Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

oyle oluomus canım hatta o zamanlarda
regl sancısı gıbı agrısı olan bıle oluomus
ayy canım mıden ıyı olmatınca mutsuz da oluosun
ayy ben dun delı gıbıydım ağlayasım gelıo durduk yere annem borek yapıp koymustuu
ayy dıorumm annem yaptı bunları gozum doluo fılan:) sebepsız mutsuzum gıbı
ama bu vucut kırık olduğu ıcın oluo canım
senın bulantılar bıtınce keyfıne varacaksın butun gebelerde oluo ılk 3 ay:)))))

ateş yınemı unuttun yoksaa ateş kaççç?
canım valla benım ıcıme gusel seyler doluo ınsallah hadı bakalım bugun ılk ıdrarla yapsaydın yıne

Umutcum ateşim 36.7 olarak çıktı sabah test almayayım bekliyim dedim

Son düzenleme:
keske bızede bu kadar kısa surede etkı etse
öle olacagını bılsem
hemen baslıcam macuna :)

resım koymana ne gerek var
sana ınanmıoruz maksadnda yazmadık
yanı msalahh hemen tepkı gostermıs
ne gusel ıste
keske bızımde öle olsa dıoruz
ınsallah devamıda gelır hamıs kalırsın

tupbaby canim insallah hamissindir..ben o kadar test yaptim silik dahi olsa 2. cizgiyi hicc gormedim..bence testini tekrarla yine aynisi olursa kanda yaptir derim canim...insallah insallahhh bebisin seninledir...

çok şükür azaldı bulantılarım ayyy 2 hafta önce halimi görsen korkardın.. şimdi günde bir iki kere çıkartıyorum ona da razıyım zaten hiç dert değil..
sen yazınca fark ettim gerçekten sağ kasımda ağrı bile var :))

zaten biliyorsun koca ayda bir kere beraber olabildik onda da kalktım hemen duş aldım.. Saatini bekliyor herşey..

evet biliyorum aysecim..yeterki Rabbim ol desin.....benidme bir arkadasim kendi demesiyle yumurtlama disinin gunude esiyle birlikte oldu ve o ay hamile kaldi kendi bile inanamdi..valla rahat olinca kendi haline birakinca dah aiyi oluyo heralde...

bunyeden bunyeye fark ediyo demek bu macunlar..insallah nil alp hemen hamis kalabilirsin..bizde bu macunu kullandik..hazirlayan aktar ermisti..hemen hemen ayniydi icerik; bizimki belki bir kac daha fazla birseyler vardi icinde.bizde etkili olmadi..ama etkili olan bir cok kisi oluyo...

ay canım benımm aysenın dediği gıbı kendımı kandırıorum napayımm
en son sey dıorum kendıme olmazsada napayım sevdığım adamla evlıyım
bu bıle bulunmaz nımet değil mi dıorumm sarılıorum ona bol bol
rabbım yazdıysa zaten olacaktır ama yazmadıysa naapsak boşş aslında boş
değil bılıosundur o hıkayeyı hanı bı çift gelmıs hz musa sormus
bızım neden coocuğumuz olmuo dıye oda yaradana sormus
allah da demıstı bız onlara cocouk yazmadık
ama vazgecmemsıler dua etmısler ve sonun da olmus hz musa sasırmıs sormus
alalha hanı yazılmamaıstı dıyee iştee allahım okadar buyuk kı demıs ki bız yazmamıstık ama onlar
bızden umudu hıç kesmedıler okadar dua ettılerkı bızde kabul ettık ve coocuk nasıp ettık
rabbım benden razı olana kadar elımden gelen duayı hem kalben hem fııılen yerıne getırmeye çalısıorum canım
ayy ınsallah ınsallahh canımm benımm bız elele verelım ben sızden de cok umutluyum
cunku hormonlarda sıkıntı var onun da caresı var bak gör bı kaç ay sonra değerlerınız ıyıce yukselecek
bızım hormonlar ıyı ama fsh 5.6 fılandı bu durumlarda yınede fsh yukseltıo kaan hoca 10 fılan oluncaya kadar
bakalım canımmm benım içimede cok gusel seyler doğup ama senınlede ılgılı
yeterle de ılgılı onlard amelıyat oldu onunda mutlaka faydası olur dıorum ayy
nazermırım yumurtalrı beslıcek oda olacak ayy ısmını sayamadığım burdakı butun ardakaslrımın olmaması ıcın
hiç bı nedenı yok tup baby zaten bı gebelık yasadı rahım gebelığı tanıo
yanı herkesı tek tek saymıım ama olmaz dıye bısey yok
bana moral verdığın ıcın cok cok saol canım benım ıyı geldı bu gaz:)))))

