- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
hoışgeldınız kıslarr
esracım canım 6 gunde artarmı yaa yenı sperm ancak 72 gunde olusuo
ıstısna mı acaba canım klomen yada menogon bıle okadar cabuk etkı etmıyor
valla olduysada bravo:)
İnşallah bebekten sebeb gelmiyodur diye dua edelim canım iyi düşüün iyi olsun dimi...
canım rapor önemli değil yeterki ısını ıyı yapan bıyer olsunIMSI Bahçecide var cnm merak etme =)) ama rapor orada geçmiyor bilgin olsun
Biz kromozom testi yaptırdık aynı şey mi bilmiyorum sorun çıkmadı. Kendime kardiyovasküler risk paneli yaptırdım pıhtılaşma çıktı ve bebeğe genetik test yaptırdık patau senromu çıkmıştı . Laparoskopide yapılmıştı. Yapmam gereken testleri yaptırdım doktor başka yok dedi ama bilmiyorumBana dua edin olur mu reglimin gelmemesinin sebebi kötü olmasın iyi olan herşeye kapım açık ama kötüyü istemem
umutcugum pek akıllı spermcıklermıs demekkı :)
bızımkıler 2 yıldır o kadar ugraslarım sonucunda duz yolda bıle yuruyemedı :))))))))
valla bnde cok sasrdım o yuzden paylastım
bnde baska topıkten 6 gunde sperm sayını arrtırdıgını söleyen br bıtkısel karısım gordum sıze yazmak ıstıyorum onu
2 mılyondan 14 mılyona cıkmıs
nıl alpcım vallahı cok sanslısınız maaşllah dıyeyımarkadaşlar resim koymayı bilen varsa bana söylesin eşimin iki sperm testininde resmini koyayım altı günde nasıl değiştiğini görürsünüz böylece.
daha önce de keçiboynuzu küründen 3haftada 1milyondan 11milyona çıkmıştı sayımız.sonra aşılama yaptırdık olmayınca eşim kürleri bıraktı.bırakıncada en son 2milyon çıktı değer.biz de yeniden küre ve bu macuna başladık ve 6günde 14milyon oldu.şimdi devam ediyoruz hala umarım 2.tüp bebek denememize kadar iyice düzelir değerler
Günaydın şekerlerrr =))
Umutcum geçmiş olsun aman dikkat et bebek denemeleri yaptığımız için ilaçta alamıyoruz(
canım bende mustafa beyın ılgılenmesını ısterım onun ıcın fulyada denerım ama gerek klamyacak allahın ıznıyleKısmet canım ya sabırla deniycez yola devam::))
Hoşgeldin canım bende yeni geldim benimde 1 aşılama 1 tüp bebek birde kendiliğinden oldu ama hala yok bende ekimede tekrar deniycem o zamana kadarda denemeye devam...
Bende bu sefer umutta deniycem geçen seferde orda olucaktı son anda aksilik oldu çarşamba ulun beye gidicem bakalım ne dyecek
kızlar madem kendiliğinden hamile kalmak istiyoruz. bunun için neler yaptığımızı yazalım.
mesala ben 1 aydır diyet yapıyorum ve 3 kilo verdim. ve hayıt tohomunu tarcın ile demleyim bal ile içiyorum. yararı olur mu bilmiyorum ama hayıt tohumunu duymuştum. yumurtalık rezervi az olanlarda iyi geliyormuş. sizin uyguladığınız bir şey var mı neler yapıyorsunuz.
umudumsun ben diğer topikte meryem suresi, tefriciye okuyanların listesindeydim. sen varmıydın orda....
hu huuuu naber kızlar?? nasıl gidiyor çalışmalar??
umut gecmis olsun canim..dikkat et kendine..
aysecimm nasilsinnn sen bakimmm..nasil hissediyosun kendini..uzulmek yok yaaaa bebiside uzuyosun sonraaa
umut gecmis olsun canim..dikkat et kendine..
aysecimm nasilsinnn sen bakimmm..nasil hissediyosun kendini..uzulmek yok yaaaa bebiside uzuyosun sonraaa
Ayşecim çalışmalar tam gaz devam ediyor :)) tavsiyelere açığız biz
ayyy benimm tatlışlarım gelmişşş hoşgeldınızzz kıslarr
cok sevındım sızı burda gördüğüme:)))))))))
ayşecım benım regl bıttı başlıcaz artık ınsallah bugun daha ıyıyım mısafırım gelcek
bı kaç gun ama o zamana daha ovulasyon gelmez zaten:)) sen napıosun 12e gırmıssın barek allah
subhanallah:))))))
umutum napımm cene acıldı yınee yaz yaz:))
bugun ıyıyım canım yaa kaynar diye bişey almıs esım o valla cok ıyı geldı bulantıma:)))))))
sen napıosunn
iyiyim canım çok şükür.. ya bu insan vücudu garip bişey şimdi ben hamile olmasaydım 3.kez adet göreüyor olacaktım geçen ay da böyle olmuştu resmen adet görüyormuşum gibi bu günlerde sinirlerim bozuluyor.. garip yani oysa mutluluktan uçmam lazım dimi? ama işte nankör insanoğlu mızırdanacak bişeyler buluyor illa..
valla o tavsiyelerin hepsi yalanmış be güzelim yıllardır ayağını kaldır bacağını dik yastık koy derken cambaz dönmüştük meğer hiçbirine gerek yokmuş :))) en güzeli vazgeçmek ve bedenini kandırmak, ben vazgeçtim olmazsa olmasın dediğim zaman oldu benimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?