- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.901
tatlım bugun kan vermezse sowaya okuyalım dedıkk
sowayım allahın ıznıyle hamile:))))))
tupbaby e gectık onun bu ay tedavisi var ozaman listeyi son sayfaya da yazayım
bıraz gizli, yazdım cnm edıtörler anlamsın dıye yasakmıs yaa:)):)))))
Soway aradı beni sesi titriyor
" sen görmedin mi benim yazdığımı " dedi ahanda dedim oldu bu işhemen açtım baktım hamiiiş
Bende gümbür gümbür gelicem inşş canım
İnşş hepimizin yüzü gülecekk hakettik biz bu mutluluğu kızlar
Umutcum yaa merak ettim yasak olan neymiş bana özelden yazar mısın ?
kızlar cidden kan veriyimmi, hastane şuan işyerime uzak, gidip gelmemde zaman alır, özel bile yok, napsam heyecan bastı beniakşam iş çıkışı gitsem yaparlarmıki kan testi yaaa, ovitrelle biliyosunuz 250 mg, bana sadece 125 mg yaptırdılar, yani yarısını yaptım, bide bu idrar testleri 1000mg den fazla ise çıkarıyor ya, benimki fazla çıktı yani, hadi 12mg si iğneden kaynaklansa geri kalanı demekki benden, offffffffffffffffffff kendimide kandırmak istemiyorum, eşimi aradım inanmadı yanıma geldi arabayı alıp, gözleriyle gördü testi başladı ağlamaya, bi o ağlıyo, bi bennn, offff :84::84::84:
kızlar cidden kan veriyimmi, hastane şuan işyerime uzak, gidip gelmemde zaman alır, özel bile yok, napsam heyecan bastı beniakşam iş çıkışı gitsem yaparlarmıki kan testi yaaa, ovitrelle biliyosunuz 250 mg, bana sadece 125 mg yaptırdılar, yani yarısını yaptım, bide bu idrar testleri 1000mg den fazla ise çıkarıyor ya, benimki fazla çıktı yani, hadi 12mg si iğneden kaynaklansa geri kalanı demekki benden, offffffffffffffffffff kendimide kandırmak istemiyorum, eşimi aradım inanmadı yanıma geldi arabayı alıp, gözleriyle gördü testi başladı ağlamaya, bi o ağlıyo, bi bennn, offff :84::84::84:
canımm benimmm yaa cok duygulandımm
rabbim çok büyük allah bebeişinizi yada bebişlerınızı annesıne babasına bağışlasın
arabayı aldıysa ızın verırlerse arabayla gıdın verın en yakın bıyere tlfla öğrenırsınız
sonucu canım:)))))
kızlar sizleri çok seviyorum iyiki yanımdasınızzzzzz, hele umutcum cnm benimmm, kız senin okuduğun meryem suresimi tuttu acabaaaaaaaof sizlere nekadar teşekkür etsem azdır, bende bu akşam hepiniz için okumak istiyorum benide ekleyin listeye, hepinizin ama hepinzin gebe haberlerini okumak şahit olmak istiyorum artıkkkk, inşaşşah bende gerçekten hamileyimdir, hergün yapıcam bu testi hergün, 4 tane aldım, boşa gitmesin demi testlerim
Ahh ben kıyamam sizee bende ağlıyorum keşke hep göz yaşlarımız mutluluktan aksaa tatlım
Ya acil işim çıktı 2 saat çıkmam lazım de eşin seni bıraksın tatlım ne olacak zaten hamile kalırsam işi bırakıcam dememişmiydin kimse birşey demez
ayy canım benım bende sızı cok sevıyorum
burası cok güzel bi topik oldu cok güzel seyler paylaşıyoruz
ben hepıınızı tek tek cok sevıorum merak edıyorum:))
canım dun coktan tutunmuslardır zaten ama
umarım okuduğum dua sağlıcakla kucağına almaya vesıle olur
ayy farkettınmı hep çoğul konusuorum ıkız mı acep:))
ay inşallah ikidir:)))) sağlıklı olsunda, gerçi benimde hiç ikiz doğuracak tipim yok kızzz
bende cok ıstıyodum da cnm
su reflüm cıktı mıdem cok kötü oldu ya
dedım ki ben ıkızlerı tasıyamam sanırım
cunku ıkı katı mıde bulantsı fılan oluomus
ben zaten cekıorum alkalen reflüm varmıs:)))))
canım hayırlısı neyse o olsunn
en ıyısını rabbım bılır bulabıldınmı bı bahane yaa benım aklıma da gelmıo ki
eşin geldıya onunla ılgılı bısey olsa acıl senı almaya gelmiş olsa
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr şu an çıldırma hakkım var mı? ikinci çizgi az kırmızı ama belirgin şekilde görülüyor, şok oldum yaaaa, olabilirmi böyle bişiy şok olduuuuuummmmmbana bişiy söyleyin, şimdiye kadar böyle çıkmamıştı, bende testler doğru çıkıyo ama bukadarıda olmazki kan testine daha 3 gün var
sırf senin için kalkar kalkmaz girdim kk ya ...çok sevindim canım benim
ben biliyodum zaten inşallah bu kez oldu bu iş....maşallah subhanallah sana da bebişinede
kan testini de yaptır değerin kaç çıkacak bakalım...
inşallah darısı isteyen herkese olsun...
canımm valla nebiliyim, aslında şöyle düşündüm, sabahtan gitsem kan versem, benim içinde kolay olurrr, hem bişiy uydurmak zorunda kalmamış olurum.......
sırf senin için kalkar kalkmaz girdim kk ya ...çok sevindim canım benim
ben biliyodum zaten inşallah bu kez oldu bu iş....maşallah subhanallah sana da bebişinede
kan testini de yaptır değerin kaç çıkacak bakalım...
inşallah darısı isteyen herkese olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?