- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.861
aman be tatlım 4. ayım bitmek üzere ben bile kendimi hamile gibi hissetmiyorum kiii ne belirti arıyorsun arama boşver.. üzülecek şey mi yok allah aşkına..
hahahaayşecim gittim aldım bile biraz bekliyimde idrara sıkışıyım, yapmazsam çatlicam, adet olucam sanırım yaa, kaç gündür ağrılarım var, sen şimdi kesin belirti diyeceksin ama değil, sanırım gerçekten olucam, çünkü fitilimi parmağımla ittirirken vajende sanki genişleme olmuş gibi hisettim, bi kaçgüne kadar dardı, açılmaya başlamış, bir iki güne regli olucam die düşünüyorum:18:
hahahaayşecim gittim aldım bile biraz bekliyimde idrara sıkışıyım, yapmazsam çatlicam, adet olucam sanırım yaa, kaç gündür ağrılarım var, sen şimdi kesin belirti diyeceksin ama değil, sanırım gerçekten olucam, çünkü fitilimi parmağımla ittirirken vajende sanki genişleme olmuş gibi hisettim, bi kaçgüne kadar dardı, açılmaya başlamış, bir iki güne regli olucam die düşünüyorum:18:
eh beee ebe misin mübarek elle muayene de yapıyor kendine :))) dar mı olurmuş gebelerde? ben de gidip bakıcam şimdi
hadi yap bari haber bekliyoruz
bu arada tupbaby aldım mesajını ama cevap yazamıyorum kutun doluymuş ama akşama aksilik olmazsa okuyacağım..
tupbaby
notunu gördüm, verdiğin adresteyim yakama kırmızı karanfil taktım bekliyorum.
eee sen nerdesin?
planın var mı demişsin? her ay plan var ama sonuç yok, hala dondurulmuş tedavisine geçmeye çabalıyorum.
bebişimin kendinden gelme yolunda ümidim yok, o nedenle bu başlığa hiç gelmemiştim. gel dedin geldim şekerim :)
Gördüm seni gördüüüüm veeeeeeee geeeeeeldiiiiiiiiiiiiiim :))
Ayy anacım bizde burda bekleme sürecinde normal yolla deniyoruz olmazsa tedaviye geçiyoruz :)) Bu topik sanada uyuyor yani gel lütfen :))
En son ne zaman kontrole gittin ?
en son geçen aydı herhalde bende e2 yükseldi ve dondurulmuş tedavim iptal oldu belki söylemişimdir.
şimdi adet olunca tekrar e2 bakılacak ona göre işte.
seni iyi gördüğüme sevindim, inşşallahh bundan sonra yüzün hep gülecek canım.
selam kızlar, nasılsınız. hergün sizi takip ediyorum. sanki hepinizle tanışıyorum da aramızda yollar var görüşemediğim akrabalarım gibisiniz:) girip bi bakmazsam foruma eksiklik hissediyorum...
Ayy birşey normale girse diğeri bozuluyor( ne olacak bizim bu halimiz hep diyorum ilk denemede bebişlerini kucaklarına alan arkadaşlar çok şanslı :))
Çok şükür iyiyim tatlım toparladım kendimi elden birşey gelmiyor ki biran önce tedavim başlasın diyeee gün sayıyorum :)) iğneler bağımlılık yaptı bünyemdeeee :))
Hepimizin yüzü gülecek buna inanıyorum az kaldı acaba e2 değerini yükselten ne ? Yemeyle içmeyle alakalı mı ?
ben dondurulmuş tedavisine başlarken e2 35 di, sonra 1 ay estrofem kullandırdılar kontrollerde rahmin kalınlaşmadığı görüldü. 5.6 mm de kaldı. bunun üzerine 2 ay adet olmadım. meğer e2 160 olmuş. biraz doktorun ihmali o dönemde östrojen yükledi sadecee ve devamında hiç progesteron almadım. böylece östrojen progesteron dengesi bozulduu, dolayısıyla adet düzenim bozuldu. adet düzeni bozulunca yapılan tedavi planları uymadı falan falannn off çok bıktım ama yapacak birşey yok, ipin ucunu bırakırsam tamamen defter kapanır gider. yola devam gerekirse sürünerek yani şuanda olduğu gibi. canım yaa pek parlağım böyle işte.
Sowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay nasılsın cnm testlerinle hasret mi gideriyorsun bakiim
test yapma için daha şeyim gelmediiiiiii
Neyse akşama kadar yolu var bunun stres yok heyecandan çişinde gelmiyor
şimdi burda herkes sowey'in sonucunumu bekliyor. bende bekliyim bari merak ettim)
Kesinlikle işin ucunu bırakmayacağız. Herşeyin zorluğu var bunları aşıp bebişlerimizi kucağımıza alacağız . Ben artık hiç kızmıyorum aksine iyiki de tedavi oluyorum diyorum belki de olamasaydım evladımın değerini bilemeyecektim bence herşey bir sınav ve biz bu sınavı bebeğimizi kucağımıza aldığımızda kazanacağız . Bende Lucrine başlamak için 27 ağustosu bekliyorum yine yeni yeniden tedavi sürecine başlayacağım allah izin verirse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?