Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Kızlar buarada eşimin sperm sayısı 15 milyon muş ama ileri hareketliyi falan bilmiyorum doktora tekrar sperm testi yaptıralım mı dedim istemedi 15 milyon olduğunu görünce :26: :26: :26: :26:

canım senin neler hisetiğini tahmin ediyorum:26::26::26: ama eşinin yaşadıklarını hislerini çok daha iyi anlıyorum :18::18::18:çünkü bende eşim için aynı şeyleri hissetim ediyorummm hep çocuk için çabalarken ağlarlarken dua ederken birden karşımıza bir kitle çıktı ve eşimin hayatını tehdit etti ve çok entersandır benim yılarca ah ettğim lanet olsun bizi nereden buldu dediğim infertilite sayesinde kitleyi öğrendik (yani infertilite olduğumuza şükreder duruma geldik)tam bir kabustuuuu:18::18: eşimin ameliyat öncesi dr görüşmelerimiz dr eşimi çıktıktan sonra kaşısına aladı beni ve eşinin kurtulama şansı %30 dedi körlük felçlik riskide oldukça yüksek ameliyat olursa böyle ama olmassa %100 ölür dediii eşim ameliyathane götürldüğünde (ki gecesi hiç uyumadık eşimle sabah kadar oturduk)odada öylece kaldım tek yalnız çaresiz aklımda belkide bir kaç saat sonra malesef eşini kaybettik diyen dr sesiyle.... abim ve ablam geldi aldılar beni aşağıya indirdiler geçmek bilmeyen saatler 1.2.3.5.9 saat çıldırmanın noktasındayım içeriye birilerini gönderiyoruz ameliyat devam ediyor diyor (dr bana en çok 6.7 saat demişti)artık kesin yolunda gitmeyen bir şey var diyordumm ve elimden hiç bir şey gelmiyor sadece ağlıyorum ve dua ediyorummm tam 12 saat sonra telefonum çaldı dr sekreteri aradı amliyat bitti ve başarılı geçti dediii çok zor bir gündü ve sonrası daha zordu :18::18::18::18::18: şu anda halla çok kötüyüm bazı gecelerde eşim ölyor ve öyle büyük bir sıkıntıyla uyanıyorum ki bir anda eşimi sarsıyorum kaldırıyorum adamcağız canım ne var ne oldu diyor bazan sa elimle nefes alıyormu diye kontrol ederken buluyorum kendimi çok zor hemde çok en sevdiğini kaybetme korkusu
bebek bende isityorum her şeyden çok anne olmayı isityorum :26::26::26::26:ama eşim yanımdaysa yuvamdaysa yoksa bebebğin bir anlamı kalmaz:26::26::26::26: bir yuvada sağlık huzur mutlukuk varsa bebkte olmalı bebek yapılmalı
SON KEZ TÜP BEBEK DENEYECEĞİM şansım ne kadar bilmiyorummm artık maddi ve manevi gücüm kalamdı ve ilaçlrın yan etkilerinden bende korkuyorum dr ne kadarda aksini ida etsede ben korkuyorummm

Allah eşini sana ve sevdikleri bağışladı yeterim hiç kolay şeyler değil bunlar bizde anneannemde yaşamıştık resmen psikolojim bozulmuştu 9 ay karanlıktan korkar olmuştum ama hayatımızda güzel şeyler olunca bütün acılar hafifliyor herşey bundan sonra çok ama çok güzel olacak eşin sen ve bebişin bu hayatı sürdüreceksiniz allahın izniyle sen gönlünü ferah tut

Cnm çok ama çok geçmiş olsun bazen tek birşeye odaklanıyoruz ve o olsun diye dua ediyoruz ama bilmiyoruz ki sağlığımız herşeyden önemli ...
Umarım 3. tüpe gerek kalmadan bebeğin 1. de gelir sende savaşcı bir anne adayısın ve bu savaşını bebeğini kucağına alarak kazanacaksın allahın izniyle

