- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.081
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin tedavin hayırlı olsun Allah yardımcın olsunKızlar ben geldim doktordan muayene oldum sorun yok ağustos reglimle uzun protokolle başlıyoruz reglinin 21. günü Lucrin e başlayacağım .
Kan tahillerini tekrar yaptırıcam .
Yeni bir düzenleme geliyormuş ama tam kesin değil çalışmalar sürüyormuş 1 ay sonra belli olacakmış dondurumuş embriyolarda şans daha yüksek olduğu için bundan sonra dondurulup bir dahaki ay transfer etme olayı olacakmış büyük bir ihtimalle banada aynısı olacak.Benden haberler bu şekilde hee birde doktor pgt ye gerek yok dedi.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :))) Hep beraber tam gaz çalışmalaraa devaaaaaaaaaam
kız çocuk kızgın haber derler bizde en yakın zamanda sıcak haberler alacaksın inşallah hayırlı haberler olur...canım inşallah güzel bir haber demektir biz güzel diyelim güzel olsun...bende dün gece rüyamda kız çocuğu yanıma gelip annemi bulamıyorum bana annemi bulurmusun diyor bende tamam gel anneni bulalım diyorum bugün bu rüya aklımdan çıkmıyor sanki güzel müjdeli bir haber yakın gibi geliyor öyle hissediyorum
tabiki olumsuz düşünme canım olacak inanıyorum de önce kendin inanYok yetercim başka birşey düşünmüyorum merak etme artık tüp bebek konusunda daha bilinçliyiz :)) yaşamış olduğumuz tecrübeler bize bu konuda olgunluk kattı umarım bebişlerimiz gelir ve hepimizin son tedavileri olur . Olumsuz düşünmek yok
kıslar selam herkese,
bende yeni doktordan geldim, dr ısrarlarıma dayanamadı adetimin üçüncü günüyüm, hem kan hem ultrason hemde sulu rahim filmime bakıldı, çok şükür ne yapışıklık nede başka bir sorun var, allaha çok şükür... işin en güzel yanıda hemen bu akşam dondurulmuş tedavim için ilaçlarıma başlıyorum, harika bir haberrr, halbuki bugün başlamak gibi bi niyetim yoktu gelecek aya yapmıştım tüm planımı, tahlillerim temiz çıkınca beklemeye gerek olmadığını düşündüm, çok mutluyum ya çooooooooooookkkk
kıslar selam herkese,
bende yeni doktordan geldim, dr ısrarlarıma dayanamadı adetimin üçüncü günüyüm, hem kan hem ultrason hemde sulu rahim filmime bakıldı, çok şükür ne yapışıklık nede başka bir sorun var, allaha çok şükür... işin en güzel yanıda hemen bu akşam dondurulmuş tedavim için ilaçlarıma başlıyorum, harika bir haberrr, halbuki bugün başlamak gibi bi niyetim yoktu gelecek aya yapmıştım tüm planımı, tahlillerim temiz çıkınca beklemeye gerek olmadığını düşündüm, çok mutluyum ya çooooooooooookkkk
Cnm çoook sevindim hemen olması güzel olmuş :))) az kalsın banada öyle oluyordu Mustafa bey hadi başlıyoruz diyince kalbim çıkacaktıdedim yok başlamayalım heheh :)) tamam o zaman ağustosta dedi .
Başlamammın nedeni
1. 1 ay daaha normal yolla deneriz :))
2. Geçen sene temmuzda negatif almıştım uğursuz ay :))
3. Tüp bebek parasını ağustosta tamamlayacağım :))
4. Transferin çok sıcaklara denk gelmesini istemiyorum
Hepimiz hakkında hayırlısı neyse o olsun kızlar ama ben bu topikten çooooooook hamiş haberleri alacağımıza inanıyorum
Sowaycım sana transferden sonra tavsiyelerim var onları mutlaka yazıcam tatlım gerçi hepsini biliyorsundur ama olsun :))
bir sürü hamişimiz olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tavsiyelerini bekliyorum cnm, hatta şimdidende yazabilirsin, belki okumak isteyen olabilir.
banada temmuz uğurlu geliyor çünkü geçen sene temmuzda yaptığım tüp tutmuştuu:)) yine denk geldi süper oldu, yolumuz açık olsun
inşallah yetercim inşallah, hepimiz burdan hamileleik haberlerimizi vereceğiz
hehehe :)) sana uğurlu gelsin tatlım ne güzel pozitif sonucu almışsın allahın izniyle yine aynı sonucu alacağından eminimdondurulmuş tedavisine ben çok güveniyorum
bn hep diyorum kendimle ilğili çok ümidm yok ama sizleri böyle görünce çok mutlu oluyorumm çokkkkkkkk
bn hep diyorum kendimle ilğili çok ümidm yok ama sizleri böyle görünce çok mutlu oluyorumm çokkkkkkkk
evet yaa, bana bugün hemşire kadında söyledi, dondurulmuşlar daha güvenli dedi ve tutuyor çoğu dedi. kafan rahat oluyor iğne yok stres yok sinir yok, çok rahat transfere giriyorsun dedi bu yüzdende tutuyor dedi, of off bana çok umut verdii, zaten bende inanıyorum busefer tutacağına, rahim filmimde temiz çıktıya, sanki hipnoz olmuşta beynimi akıtmış gibiyim valla heeee:76::97:
olur mu hiç yetercim, başkalrını görerek kendinle ilgili daha çok ümitlenmelisin bence, ben senden çokk ama çookk ümitliyim
Yetercim bak ne güzel eşin iyileşiyor sen ne acılar atlattın bundan sonra mutlu olma zamanı ama lütfen ümidini yitirme hepimizin şansı aynı Allah kısmet ederse ne zaman sonra tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz cnm zaman belli mi ?
Cnm senin merkezin nerdeydi ?
kıslar selam herkese,
Kızlar ben geldim doktordan muayene oldum sorun yok ağustos reglimle uzun protokolle başlıyoruz reglinin 21. günü Lucrin e başlayacağım .
Kan tahillerini tekrar yaptırıcam .
Yeni bir düzenleme geliyormuş ama tam kesin değil çalışmalar sürüyormuş 1 ay sonra belli olacakmış dondurumuş embriyolarda şans daha yüksek olduğu için bundan sonra dondurulup bir dahaki ay transfer etme olayı olacakmış büyük bir ihtimalle banada aynısı olacak.Benden haberler bu şekilde hee birde doktor pgt ye gerek yok dedi.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :))) Hep beraber tam gaz çalışmalaraa devaaaaaaaaaam
çok sevindim soway ...güzel haberlerini bekliyorum...
canım nerelerdesin, bıakma bizi, sana ihtiyacımız var, hem sen söyle bakim, rahim kalınlığın kaçtı transfer yaptıklarında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?