umut verıcıymıs
kımyasal gebelık bıle olsa..
bı ara gırmedin kkya sanırım canım diğer topikte hiç karsılaşamadık senınle
bende 2. denemden sonra bayağı bı sure gırmedım
kafamdan atayım bıraz uzak kalayım dedım ama mumkun olmadı
bıde ben bı turlu anlayalamdım umut tüp bebek bahcecının bı subesımı
bende denersem bahçeci yada bruksel de ıstıorum IMSI yontemınden dolayı
TUPBABYmerhaba.
ben 5 yıllık evliyim. 4 yıldır tedavi görüyorum..
1-2. tüp bebek deneme asm dr.aydın arıcı
3.deneme umut tüp bebek ulun uluğ
sadece 2 denemmede erken düşük dediler. 1 hafta değerlerim arttı. kimyasal gebelikte diyorlar galiba. 3 denemeyi mayısta yaptırmıştım.. embriyo büyümedi bile. 4 hücreli kaldı. transfer yapılmadı.
yani umutsuzluk..........
sen neler yaptın anne olma yolunda...
Cnm umut tüp bebek bahçecinin şubesi yani fulya bahçeci ana merkez olarak düşün sahibi mustafa bahçecide fulya merkezde cnm :)
Umutta rapor geçiyor fulyada geçmiyor ve fulya biraz daha pahalı
cnm neden umutsuzluk diyorsun ki allahın izniyle hepimiz bebişlerimi kucağımıza alacağız sadece biraz sabır gerekiyor hem bak ne güzel hamile kalabilmişsin bu duyguyu yaşamayan çok arkadaşımız var sonu mutlu bitmesede hamile kalabildiğini görmüşsün :))
Bende 3. tedavi için günleri geçmesini bekliyorum tatlım tabii tedaviye kadarda normal deniyoruz belki kader bizede güler diyegerçi çok şükür kader yüzümüze güldü ki tedavi şansımız var ya o da olmasaydı :))
CEYDA cnm, kötü kollesterolüm yükselmiş, şişliğin sebebi oymuş, diet verdi dr, ona göre besleneceğim bir süre, kendime dikkat etmem gerek nede olsa tedaviye başlamam yakındır sağlıklı olmam gerek, bir süre light sütler yoğurtlar hayatımdan çıkmayacak hiç
ceydacım merhaba canım nasılsın regl oldunmu
geçmiş olsun canım
merhaba kızlarrr bir kaç gün aradan sonra yine buradayım...keyifler nasıl neler yapıyorsunuz?
olmadımsıkıntısı öyle bir basıyor ki anlatamam test yaptım tekrar yine negatif :84::84::84: 10 gün daha bekleyip kan testi yaptırıp yoksa farlutala başlayacağım çok sıkıntım var offf offf bıktım bu polikistik overden ben yaaa sen nasılsın ?
iyiyiz tatlım nolsun ben de döndümm :))))))
sen napıosunn reglın gecıkmıstı yanlışmı hatırlıorumm
ayyy canım benim Allah kavuştursun diyeyim :)))herkeze merhaba kızlar nasılsınız ben tam 1 hafta giremedim misafirlerim vardı bugün yolcu ettim çamaşırlarımı makineye attım buraya geldimmmm
benımde bıttı canımm halvet zamanı onumuzdekı gunler artık:))))))
napayımm bıraz mıdemı usutmusum klımadan tam ustumuze vuruodu
bugun daha ıyıyım yemek yapıorum mutfaktayım canımm:)))
ayy tatılde herks kımse yok sıkılıorum dun döndum bugun başladım poflamaya:)))
sen napıosun baska
herkeze merhaba kızlar nasılsınız ben tam 1 hafta giremedim misafirlerim vardı bugün yolcu ettim çamaşırlarımı makineye attım buraya geldimmmm
bu arada ben de senden gaz alıorumm canımm
umudumu tazelıosun:)
bı de mıdemı usutmusum ıkı gundur halszım hiç tadım yok ya
dedım kı allahım sen sağlık ver herseyın bası sağlık
dunyanın en gusel seyını de yesen,en gusel seyını de yapsan halsizsen keyfın yoksa
tadı olmuyor önce can sağlığı dedim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?