Son düzenleme:
yeter
allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun.allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh.
eşinle bebeğinle güzel ama çok güzel günler yaşamayı nasip etsin.
daha önceki denemelerini nerde yapmıştın ve sorun neydi sizde

inşallah canım allah hepize nasip etsin o güzel duyguyu yaşamayı.
ben ikinci deneneyeceğim kasaım aralık gibi.inşallah gerek kalmaz

sağol canım evet zor günlerdi zor günler ama geçecek allahın izni ile
inşş söylediğin gibi olur bebişlerde gelir mutluluğumuz katlanır hepimizin

aminnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşş canım benim önceki denemelerim adanada iki ayı merkezde oldu biz erkek infertilitesiyiz ama tedvilerde (her nedense)yumurtalrın büyükkısmı boş çıkıyor

yeter cim söylediklerin o kadar doğru ki
Allah eşine ve sana güzel bir hayat nasip etsin. biliyorsun havanın en karanlık anı günün aydınlanmaya başladığı andır. sen karanlıkları geçtin sabırla Allaha inanarak. ve eminim ki artık güzel günler senin için....

Eşin ve ikizlerinle(öyle içime doğuyor) mutlu olacaksın. inşaaaaaaaaaaaaallah

sakın kendini üzme. ne mutlu ki bizi anlayan seven ve sevdiğimiz eşlerimiz var....her şeyin hayırlısını istemek lazım bu hayatta... biz istiyoruz gerekeni yapıyoruz ve devamını Allahımıza bırakıyoruz.

Allah ne nasip etmişse o....

peki neden istanbula gelmiyorsun burdaki merkezler daha iyi bence.tabiyki allah kalmış bir şey o verirse nerde yaptıracağın önemli değil zaten vericek.ama madem son diyosun
imkanın da varsa tabi keşke burda bir merkezde deneseydin.peki merak ettiğim 7 tüp bebek denemende hiç mi gebelik olmadı

canım ist gitmek imaknla alakalı okadarını kaldıracak durmumuz yokkk ayrıca bazı merkezlerle görüştük onlarda çok açıklayıcı şeyler söylemdiler
birde ben 7 değil 5 deneme yaptım embiyolar kaliteli olmadıkları için 2 defa tarnsfer oldu onlarda negatifle sonuçlandı

Son düzenleme:

benim aklımda yanlış kalmış demekki.tüp bebek çok külfetli ben ilkini kredi çekip de yaptım şimdi hem kredi ödeyip hem 2. için para biriktirmeye çalışıyorum.ikincide olumsuz olursa sanırım ben de 2 sene beklemek zorunda kalıcam.benim ilkinde 11 yumurtam oldu ama 5.güne 2 tane kaldı onunda 1 tanesi 1 .kalitedeydi.bize 2ikinci için dr.dna larına bakıcaklarını söylediler ve ben ikincide mutlaka dondurulmuş embriyo kalsın istiyorum.inşallah hepimizin son denemeri olur ve bebeklerimize kavuşuruz.

Kızlar bir şey soracağım...

Diş rahatsızlığı, diş eti hastalığı embriyonun gelişmesini engelliyormuş diye duydum.. Siz böyle bir şey duydunuz mu...

canım malesef ama enim donurulacak embiyom kalmıyor hatta yaş ve denmeden dolayı iki embiyo hakım var ama ona bile yetecek embiyom olmuyor
o yüzden hep söylüyorum embiyom az kaldı diyen arkadaşlarıma teransfer yapılacak embiyonun olması çok büyük nimet hele birde dondurulacak embityo varsa çokçok şanslısınız diyeee
malesef tüp bebekte maliyet oratada rabbim yardımcımız olsun ben 5 denmenin 4 ücretli 1 tanesini devlet destği ile yaptırdımmm

Kızlar bir şey soracağım...

Diş rahatsızlığı, diş eti hastalığı embriyonun gelişmesini engelliyormuş diye duydum.. Siz böyle bir şey duydunuz mu...

ben böyle bir şey duymadımama diş rahatsılığı varsa tedvi veya gebelik öncesi tedvi edilmeli çünki gebelikte baş göteren rahatsılıkların başında diş geliyor

gözlerim doldu canım yazdıklarını okurken. Allah eşine de sana da sağlık versin inş. Sağlık olsun da canım bebiş de gelir inş. Rabbim bizi bizden daha iyi bilendir.Bizim için hayırlı olacak vakti bekliyoruz biz.İçimizi ferah tutmamız önemli. (Bunları yazacağımı negatif sonucu öğrendiğim cumartesi günü de düşünebilseydim bu kadar üzülmezdim. Burada yazılanları okudukça kendimi daha da umutlu hissediyorum.) iyi geceler herkese .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…