- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.181
Tatlım en doğrusunu doktor bilir tabii ama bence hallet hamilelikte çok zor o ağrı =((
Ben başladım kanal teedavisine 2 dişimi açtı :)) zaten doktorun yapmadığı 2 diş vardı onlarada el sürdü ağzımda dolguusuz diş kalmadıof 2 saat ağzım açık kaldım başım kazan gibi ağrı kesici içtim birazdan yatarım daha 4 seansım var sonra 2 dişe kaplama olacak gitti paralar Birşey bitiyor yeni birşey çıkıyor sıkıldım ama gittiğim iyi oldu benden haberler böyle
çok şükür bir kez daha halettim canım 8 ayın 22 de radevu var o güne kadar inşş yüzümü bile dönmek istemiyorum o tarafa
ah canım, hiç kıyamam sana, dayanacaksın mecbur, bi yapılsın bitsin hepsi, bütün bu çektiğin ağrılara değecek emin ol canım, valla diş hekimine harcadığımız paraları toplasak kaç tüp bebek parası çıkardı acaba? bu zamanda diş hekimi olmak varmış bilemedik
Doğru diyorsun sowaycım verdiğimiz paraların haddi hesabı yok ve dahada bitmiyorNeyse sonunda iyi olacak inşş
Kızlar herkese sesleniyorum önce DİŞLER sonra Tüp BEBİŞLER =))
E kimsecikler yok Yeter nerde =)) alışmışım onun topiğe ilk yazmasına =)) herhalde dün yoruldu dinleniyor
Umut annesinde ee diğer kızlar nerdeSowaycım bizbize kaldık :))
kıslarrrr nbrrrrrr
ateşimm yukseldıı
şükürr yumoşşşş çatlamışş yoksa çalışamadık dün cok kalabalıktı:)))))
sizden nbrr geçmişi okuyayaım bi:)))))))
canım ateşini saat kaçta ölçüyorsun? bu ay bi de ateş ölçmeyi deneyeyim bir de ovulasyon testi. 2 hafta izindeyiz nasıl olacaksa. sen nerdeydin ayy kalabalık falan :)))
kıslarrrr nbrrrrrr
ateşimm yukseldıı
şükürr yumoşşşş çatlamışş yoksa çalışamadık dün cok kalabalıktı:)))))
sizden nbrr geçmişi okuyayaım bi:)))))))
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl
bende merak ettim ben bugün başladım ateş ölçmeye adetimin bugün 11. günü.sabah 08:00 de ölçtüm 35,8 falan çoktı yanlış hatırlamıyorsam çatladığı zaman kaç oluyor acaba.
hadi ozaman hemen çalışmaya başla hemenss bakalımdaha çooookkkk işiniz var çabuk çabukkkk :))
canım çatladı ve 2 gun fılan geçtü uzerınden bıle artık çalışmak cok da
işe yaramz tatlımm
kısalrb urası cok kalabalık yazmak ıstıorum ama neyse eve gecıcez nasıla
ordan daha uzun konusuruz:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?