- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.341
Nilalp idolüm oldu... bizim son test de 14 milyon morfo % 1 hareketlilik ehhh. jani senin 'bacı' ya ciritle-uzun atlama yöntemleri de mi sökmüyor. çok fransızım konuya ama.
umutcum çok incesin . el birliğiyle çok harika olur
dr zaten yumurta takibi yapalım kolemenle dedi de bende janines in yolunda olduğum için kadına gıcık oldum yarın başka bi dr a gitcem ona göre diğer ay takibim yapılacak.hatta aşılama dedi de ben yaptırmıcam heralde bu ay. tüpün açılmasına da gelince tek tüple hamile kalabilirsin sorun olmaz ama olmazsa laparoskopi görünüyor dedi.
bu arada jani ,umut sizin yaşlar kaç birde kaç yıldır uğraşmaktasınız özel değilse tabi.
Bizim yaşlar da bu.Biz 3 yıldır evliyiz :) ve 2 yıldır korunmuyoruz keşke ilk başlarda gitseydik dr a ya da nikahta belediye isteseydi de baştan alsaydık önlemimizi hiç korunmazdık.öff ya ne bilim..ayy ikzlerr rica derim :) tatlım özel olurm benım hıkayemı herkes ezberlemiştir
ben 28 eşim 32 yasındayız ..tam ıkı yıldır korunmuyoruz 2.5 yıllık evlıyız canım:))))
bugun gezdikk tozdukk ohhh
tatılın son gunlerııı adam costuu ev musaıt değil ııce kalabalıklastık
bende yumurta çatladı dıye hiiiç kulak asmıorumm vlla sen naptınn:)))))))
canım çatlayacağı gun duduoçatlayacağı zaman yükselmiyor muydu ay ben çözemedim bu işi gitti neyse ben bu akşam çalışım baridurmak yok yola devam
Selam kızlar..
Umutbizimolsun,gezinirken topiğin başlığı dikkatimi çekti,konu sahibi de senmişsin..
Ne yaptın,son gelişmeler neler?
Bi de bi arkadaş vardı,bayağı sıkıntılı haberin var mı ondan?
ayy tatlım belkı kendiliğinden gelır sana kusun:))))
bellımı olurr aa oylede olabılırr
aslındaaa ayy bne mustafa amcayı cok sevdım görmeden
gıdınce dıomusum sızle mesajlastık kk da dıye:))))ahahaha
Bizim yaşlar da bu.Biz 3 yıldır evliyiz :) ve 2 yıldır korunmuyoruz keşke ilk başlarda gitseydik dr a ya da nikahta belediye isteseydi de baştan alsaydık önlemimizi hiç korunmazdık.öff ya ne bilim..
İyi yapıyorsun canım benim.Benim de bugün son deneme günüm :) o kadar yorgunum ki resmen görevmiş gibi geliyor ya bazen :)) Sorunlu muyum nee
Deneme yapamıyoruz ki( antibiyotik alıyorum diye birde dişim için sürekli röntgen çekiliyor ( Kocacığım isyanlardaaa
Mustafa Bey çok karizmatikhttps://www.facebook.com/bahcecisaglik?sk=wall güncel haberleri taip edebilirsin tatlım :)))
hımmm doğruu yaa canımm
haklısınnn :)))))ayy ben hemen sık kullanılanlara ekliim bunu
demek eşin ısyanlarda ee bari korunun dicem adamın hem spermlerı yenılensın:)))
Selam kızlar..
Umutbizimolsun,gezinirken topiğin başlığı dikkatimi çekti,konu sahibi de senmişsin..
Ne yaptın,son gelişmeler neler?
Bi de bi arkadaş vardı,bayağı sıkıntılı haberin var mı ondan?
ayyyy merak edrım ama şimdii oyle deersen:))))))
bak tatlım kadınlar kulaklarına erkekler gözlerıne hıtap edılsın ısterlermiş
haberın olsun:))))ben senın yerınde olsam
onu kudurturum ama onun ıcın değilde kendın ıcın suslenıomusun gıbı
davranacaksınn
kudursun kaç gun kayıtsız kalabılırkii
bıde aman yanında ağda fılan yapm kız adamın genetığını bozacaksın:)))))
canım çatlayacağı gun duduo
catladıktan 36 saat sonra fılan yukselıo yarın ölç bakalım fıkır verecektır bıze:)))))
canım hoşgeldın senı burda görmek ne güzel:))))))))
eşim ameliyat olalı 2.5 ay oldu 20 gun sonra fılan
sperm vercez:) bakalım ameliyat işe yaramısmı
yaramamıssa klomen sonra iğne ne gerekırse yapıcaz inşallah canımm
senın kuzu buyumus maşaşlah barek allah:))))
canım artık gelmıo o arkadas ben de cok uzuldum..
Fatmacım buraya da gelmişsin ne güzell, seni görünce içim ısınıyor
nasıl ameliyat yerin iyi mi ağrın sızın yok inşallah, bebişe iyi bak
canım çatlayacağı gun duduo
catladıktan 36 saat sonra fılan yukselıo yarın ölç bakalım fıkır verecektır bıze:)))))
günaydın canım
bu sabah ölçtüm ama hatırlamıyorum şimdi kaç çıktığınıyarın yazarım o kadar çok yorgunum ki aklımda hiç bir şey kalmıyor bu aralar.dünden daha yüksek çıktı sadece onu hatırlıyorum.ben zaten karar verdim artık takip etmicem oluruna bırakıcam çok yordu beni bu işler beynim bedenim.allah verirse olur daha çok stres yapıyorum oysa ki ne kadar az kafaya takarsak o kadar kolay olucak.
yok tatlım merak edilecek birşey yok kalmadı zaten eski halimden eser
umutcum hepsi şaka canım, yanında değil ağda yapmak dişimi bile fırçalamam ilk evlendiğimiz yıl senin hiç mi gazın mazın olmaz diye sormuştu
benim kızdığım onun erkek olmaktan vazgeçmesi o yüzden takılıyorum bacım diye
boşver sen takılma bunlara, kocanın keyfini çıkar Allah bozmasın tadınızı
kızlar bişey sorucam gerçi ben yardık dikkat etmeyeceğim diyordum amagaliba yumurtam çatladı beyaz akıntı geldi az önce dün gece çalışma yaptık acaba bu akşam da yapsakmı
Hoşbuldum canım..
Buradan tanıdığım birçok arkadaş,eşinin ameliyatından 3-4 ay sonra hamile kaldı..
Sana da çok az kalmış inşallah canım..
Bundan sonra çalışmalara hız verin,meleğine kavuşman yakındır..
O arkadaş benim de hep aklımın bir köşesinde..
Rabbim yardımcısı olsun inşallah..
Evet canım çok şükür Rabbim can verdikçe ben de büyütmeye çalışıyorum bebeğimi..
kızlar bişey sorucam gerçi ben yardık dikkat etmeyeceğim diyordum amagaliba yumurtam çatladı beyaz akıntı geldi az önce dün gece çalışma yaptık acaba bu akşam da yapsakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?