- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.681
hanımlar tüp bebek tecrübeleriniz olduğundan size bişey sormak istiyorum. ben tüp bebek tedavimin 8. günü E2 ölçtürdüm 1046 çıktı bu değer yüksekmi sizce sizlerde kaç çıkmıştı. dr uma yarın sorucam ama şimdi çok merak ediyorum
selam kızlar ,
çok zor günler geçirdim 1 haftadır hastanedeyim. bebek falan aklımın ucuna gelmedi desem yeridir. allah bana çok isteme hayatını bu yüzden zehir etme dedi galiba(((
hani lekelenmem var demişsin ya, benim doktor onu da 1. günden sayıyor , bence doktorunu ara ve sor kesinlikle çekinme ben zırt pırt arıyordum işleri bu.
bir de seni okudukça hayrete düştüğüm bir şey var ki hakikaten bu doktorları anlamak mümkün değil sen haklı olarak pgt istiyorsun ama doktorun sanırım ulun bey gerek yok diyor milyonda bir ihtimal size bir daha denk gelmesi diyor ne güzel ne olumlu ve muhtemelen de adam haklı
benim bu doktordan bozma hatun da efendim yaşlısınız zaten üstelik annenizin halası kanserden vefat etmiş (bunları ilk gittiğimizde seceremizi çıkartırken öğrenmiş yazmış hay dilim tutulaydı da kimin neden öldüğünü anlatmayaydım)
size pgt yapmamız şart diyor da başka birşey demiyor birde bakın 2 de denemeniz var karışmam haaaa diyor
KK da ve dışarıda araştırıp sorduğum pek çok doktor bizde pgt ye kesinlikle gerek olmadığını söyledi, hatta kaan hoca bil
ama zaten tedavi şu an iptal önemi kalmadı, diyeceğim iyi ki istanbuldasın tupbabycim iyi ki...
Cnm pgt olayını istedim ama yanaşmıyorlar .
Eğer gecmise donersek esimin anne tarafında kanser yaygın annesi,anneannesi ve eşim kanserle mücadele etmişler .
Esimin baba tarafında benimde anne babada kalp hastalığı mevcut
Ama bunlar pgt icin gerekli neden değilmiş genetik sorun olmadıgı sürece yapmıyorlar.
Bu isler az buz paralar değil İnan bana 13 aydır tüp bebek tahlil parası biriktiriyoruz sonuc olumsuz oluyor haydaaaa başla yine para biriktirmeye çok şükür birikiyor ama icimiz buruk artik gelsede su kerata neşemize nese katsa...
Allah hepimize hayırlı evlatlar bağışlasin canlarım
fıstıkım kaçta kalktın sen, sabahın yedi buçuğunda burdasın :)
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
:)) uyanır uyanmaz telefonu elime alıyorum bakıyorum kim neler yazmış :)) adet oldum ya Cnm ağrım var ondan :)) şimdi esimle kan vermeye gidicez gelince yine yazarım öpüyorum seni ve pitirciklari
Yeterim gunaydiiiiiiin xoxo :))
nasılsın fıstık
bazen heyecanlı, bazen karamsar, bazen hamile olduğuna emin, bazende hamile değilmiş gibi hisseden bir ruh halim var, bilmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa, içimden defalarca test yapasım var, zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?