- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.101
buralardayım canım...kalp atışlarına takmış durumdayım kafayıı:18:
çatlatmayı verdikleri gün 10 mm ölçmüştü...transfere kadar 11 i geçmiştir heralde...
rahim kalınlığı önemli gerçekten...stress yapma sakın..stress etkili bu rahim kalınlığında...
tedaviler başlamış kızlar...
soway ve tupbaby dondurulmuş deniyor...
şu an tedavide olan başka arkdaş var mı yoksa kendiliğinden mi olsun diyorlar...
ben en az iki ay kendiliğinden olsun diyeceğim öyle gözüküyor...bayramdan sonra belki inşallah...
şu an tedavide olan başka arkdaş var mı yoksa kendiliğinden mi olsun diyorlar...
ben en az iki ay kendiliğinden olsun diyeceğim öyle gözüküyor...bayramdan sonra belki inşallah...
sağolun kızlar ama o kadar çok olumsuluktan dolyı öyle hisediyorummm içimde bir ses var diyorki tekrar densende olmayacak diyor ne bleyimmm yaş 35 oldu önceki denmelerde oratda
ben son kez deneyecekğim ama eşimin toprlanması lazım tabi maddi olarakta toparlanmaız lazım eşimin amliatı maddi anlamda çok yıpratı bizi
2012 bulur sanırım zaten 2012 ilk ayında rapor hakkım var onu kulanacağım kısmetse
kıslar selam herkese,
bende yeni doktordan geldim, dr ısrarlarıma dayanamadı adetimin üçüncü günüyüm, hem kan hem ultrason hemde sulu rahim filmime bakıldı, çok şükür ne yapışıklık nede başka bir sorun var, allaha çok şükür... işin en güzel yanıda hemen bu akşam dondurulmuş tedavim için ilaçlarıma başlıyorum, harika bir haberrr, halbuki bugün başlamak gibi bi niyetim yoktu gelecek aya yapmıştım tüm planımı, tahlillerim temiz çıkınca beklemeye gerek olmadığını düşündüm, çok mutluyum ya çooooooooooookkkk
Lütfen bu şekilde düşünme daha gençsin 35 neki yaa millet 45 te bile hamile kalıyor . Önce kendinizi toplayın elbet denersiniz 2012 yılı bana çok güzel olacakmış gibi geliyor her zaman çift sayıları severim teklerle aram yok 2011 uğursuz(
Biz hepimiz senin bize vereceğin o güzel haberi bekliyoruz :)))
arkadaşlar merhabalar,
aslında yazdığım bi kaç topik varken,nerden cıktı bu topik derseniz
uzun süredir kendimi resmen arafta hissediyorum şöyle bir özetleyim anlaşılacaktır:)
ben 28 eşim 32 yasında,bundan 2 yıl once bu zamanlar bebek planlamaya başladık..
bı kaç ay olmayınca,gebelik bölümünden ateş ölçme topiğine girmeye başladım sık sık,
sonraki ay eşimdeki varikoseli öğrendik sonra varikoselden sonra hamile kalanlar topiğine,
1 yıl olmayınca aşılamaya başlayalım dedik o topiklerde fink attım,az dozla cok yumurtam olusunca
aşılmadan tüpe geçildi direk ve böylece son durağım tüp bebek özel bölümündeki topikler oldu...
vallahi henüz bitmedi:))))sonra 2 negatif denemden sonra benım eşimin 1.5 yıl önce yapılan ameliyatının
basarısız olduğu ve varıkoselle bırlıkte reflununde olduğu gıbı durduğunu öğrendik,cok sukur dıorum cunku hala boşa çabalıyor olacaktık,eğer spermlerı onarmıosanız tüp bebek yaptırmakta manasız oluyor..
son durumumuz 2 ay önce eşim çifttarflı varıkosel amelıyatı oldu bi dolu ven varmıs varıkosellı,hepsi bağlanıp kesıldı..suan seneye yaza kadar kendımıze sure verdik doğal denicez:))))))
fakat artık böyle bi topik açmak şart oldu..benim ilk başladığım topiğimde nerdeyse kimseyi tanımıyorum maaşallah hepsi hamile kaldı,ve aklımın bir ucunda da tüp bebek gelişmeleri olacak nasılsa diye yeni topiği buraya açtım...
