Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hayal menopoza gırınceye kadar kurabılırsın canımm
bı de bızım altın yumurtamız var son yumurta ona kadar umut hala var
hoşgeldın bu arada..
geçmişi okuyamdım kısalr

kıslar hepınız gıtmıısnız gec kaldım yaa
valla sızınle paylaşmadan edemedım
bıyandan arkadasın bılmemesı haksızlık gıbı gelıo
bı yandan herkes duymussa onun da kulagığa gıtmıstır 15 yıllık evlıler ve aynı yerde yasıoolar
bılıp de bılmemezlığemı gelıo acaba..ayy cok garip bı durumallah seytana uydurmasın kımseyı..

Allah razı olsun, sizlerin yazdıkları bana umut oluyor. Allaha şükür hem bedenen hem ruhen sağlığımız yerinde. umutla yola devam etmeliyiz. ama ben kendimi daha çok umutsuz, bıkkın, çökmüş yaşlanmış hissediyorum. burada yazılanlar bana umut oluyor. çünkü kimseyle paylaşamıyorum her şeyi içimde yaşadığım için sıkılıyorum. Allah inş. hepinizin dualarını kabul etsin.

hoşgeldınn melısh
umarım hepmızın bı an önce olur canım
bız sımdı tatıldeyız herkesın yanında bırer ıkıser coocuğu erkenden odalarına cekılıolar
bızede bugunlerın kıymetını bılın dıyolar
ahh bı bılselerr ne kadar sanslılar:)))))

mavıcım burdanda yenıden tebrık ederım canımm cok cok sevındımm
hersey yolunda merak etme sen alllaha emanet:)))))))

miraycım hoşgeldinn
burda hepımız aynı yayal kırıklıklerını yasadık ama
durmakyok bıseyı başaranlar
onun ıcın emek verıp savasanlardır:))))

miraycım hoşgeldinn
burda hepımız aynı yayal kırıklıklerını yasadık ama
durmakyok bıseyı başaranlar
onun ıcın emek verıp savasanlardır:))))

hoşbulduk canm. hayal kırıklıkları da bir gün bitecek. güneşin doğuşunu bir gün farklı göreceğiz uykusuz gecenin ardından ama o gün ne zamandır bilinmez.

Teşekkür ederim umut :)
Valacanım seni çok iyi anlıyorum .bilen biliyor diğer forumlardan benim çalıştığım yerde iki tane hamile var iki de karşı yerde var :) her gün yanyana bazen sabır dayanmıyor onların o güzel sevimli sohbetlerine.Bazen tabi konu bana geliyor.ee düşün falan, felan..napalım imtihan canım..Dua edelim bol bol...En çok da dua isteyelim birbirimizden..Başkasına ettikçe onlar bize dönermiş annem derdi.Yani kişinin kendine ettiğinden çok ihtiyacı olana edelim.birbirimeze edelim....öptüm seni iyi tatiller.kafanı dağıt süper oluyor :))

ben kaçtımm kocişi uyuttumm
adam helak oldu gunlerdir:))))))))
bende size bı bakayım dedım gelınce yarın bı yorum yapın
kıslar valla cok uzuldum arkadasa ya cok mutlu gıbılerdi
rabbım huzur versın kıslar bı coocuklu kadın görünce ıcımız gıdıo
benım o arkadsında dunyalar guzelı ıkı coocuğu var
ama bak görki neler yasıo
sukur kıslarbın şukur rabbım eşlerımızle muhabbetımızı bozmasın:)
iyi geceler..

Cnm benim tatilde bile bizden kopamıyorsun Bol bol dinlen ayrıca benim yerimede yüüz
Arkadaşın konusuna gelincede bence sen söyleme :)) Ne olur ne olmaz erkekler yaptıkları şeyleri inkar ederler ve eşlerini kandırırlar eğer böyle olursa kötü sen olursun sonrada arkadaşınla aran bozulur ve aranızdaki olaylar diğer arkadaşlarınızın kulağına gider böylelikle işin içinden çıkamazsın :)) ayrıca sen bebek düşünüyorsun stresten ve üzüntüden uzak durman lazım ...
Zaten herkes biliyormuş adamın neler yaptığını mutlaka arkadaşın senden değilde başka birisinden öğrenecektir sen olaylar su yüzüne çıkana kadar 3 maymunu oyna tatlım söyleyebileceklerim bu kadar hııııııııııım bide tatilinin tadını doyasıya çıkar

