- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.881
canım şimdiden hayırlı olsun yeni tedavin, bu sefer başından sonuna kadar yüzün gülecek inşallah.
Sowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay nasılsın cnm testlerinle hasret mi gideriyorsun bakiim
canım şimdiden hayırlı olsun yeni tedavin, bu sefer başından sonuna kadar yüzün gülecek inşallah.
ayy çok heyecanlı yaa ben de kahvaltı yapcam ama merak ederim şimdi
yaa su lap topların çaldırma zımbırtısı olsa ne güzel olurdu:))
arkadaslar tupbaby için 21 meryem okuyacağız
katılmak ısteyenler bıldırsın lutfen
ramazan bıtmeden hepımıze okuyalım ıstıyorum
cumaya kadar tupbaby bitirirsek diğer hafta
2 kısıye daha okuruz
1.godes
2.umut
daha 19 kişiye ıhtıyacımız var
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr şu an çıldırma hakkım var mı? ikinci çizgi az kırmızı ama belirgin şekilde görülüyor, şok oldum yaaaa, olabilirmi böyle bişiy şok olduuuuuummmmmbana bişiy söyleyin, şimdiye kadar böyle çıkmamıştı, bende testler doğru çıkıyo ama bukadarıda olmazki kan testine daha 3 gün var
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr şu an çıldırma hakkım var mı? ikinci çizgi az kırmızı ama belirgin şekilde görülüyor, şok oldum yaaaa, olabilirmi böyle bişiy şok olduuuuuummmmmbana bişiy söyleyin, şimdiye kadar böyle çıkmamıştı, bende testler doğru çıkıyo ama bukadarıda olmazki kan testine daha 3 gün var
ben okurum kızlar
kızlar şu an çok emin değilim, cts günü ovitrelle iğne yapmıştım, sizce onun etkisi olabilirmi yaaa, evet zaten iki embriyoydu, ya şokum şu ann şoookkkkk:)))))
soway kan testi ver emin olalım.. sevinelimm.... bize uğur getir.. bebeğini Allah sana bağışlasın.
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey....
kızlar şu an çok emin değilim, cts günü ovitrelle iğne yapmıştım, sizce onun etkisi olabilirmi yaaa, evet zaten iki embriyoydu, ya şokum şu ann şoookkkkk:)))))
Düğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayı çeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekin haaaaaaaaalaaaaaaaaaayıııııııııııııııııişte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canııııım benim aradığında tamam dedim oldu bu işşşşşşşşşşşşşşşş süper
hayatım dondurulmuşta değerle yüksek oluyor beni hatırlamıyormusun kan testi yaptırmıştım 2760 çıkmıştııı :)) idrar testinde de 2 . çizgi nar gibiydii lalalallalalalllalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhadi kan vermeye git hemen
tatlım bugun kan vermezse sowaya okuyalım dedıkkumut ilk sayfadan dua anlaşılmıyor bence son sayfaya yaz.. kime dua okunacak.. kimler dua okuyacak. ben 1-2 gün adetim sonra okuaybilirim. inşallah... dualarımız kabul olur bizde vesile oluruz.
ben şimdıye fırlamıstım hastaneye deli gibi heraldee:))))))))))
sıra sendeee canımmmm hadi bakalımmm
kıslarr durmak yokkk yolu ne olursa ıster doğal ıster tüp aşılama hiç farketemz
yeterki gelsin melekler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?