Tüp Bebeği İlk denemede tutan güzel anneler ve tüp bebekte tecrübeli olanlar

Merhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınız 🥰 teşekkürler
hayırlısı olsun canım şimdiden benim ilk deneme tuttu ama maalesef 8 haftalık düştü empriyo var 8 tane yumurta kistim patlayınca yapıca inş:(

hayırlısı olsun canım şimdiden benim ilk deneme tuttu ama maalesef 8 haftalık düştü empriyo var 8 tane yumurta kistim patlayınca yapıca inş:KK43:
Sebebi ne peki düşüğğn doktorlar bişey dedi mi. İnşallah bu kez sorunsuz kucağınıza alırsınız hayırlısı ile 🌺

Sebebi ne peki düşüğğn doktorlar bişey dedi mi. İnşallah bu kez sorunsuz kucağınıza alırsınız hayırlısı ile 🌺
İNŞŞ tam corona dönemine geldii kese cok güzeldi büyüktü ama kanama alanı vardı etrafında o gitmedi daha da büyüdü oda bebeği düşürdü,kanama alanları genelde stresten oluyormus rahim kasılıormus falan filan işte

3 deneme 3ü de pozitifti şükür ama tüp bebekte pgt yapılmadığı sürece sağlıklı mı sağlıksız mı bilinemiyor şansa transfer yapılıyor sağlıksızsa düşüyor yani. İlk iki düşüktü benim

Merhaba hanımlar allah izin ederse yakın zaman da ben de başlayacağım tüp bebek tedavisine.. Korkularım var endişelerim var güzel şeyler duymak istiyorum yaşadıklarınızı kaç kerede hamile kaldığınızı paylaşır mısınız 🥰 teşekkürler
Hayırlı olsun tatlım 😘 hep beraber öğreneceğiz.bu surecte Allah yardımcımız olsun

İNŞŞ tam corona dönemine geldii kese cok güzeldi büyüktü ama kanama alanı vardı etrafında o gitmedi daha da büyüdü oda bebeği düşürdü,kanama alanları genelde stresten oluyormus rahim kasılıormus falan filan işte
Canım o halde stresi bir kenara bırak hiç bişey senden bebeklerinden önemli değil

Ilk denemede tuttu şükür bir tane oğlum var 5 yaşında . O zaman 19 yaşındaydım çok bilgisiz olarak tedaviye başlamıştım hiç stres de yapmamistim😀😀 esimde ve bendede sorun vardı

Canm merhaba sesin çıkmıyordu uzun zamandır sevindim adına ☺️ Bende aşılama için iğneleri kullanıyorum göbekten 🤩

3 deneme 3ü de pozitifti şükür ama tüp bebekte pgt yapılmadığı sürece sağlıklı mı sağlıksız mı bilinemiyor şansa transfer yapılıyor sağlıksızsa düşüyor yani. İlk iki düşüktü benim
Düşüşler için üzüldüm pgt için ayrı ücret mi ödeniyor. Bizim mi talep etmemiz lazım doktor mu söylüyor. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın 🌺

Canm merhaba sesin çıkmıyordu uzun zamandır sevindim adına ☺ Bende aşılama için iğneleri kullanıyorum göbekten 🤩
Canım ben aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptıracağım Allah nasip ederse. İnşallah sende aşılama da güzel sonuç alırsın bilgilendir beni de 🤗🌺

Maşallah oğlunuza hayırlı ömürler diliyorum, 🤗 🌺

Saol canım inşallah Allahım isteyen herkeze nasip eder. Bende ikinci tedavime başlayacağım oğluma kardeş istiyoruz nasip olursa ikinci deneme negatif oldu . Bu üçüncü olacak senin anlayacagin nasipte varsa olur. Bu arada aslen nerelisin ilkokul arkadaşım vardı da Ahsen diye 😀😀

Saol canım inşallah Allahım isteyen herkeze nasip eder. Bende ikinci tedavime başlayacağım oğluma kardeş istiyoruz nasip olursa ikinci deneme negatif oldu . Bu üçüncü olacak senin anlayacagin nasipte varsa olur. Bu arada aslen nerelisin ilkokul arkadaşım vardı da Ahsen diye 😀😀
Canım aslında benim asıl ismim Ahsen değil 🤗 aynı merkez de mi yaptırdın hep olumsuz olduğu zaman keşke değiştirseydin. Dondurulmuş embriyo falan var mı

Canım aslında benim asıl ismim Ahsen değil 🤗 aynı merkez de mi yaptırdın hep olumsuz olduğu zaman keşke değiştirseydin. Dondurulmuş embriyo falan var mı

Anladım canım 😊 ilk denemem ve ikinci dondurulmuş aynı merkezde şimdi yeni bir merkeze geçtim .izmirde irenbe orda başlayacağım Allah nasip ederse

Back
X