Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Ziillim kan testini sabah yaptırırsın diyeceğim ama sen rahat durmaz gider yaptırırsın kesin ya çok mutlu oldum şimdi Tatli bekleyişler başlayacak bakalım tek mı ikiz mı :))

inşallah hamilesin canım benim....
iğnenin etkisi olsa bu kadar belirgin çıkmazdı bence ...
ben sırf o iki çizgiyi tam net olarak görmek için kan testinden sonraki günlerde yapmıştım idrar testini ama ikinci çizgi diğeri kadar koyu çıkmamıştı....üstelik 11 gün 93 13 gün 255 çıkmıştı değerim...
tabi en kesin sonuç kan testi...biran önce yaptırda iyice rahatlayalım....

mavıcım merhaba cnm
daha oncede yazmıstım ama görmedın yıne yazaym canım
cok cok sevındımm bebeğine martta kavustursun allah sızı:)

çok teşekkür ederim canım benim ....kusura bakma görmemişimdir...rabbim inşallah martta sağlıkla kavuşturur bizi...
ve inşallah darısı tez zamanda sizlerin başına olur...
rabbim hiç kimsenin kucağını boş koymasın...hep dualarımdasınız...

ay inşallah kızlar yaaa, annem bitaraftan kocam bitaraftan, test yapmama izin vermiyolar yaaa, nie bizi boşu boşuna umutlandırıyosun diyolar, çıkmazsa busefrde çok üzülürüz diolar yaaaaaaaa

ollleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeeee
Ay nasıl sevindimmmmm canım yaaaaa.
Godessss koş koş koşşşşşşşşşş sowaayy hamiiiişşşş
Uğurumuz olsun bebeğimiz bizim. İlk göz ağrımız :)

Sowaycım sabah uyandım bir gözüm kapalı bir gözüm açık yatakda telden nete girdim 9 da :) Yapmıştırsın testi diye ama bir gördümki yok alamadım akşam kapaılıydı eczane falan filan yazılarını okuyunca moralim bozuldu yapmadın diye gene yattım :))))) Şİmdi bir uyandım ve güzel haber.
ALlah tamanına erdirsin inşallah canım sağlıkla :)
Ama birde kan versen ne güzel olacak yaa. Değmeyin keyfimize o zaman.
Bak çarşamba günü uğu getirdi sana ahahaha

ay inşallah kızlar yaaa, annem bitaraftan kocam bitaraftan, test yapmama izin vermiyolar yaaa, nie bizi boşu boşuna umutlandırıyosun diyolar, çıkmazsa busefrde çok üzülürüz diolar yaaaaaaaa

Aaaa çocuk gibiler yaaa. Hemen öğrenmek en güzeli yaa. Niye kaç gün daha stres içinde olasınki :)

canım benim yaaa

sowayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
len ılacın etkısı kalmaz 10. gunde resmen hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hırısz sana ugurlu geldı
mayıs ayındakı denememde banada yollayın 1 tane

hamıleler dolsun tassın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy esraaa sorma bacım yaaaaa hırsızın geldiği gün tamam dedim, bebek mebek yok kesinn gitmiştir okadar üzüzntüden sonra uykusuzluktan sonra, zaten işyerimdede baya bi yoğundum, yoruluyordum, umudum yoktu, aslında bakarsan halada yok umut bendeee, inanamıyorum halen, iğne etkisi olabilir diorum çünkü iğnenin üstünden 4 gün geçti, az değilmi sencede hadi 1 haft geçse kesin tamam dicemdee:26:

sowaayyyy
ınanmıyorum canım yaa zaten yaptın artık testi:)))
beklenırmı daha 3 gun
valla sen bence cıkısta ver kanı stres olur ınsan yoksa heralde
yok oylemı boylemı dıye
eğer ıdrarda kırmızı sekılede cıkmıssa zaten bhcg epey yuksek cıkar cnm
sen kendını nasıl ıyı hıssedeceksen kımseyı dınleeme ne annenı esını ne de bızı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…