benim içimde umut,güç ve emek verecek dirayet var ama çevremde kımseyla paylaşamadığım için sizlere ihtiyacım var, gelin birbirimize moral ve güç verelim, sadece bebekten değil hayattan da,modadan da magazinden de bahsedelim..dularımızı paylaşalım ve burda kocaman bi voltran oluşturalım...bi yandan da tüp bebekteki gelişmeleride takip ederiz..eğer kafamdaki paylaşımlar olursa hiçbirimize bu süreç zor gelmeyecek allahın ıznıyle
hadii beklıyorum hepınızı 5 cayına muhabbete:))))))))
ya ne beileyim kuzum her şeye geç kalmış hisediyorum kendimi
sağolun kızlar ama o kadar çok olumsuluktan dolyı öyle hisediyorummm içimde bir ses var diyorki tekrar densende olmayacak diyor ne bleyimmm yaş 35 oldu önceki denmelerde oratda
ben son kez deneyecekğim ama eşimin toprlanması lazım tabi maddi olarakta toparlanmaız lazım eşimin amliatı maddi anlamda çok yıpratı bizi
2012 bulur sanırım zaten 2012 ilk ayında rapor hakkım var onu kulanacağım kısmetse
hoşbulduk canım. 4 yıllık evliyim.(1 ay sonra tam 4 yıl olacak) 2,5 yıldır çocuk istiyoruz. 26 yaşındayım. Allah hiçbir şeyi sebepsiz yaratmamıştır ama bizimkisine de sebepsiz diyorlar. 2,5 yıl süre zarfında 3 defa klomen ve çatlatma iğnesiyle deneme, 2 defa aşılama ve en son da temmuz ayında tüp bebek denemesi oldu. buraya yazınca kısacık oldu yaşadıklarım beni çok yıprattı. Rabbime dua edip beklemekten başka çarem yok. deneyimlerinizi, yaptığınız kürler falan varsa paylaşırsanız sevinirim. bu ay da kürlerle deneyelim bakalım.
Canım sitres aatman güzel bişey ..
Yumurta sitresi sevmiyor zaten ...
Bnede sosyalleşmeye çalışıyorum , hafta içi çalıştığım için evden işe , işten eve ama hafta sonları mutlaka bişeyler yapmaya çalışıyorum ..
Denize , havuza girmende sakınca yok ama havuzun hijyenik olmasına dikkat et , klorlu havuza gir mesela , bu sadece bebek için değil kendimiz içinde iyi olur..
Kadın üreme organı erkeğin aksine , enfeksiyona çok müsait çünkü..
ya ne beileyim kuzum her şeye geç kalmış hisediyorum kendimi
35 yasa geç diyorsan biz ölelim valla:84:!!
37 bitmek üzere hala dogal yolla umut ediyoruz...
umutsuzluga kapilamak yok...biz elimizden geleni yapicaz gerisi takdiri ilahi.
yetercim canım moralini bozma tatlım.Bazen yıkık hissetsekse Rabbim ol derse hiçbir şey önüne geçemez biliyosun..
Cnm lütfen neden geç kaldım diyorsun yaa 35 yaş ne benim ablam 37 yaşında ve bekar o ne yapsın =))) kim bilir kaçta evlenecek çocuk yapacakta keşke şuan ki yaşını değerlendirsee ama nerde 41 den aşağı evlenmez :))) şaka bir yana sen tedavine başlada herşey güzel güzel ilerler merak etme ama önce eşinin sağlığı biz hepimiz senin yanındayız keşke istanbulda deneme şansın olsa kalacak yer sorun değil bende kalırsın keşke olsa
35 yasa geç diyorsan biz ölelim valla:84:!!
37 bitmek üzere hala dogal yolla umut ediyoruz...
umutsuzluga kapilamak yok...biz elimizden geleni yapicaz gerisi takdiri ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?