- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.209
- 198
- 29
Ay çok heyecanlı hadi hayırlısıBenn simdi tam olarak 1.ci gunundeyimDun oglende transferim oldu canim. Sanirim dunu saymiyormusum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok heyecanlı hadi hayırlısıBenn simdi tam olarak 1.ci gunundeyimDun oglende transferim oldu canim. Sanirim dunu saymiyormusum
Test falan yaptın mı yoksa canımHayirlisi valla.kuzumm![]()
Dun erken gebelik testi yaptim kzuum cok hafif pembemsi vardi ama hayali cizgi dediklerinden sanirim. Gormek icin baktigimda gozlerim bozuyorduTest falan yaptın mı yoksa canım
İnşAllah hamlesin canım aminDun erken gebelik testi yaptim kzuum cok hafif pembemsi vardi ama hayali cizgi dediklerinden sanirim. Gormek icin baktigimda gozlerim bozuyorduSonra bugun 20 liralik baska bi test aldim ondada hayali cizgi gordm sankine
cumaya kadar soz verdjm yapmiyorum artik
yokk cumaya kadar yapmam elimde son test kaldı kendime eziyet edemem dahaİnşAllah hamlesin canım aminama daha yapma yani
![]()
Bence cuma günü kan ver idrar testi değildeyokk cumaya kadar yapmam elimde son test kaldı kendime eziyet edemem dahaCıkarsa cıkar cıkmazsa Yolumuza bakarız
![]()
Yok kuzum kan icin erken 9cu gın idrarda varsa kesin cıkar oglumda da 8ci gün ögrenmiştim. Kan için doktorun dedigi günü beklerimBence cuma günü kan ver idrar testi değilde
Anladım canımYok kuzum kan icin erken 9cu gın idrarda varsa kesin cıkar oglumda da 8ci gün ögrenmiştim. Kan için doktorun dedigi günü beklerim
Ay maşallah çok sevindimPozitif canim. Yarin kann vermeye gidicem test gunum![]()
ah kusura bakmayın anca gidebildm ben geçen sen tüp bebek tedavısı gördm ozaman kadıköy medicana hast.çalılıyordu şimdi kliniği ayrı laboratuvar olarak medıcana camlıca yı kullanıyorduAmin canım inşallah adet olmayı bekliyorm başlayacağım bi de şeyi merak ettim ilk tüp bebek de ikiz transfer ediliyor mu siz hangi laboratuvar ile çalıştınız![]()
Canım transfer oldum 3.gün embriyosu 10 kasımda oldumah kusura bakmayın anca gidebildm ben geçen sen tüp bebek tedavısı gördm ozaman kadıköy medicana hast.çalılıyordu şimdi kliniği ayrı laboratuvar olarak medıcana camlıca yı kullanıyordubaşlamıştır tedaviniz nasıl gidiyor
Canım çizgi var gibi değildir bence bi kan versen yada 2 günde bir takip etmen lazımMerhaba kızlar ben çatlatma iğnesi oldum Buda 14.günüm sizce hala iğnemi
Takip edeceğim canımCanım çizgi var gibi değildir bence bi kan versen yada 2 günde bir takip etmen lazım
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyorCanım transfer oldum 3.gün embriyosu 10 kasımda oldum