- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.209
- 198
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım şimdiden benim ilk deneme tuttu ama maalesef 8 haftalık düştü empriyo var 8 tane yumurta kistim patlayınca yapıca inşMerhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınızteşekkürler
Sebebi ne peki düşüğğn doktorlar bişey dedi mi. İnşallah bu kez sorunsuz kucağınıza alırsınız hayırlısı ilehayırlısı olsun canım şimdiden benim ilk deneme tuttu ama maalesef 8 haftalık düştü empriyo var 8 tane yumurta kistim patlayınca yapıca inş![]()
İNŞŞ tam corona dönemine geldii kese cok güzeldi büyüktü ama kanama alanı vardı etrafında o gitmedi daha da büyüdü oda bebeği düşürdü,kanama alanları genelde stresten oluyormus rahim kasılıormus falan filan işteSebebi ne peki düşüğğn doktorlar bişey dedi mi. İnşallah bu kez sorunsuz kucağınıza alırsınız hayırlısı ile![]()
Hayırlı olsun tatlımMerhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınızteşekkürler
Canım o halde stresi bir kenara bırak hiç bişey senden bebeklerinden önemli değilİNŞŞ tam corona dönemine geldii kese cok güzeldi büyüktü ama kanama alanı vardı etrafında o gitmedi daha da büyüdü oda bebeği düşürdü,kanama alanları genelde stresten oluyormus rahim kasılıormus falan filan işte
Merhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınızteşekkürler
Canm merhaba sesin çıkmıyordu uzun zamandır sevindim adınaMerhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınızteşekkürler
Düşüşler için üzüldüm pgt için ayrı ücret mi ödeniyor. Bizim mi talep etmemiz lazım doktor mu söylüyor. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın3 deneme 3ü de pozitifti şükür ama tüp bebekte pgt yapılmadığı sürece sağlıklı mı sağlıksız mı bilinemiyor şansa transfer yapılıyor sağlıksızsa düşüyor yani. İlk iki düşüktü benim
Amin canım inşallahHayırlı olsun tatlımhep beraber öğreneceğiz.bu surecte Allah yardımcımız olsun
Maşallah oğlunuza hayırlı ömürler diliyorum,Ilk denemede tuttu şükür bir tane oğlum var 5 yaşında . O zaman 19 yaşındaydım çok bilgisiz olarak tedaviye başlamıştım hiç stres de yapmamistimesimde ve bendede sorun vardı
Canım ben aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptıracağım Allah nasip ederse. İnşallah sende aşılama da güzel sonuç alırsın bilgilendir beni deCanm merhaba sesin çıkmıyordu uzun zamandır sevindim adına ☺ Bende aşılama için iğneleri kullanıyorum göbekten![]()
Maşallah oğlunuza hayırlı ömürler diliyorum,![]()
![]()
Canım aslında benim asıl ismim Ahsen değilSaol canım inşallah Allahım isteyen herkeze nasip eder. Bende ikinci tedavime başlayacağım oğluma kardeş istiyoruz nasip olursa ikinci deneme negatif oldu . Bu üçüncü olacak senin anlayacagin nasipte varsa olur. Bu arada aslen nerelisin ilkokul arkadaşım vardı da Ahsen diye![]()
Canım aslında benim asıl ismim Ahsen değilaynı merkez de mi yaptırdın hep olumsuz olduğu zaman keşke değiştirseydin. Dondurulmuş embriyo falan var mı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah buradan bizimle paylaş aşamalarınıAnladım canımilk denemem ve ikinci dondurulmuş aynı merkezde şimdi yeni bir merkeze geçtim .izmirde irenbe orda başlayacağım Allah nasip ederse
bıraktım cnm allahmı dedirtirdi kız bebeklerin diye::)) ayy belkide ikside tutar tabi su kist patlayıp koydurablirsemCanım o halde stresi bir kenara bırak hiç bişey senden bebeklerinden önemli değil
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah buradan bizimle paylaş aşamalarını![]()