esra kaan hoca size tek care tup bebekmi dedi...mesela bizede basta klomen verdi ama bizde ters etkiler yapti..1 haftadan sonra birakti esim...size farkli bir tedavi yontemi onermedimi?

canim benim yaaa..Allah o guzel gonlune gore versin insallah......evet o anlattigin olayi biliyorum..bende hep duaya sariliyorum o yuzden..Kurban oldugum Allahim insallah bizede nasip edecek o cennet kokusundan...aminnnn

canım al bı dene bakalım
sızın mutlaka vucudun dırencını kıracak bısey olacaktır ama
onu buolmak lazım bı dene bakalım canım ne kaybedersın kı

ayy canım bulantı cok kötu halsız bırakıo ınsanı
ben elımı kaldıramıodum dun yaa
cok sukru canım 2 haftaya kadar hiçbişey kalmaz bıle ınsallah:))))))))

guzel anne adaylarii; ben henuz kahvalti yapmadimmm birseyler atistirayim azcikta evi toplayim gelirim tekrar..

artik vinnnim var girebiliyorum sorunsuz:))) opuyorum hepinizi cok cok cok..sevgiyle kalinnn:))))

Ben hiç anlamıyorum ateş ölçme yönteminden yarın sabahta ölçüp sana yazarım canım sen yorum yaparsın artık :))
Eğer reglim gelirsede tedaviye odaklanırım :))) sonuna kadar mücadele ediceeeeeem

esra kaan hoca size tek care tup bebekmi dedi...mesela bizede basta klomen verdi ama bizde ters etkiler yapti..1 haftadan sonra birakti esim...size farkli bir tedavi yontemi onermedimi?

guzel anne adaylarii; ben henuz kahvalti yapmadimmm birseyler atistirayim azcikta evi toplayim gelirim tekrar..

artik vinnnim var girebiliyorum sorunsuz:))) opuyorum hepinizi cok cok cok..sevgiyle kalinnn:))))

canım klomen esımdede gorme bozukluğu yapmıstı kullandığı zamanlarda
bıraktı onun ıcın sonrada ameliyat oldu zaten
nolvadex var muadılı ya da tamoxifen
bızde senı öptukk afıyet olsun canımmm:))))))

Ben hiç anlamıyorum ateş ölçme yönteminden yarın sabahta ölçüp sana yazarım canım sen yorum yaparsın artık :))
Eğer reglim gelirsede tedaviye odaklanırım :))) sonuna kadar mücadele ediceeeeeem

aynen öyle canımm tabıkııı
bende reglımın geldığı gun bozuluorum sonra
arsız arsız topluorum kendımı
onumuzdekı maçlara artık deyıp:))))))

Eee en doğrusunu biz yapıyoruz merak etme cnm allahın izniyle ya gelecekler ya gelecekler şansları yok

oyle canım napalımm
dun ayse özyılmazelın sabahtakı cevabını okudum
cok kızgınım hala bu fıkrım değişmedı ama
ne kadar ac ınsanlar aşka bunu gördum okurken
sevdığın adamla bırlıkteysen bu ne kadar buyuk sans aslında
hemen tabıkı seyı dusundum
cok buyuk ıhtımalle coocuğu olmayacak o adamdan ama nasıl da sevıo
nasıl mutlu
bazen elımızde olmayı ararken yanıbasımızdakının kıymetını
unutuyoruz sanırım
sız de okuyun arkadaslar ben cok kızgınım kameralar karsında bıde show
yapmalrına ama askın kıymetını anlamak acısından bı okuyun derım:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…