Son düzenleme:

canım senin yaşadığın bu olayı benzerini yaşadım bende sadece buradaki kadın benim arkadaşım değil ablamdı bana birisi gelip anlattı durum bu damadınızın hayatında bir kadın var diye ben çok düşündüm insan ablasına arkadaşına bunu nasıl anlatır anlatamadım.....
daha sonra ablam öğrendiğinde bana kızdı neden anlatmadın bana diye ama bu gün aynı şey yaşansa yinede anlatamazdımmm

Of ne zor birşey yetercim hele işin içinde canından birisi varsa ah şu erkekler bir zevk uğruna dönüşü olmayan yollara giriyorlar

yeter
seninle hikayeni okumuştum daha önce eşin beyin ameliyatı olmuştu sanırım.ve 7 kez tüp bebek denemişti umutsuz olma herşeyin bir vakti zamanı var.ama olmazsa da üzülme eşin yanında sağlığı yerinde seni seven biri var buna şükretmemiz lazım.
bende geçen sene üst üstte çok şey yaşadım.yüz felçi geçirdim ben o kadar sakindim ki sanki her şey normalmiş gibi.ama eşim resmen yıkıldı kendimi değil onu düşünüyordum o beni teselli edeceğine ben o üzülmesin diye umursamıyormuş gibi duruyordum.yüz felçinin araştırması yapılırken neden geçirdiğimle ilgili mr çekildim ve beyinde çok küçük bir kitle olduğunu öğrendik eşim daha da çok yıkıldı.her şey o kadar çok üstte geldi ki ve bu sırada da çoçuk için uğraşıyoruz neden olmuyor falan.beyin cerrrahına gittik dr çok önemli bir şey olmadığını senede bir kere mr çekilerek büyüyüp büyümediğne bakıcaz dedi.ben 1 sene içinde 3 kez mr çektirdim çok şükür büyüme yok.ben dr bebek olmasını engeller mi diye sordum paralaktin hormonunu etkiler arasıra pralaktin değerine baktır dedi peki dedim biz 1 senedir bebek istiyoruz ama olmuyo dedim o da olur sters yapmayın olmazsa da tüp bebek yaparsınız dedi.ben bebek için sorular sorarken eşimde beyinde ki kitleyle ilgiler soruyor beni etkileyip etkilemeyeceğini ilaç detavisi var mı yoksa ameliyat mı olması gerikir büyüme olursa diye.eşim o zaman şöyle dua etmiş allahım sen eşimi bana bağışla. bende eşimde çoçuğumuzun olmasını çok istiyoruz ama her zaman şunu da diyoruz allahım herşeyin hayırlısını ver.eşim şöyle düşünüyor evet olmazsa belki çok üzüleceğiz ama ben seni kaybedersem daha çok üzülürüm diyor. 3 kereden fazla tüp bebek denemesi yapmayı düşünmüyor ilaçların yan etki yapmasından çok korkuyor.ama ben güçüm yettiği kadar allah imkan verdiği sürece deneyeceğim. inşallah allahım bize de o güzel duyguyu yaşatır ama yaşatmazsa da bir bildiği vardır belkide bizi bir şeyler koruyordur.

canım bende çok istedim yaştan dolayı tek embriyo transfer edildi
inşallah allah gönlüne göre versin şöyle bir paşa bir prenses :79:

hayatım banada yaştan dolayı tek embriyo veriyorlar ama iki kez denediğim için üçüncü denemede iki embriyo hakkım olduğunu söylediler ve sevinçten havalar uçmuştum, şimdi iki tane dondurulmuş transferime hazırlanıyorum, herşey kısmet allahtan hayırlısı olsun, çok istiyorum bebeklerimi, artık gelsinler bana, özledim çocuklarımı, doya doya sefmek istiyorum onları

Of ne zor birşey yetercim hele işin içinde canından birisi varsa ah şu erkekler bir zevk uğruna dönüşü olmayan yollara giriyorlar

evet canımmm malasef ben ilk duyduğumda günlerce ağladım ablam için
ama ne yapacaksın rabbim iyi insnalarla karşılaştırısn inşşş

hayırlısı olsun sowaycım inşallah kucağına alırsın bebişlerini öper koklar tadını çıkarırsın anne olmanın Allah isteyen herkese nasip etsin :) bana da tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…