Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

gunaaayyyydınnn herkeseee
geçmişe şöyle bir baktım
sowayy bugun 10.gunundu yaa bızım merkez 10.gunde yaptırıo kan testını ve ınan hiç yanılmadı:)
bende kan vereceksın zannettım...idrarda cıkmasa dahi sıkma canını ıdar ıcın erken
ama dondurulmuslarda bhcg daha yuksek oluyor kanda baktırsan kesın sonuç olur aslında
ayy heyecanlandım allahı ıznıyle topiğimizin ilk hamişi ol ınsallah:))))

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr şu an çıldırma hakkım var mı? ikinci çizgi az kırmızı ama belirgin şekilde görülüyor, şok oldum yaaaa, olabilirmi böyle bişiy şok olduuuuuummmmm bana bişiy söyleyin, şimdiye kadar böyle çıkmamıştı, bende testler doğru çıkıyo ama bukadarıda olmazki kan testine daha 3 gün var

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah olur olur anaaaaaam yaşasııııııııııııııııııın.....
hadi haid kanda baktı kanda baktır lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen...
çok sevindiiiiiiiiiiiim Allah kucağına almayı nasip etsin..

canımmmm benımmmm
sukurlerr olsunn hamılesın ısteee
hem de topiğimizin ilk hamılesııı
hemen bugun kan ver dondurulmuslarda bhcg daha yuksek oluyor
ve sana 2 embriyo verildi belkı ıkızdır onun ıcın erken cıkmıstırr
ayyyyyy sowayyyyy hamileeeeee:)))))))))))))

kızlar şu an çok emin değilim, cts günü ovitrelle iğne yapmıştım, sizce onun etkisi olabilirmi yaaa, evet zaten iki embriyoydu, ya şokum şu ann şoookkkkk:)))))

kızlar şu an çok emin değilim, cts günü ovitrelle iğne yapmıştım, sizce onun etkisi olabilirmi yaaa, evet zaten iki embriyoydu, ya şokum şu ann şoookkkkk:)))))

canım çok tebrik ederim çok sevindim kesin tuttu biz demedik mi oldu diye geliyor bebekler ya
ben olsam dayanamaz çoktan hastanenin yolunu tutmuş olurdum.

canım ben hep tarnsferın 7.gununden başlıodum
ıdrar testi yapmaya ama hiç pozıtıf cıkmadı
yanı sanmıorum ovıtrelin etkisi olduğunu ama sen bence
ızın al kan ver emın olalım ama bence hamilesin canımm:)))))

Düğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüün alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayı çeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekin haaaaaaaaalaaaaaaaaaayııııııııııııııııı işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canııııım benim aradığında tamam dedim oldu bu işşşşşşşşşşşşşşşş süper
hayatım dondurulmuşta değerle yüksek oluyor beni hatırlamıyormusun kan testi yaptırmıştım 2760 çıkmıştııı :)) idrar testinde de 2 . çizgi nar gibiydii lalalallalalalllalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi kan vermeye git hemen

umut ilk sayfadan dua anlaşılmıyor bence son sayfaya yaz.. kime dua okunacak.. kimler dua okuyacak. ben 1-2 gün adetim sonra okuaybilirim. inşallah... dualarımız kabul olur bizde vesile oluruz.

ben şimdıye fırlamıstım hastaneye deli gibi heraldee:))))))))))
sıra sendeee canımmmm hadi bakalımmm
kıslarr durmak yokkk yolu ne olursa ıster doğal ıster tüp aşılama hiç farketemz
yeterki gelsin melekler:)))

umut ilk sayfadan dua anlaşılmıyor bence son sayfaya yaz.. kime dua okunacak.. kimler dua okuyacak. ben 1-2 gün adetim sonra okuaybilirim. inşallah... dualarımız kabul olur bizde vesile oluruz.
tatlım bugun kan vermezse sowaya okuyalım dedıkk
sowayım allahın ıznıyle hamile:))))))
tupbaby e gectık onun bu ay tedavisi var ozaman listeyi son sayfaya da yazayım
bıraz gizli, yazdım cnm edıtörler anlamsın dıye yasakmıs yaa:)):)))))

Soway aradı beni sesi titriyor
" sen görmedin mi benim yazdığımı " dedi ahanda dedim oldu bu iş hemen açtım baktım hamiiiş
Bende gümbür gümbür gelicem inşş canım
İnşş hepimizin yüzü gülecekk hakettik biz bu mutluluğu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…