Tüp bebek 2015

kızlar merhabalar, belki bu başlık yeri değil kusura bakmayın ama yardımınıza ihtiyacım var. 2013 haziranda çikolata kisti ameliyatı oldum, 10 aydır evliyim, böyle bi sorunla karşılaşacağımı doktor söylemişti. daha hiç korunmadım ama bebek olmuyo. gittiğim her doktor tüp bebek diyor. yumurtalıkların çok iyi değil ama yaşının avantajını kullanırız diyorlar. temmuz ağustos aylarında Adanada tüp bebek tedavisine başlayayım diyorum ama hangi merkez iyi hangi doktor iyi hiç bişey bilmiyorum Adanada tedavi olan memnun kalan kimler var bana yardımcı olun lütfenn

Sana bol şanslar!! Ben istambulda oturyorum ve kötü tercübe yaşadım, gerçekten hastahane ve önemlesi laboratuvary çok önemli, şuan memoriale gidiyorum ve oraya baya başka şehirden hasta gelityor , sıf o hastahane için

Merhaba kızlar yarın tedaviye başlıyorum ve sanki ilk defa gidicekmişim gibi heycanlı ve bir tuhafım ne olcak fln gibi herşeyi biliyorum ama değişik iste inşallah bir bebeişim daha olur rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz

Bol §anslar!!! Merak etme her şey güzel olucak! Senin şansın çok yüksek! Çocugun oldugun için! Sende ve eşinin iyi bir cesaret!)) Ben heralde çocugum olduktan sonra cesaret edemem! Zaten bu 3 denemede çok yiprandık eşimle! Ona acıyorum artık)))

İnşallah güzel olur.biz uzun zamandan beri istiyordukta maddi acidan sıkısıktık azıcık birikim yaptık baslıyoruz bakalım.belkıde ilk denemede oldu fazla bişey yayasamadık ondan bu cesaret

İnşallah güzel olur.biz uzun zamandan beri istiyordukta maddi acidan sıkısıktık azıcık birikim yaptık baslıyoruz bakalım.belkıde ilk denemede oldu fazla bişey yayasamadık ondan bu cesaret
Belkide ondan! Biz çok çektik ((3 defa tüp bebekten hariç, bir sürü testler, genler ,faktörler , ordan da çok şükür bir sey çikmadı, ama maddi geri gelmez, ve en çok(bilirsizlik yoruyor (

Canım tedaviye başlamadan önce merkezi çok iyi araştır.Tüp bebek konularını yaşanan problemleri de aynı şekilde.Biz ilk denememiz di acemilik oluyo yumurta çıkmadı yeterli sayıda biz tekrar toplanıcak sandık ama 1 tane döllendiği için toplama yapılmadı ve biz öldük öldük dirildik tedavi sonlanacak diye.Yani yumurtanın olgun çıkmaması var çıksada döllenememe riski var döllense de bölünme olmama riski var bunları konuşun eğer bilgi verilmezse.Mesela benim bi yakınım tekirdağ tarafında bi merkezde tam 5 kez deneme yaptı 6.da kan pıhtılaşma sorunu olduğu saptanmış koraspirin verilmiş.Bana en başta verilmişti bu merkezin hatası ve nelere maloldu.Oyüzden merkezin çok iyi olması doktorların labaratuarda çalışan embriyologların,kullanılan yeni teknolojinin de aynı zamanda.Çok iyi araştır herşeyi sor tedaviye başlamadan liste yap soracaklarını bence.

tamam canım çok teşekkür ederimm. benm de ilk deneme olacak. nasıl olacak bilmiyorum

tamam canım çok teşekkür ederimm. benm de ilk deneme olacak. nasıl olacak bilmiyorum
çok karasızım nereye gideceğimle ilgili. buradan bi kaş kişi daha tecrübelerinden bahsetti sağolsunlar. hepimizin hakkında hayırlısı olsn. allahım annelik duygusunu isteyen herkese tattırsn..

çok karasızım nereye gideceğimle ilgili. buradan bi kaş kişi daha tecrübelerinden bahsetti sağolsunlar. hepimizin hakkında hayırlısı olsn. allahım annelik duygusunu isteyen herkese tattırsn..

Amin Canım Allah hepimizi biran önce meleklerimize kavuşturur inşallah.Vakit kaybetmeden biryere karar verip başlayın bence zaman çok değerli oluyo

Amin Canım Allah hepimizi biran önce meleklerimize kavuşturur inşallah.Vakit kaybetmeden biryere karar verip başlayın bence zaman çok değerli oluyo
temmuza başlıcam inşallah. eşim tedaviye başlamadan bi tatile götürüyüm moral olur dedi, tedaviye başlayınca gidemezsin diye :) bekliyorum şuan bide kayınvalidem adanaya yerleşecek tayini çıktı. onun yerleşmesini bekliyorum :)

Biz tatili marta bıraktık dedik negatif çıkarsa moral olur hamile kalırsam da daha güzel olur bebişle ilk tatil.Ama moral de güzel düşğnmüş eşin oda önemli rahat rahat pozitif bir şekilde başlarsanız sonuca etkisi olur bence.İstanbulda yaptırma şansınız yokmu sanki burdaki merkezler daha tecrübeli gibi geliyo bana

aslında ben ankarada yaptırmak istiyorum ailem orda sıkıntı olmaz diye. ama eşim uzak, ben gelip gidemem diyor. 5 saat niğdeyle arası. adanada yaptıralım diyo :S adanaya cuma akşam çıkıp gelirim diyor. bide kayınvalidem hemşire o dönemde onun yanında kalmamı istiyor.

Hayırlı olsun canım,
En kısa zamanda bebeğini kucağına alman dileğiyle,Rabbim emeklerimzi boşa çıkarmasın isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallah.bir kızım var çok şükğr şimdş kardeş uğrasındayiz

Amin canım inşallah.bir kızım var çok şükğr şimdş kardeş uğrasındayiz

Negüzel Allah gönlünüze göre verir inşallah.Ben 30 yaşındayım ilk bebeğime kavuşmak için uğraşıyorum çocukları çoookkk seviyorumm

Hmm tabiki neresi daha uygun olacaksa.Eşininde her seferinde yanında olması lazım psikolojik açıdan çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…