İnşallah olur canım bende 24 yaşindayim 2,5 yaşinda kızım.nerede oturuyorsun?
Evet canım erken evlendim.7 yıllık evliyim.aa bende istanbuldayım hangi merkez de tedavı görüyorsun veya görüceksinAy maaşallah size yaa genç anne olmuşsun negüzel
Biz İstanbulda oturuyoruz canm
Evet canım erken evlendim.7 yıllık evliyim.aa bende istanbuldayım hangi merkez de tedavı görüyorsun veya görüceksin
Bende kızımda memırialde tedavi görsüm şimdi medical parkta basladım.dr aynı oldugu için geçtim o hastaneye memorialden memnundum bugunkü izlenimlerim medicaldende memnun kalıcam gibiFulya Bahçecide tedavi gördüm canım.Mustafa Bahçeci doktorum.Bazı eksikleri olsa da labaratuarı çok iyi.Embriyologlar da çok iyi.Mustafa Bahçeci biraz yoğun olduğu için bencil kararlar verebiliyo birde sürekli işi oluyor.Benim transferimde hastalandı gelmedi birsüri stres yaşadım inat ettim o yapıcak transferi diye beklettiler embriyoyu Allahtan bölünmeye devam etti
her zaman ona ihtiyacım var. heleki böyle bi durumda çok ihtiyacım varHmm tabiki neresi daha uygun olacaksa.Eşininde her seferinde yanında olması lazım psikolojik açıdan çok önemli
her zaman ona ihtiyacım var. heleki böyle bi durumda çok ihtiyacım var
Insallah bi sikinti olmaz hayirlisiyla. en buyuk destek verenler esim annem ve kardesmEvet canm bu durumda kimse bizi eşlerimizden daha iyi anlayamıyor malesef.Benim eşim bir kez gelememişti onda da kritik kararlar alındı çok üzülmüştüm..Birdaha hiç bırakmadı tek başıma.İşten dolayı herzaman uymayabiliyor işte
Merhaba) sizin arkadaşın hikayesi benimkine menziyor ((ama ben 4 başlayacam ve yeni bir kl! Orda bir sürü sebepleri irtaya çikti ((yani eski hast (madicana beylikdüzü) benim zsmanamı çaldı, ve maddi ve manevi ((allsahtan bulsunlar! Başka bişey diyemiyorumCanım tedaviye başlamadan önce merkezi çok iyi araştır.Tüp bebek konularını yaşanan problemleri de aynı şekilde.Biz ilk denememiz di acemilik oluyo yumurta çıkmadı yeterli sayıda biz tekrar toplanıcak sandık ama 1 tane döllendiği için toplama yapılmadı ve biz öldük öldük dirildik tedavi sonlanacak diye.Yani yumurtanın olgun çıkmaması var çıksada döllenememe riski var döllense de bölünme olmama riski var bunları konuşun eğer bilgi verilmezse.Mesela benim bi yakınım tekirdağ tarafında bi merkezde tam 5 kez deneme yaptı 6.da kan pıhtılaşma sorunu olduğu saptanmış koraspirin verilmiş.Bana en başta verilmişti bu merkezin hatası ve nelere maloldu.Oyüzden merkezin çok iyi olması doktorların labaratuarda çalışan embriyologların,kullanılan yeni teknolojinin de aynı zamanda.Çok iyi araştır herşeyi sor tedaviye başlamadan liste yap soracaklarını bence.
Merhaba) sizin arkadaşın hikayesi benimkine menziyor ((ama ben 4 başlayacam ve yeni bir kl! Orda bir sürü sebepleri irtaya çikti ((yani eski hast (madicana beylikdüzü) benim zsmanamı çaldı, ve maddi ve manevi ((allsahtan bulsunlar! Başka bişey diyemiyorum
Amin saol! Sende inşallah tez zamanda bebegine kavuşursun!! Benim tek hatam güvenmekte! Ve ayna klinikte devam etmem ((yoksa bunlar başima gelmezdi (ben memoria gitmeden once sms geldi, hiç yapmadıgım testler yaptırılması ve yanımda bulunması gerektigini soylediler! düşün artık! Onlar heralde alışmışlar bu duruma çogu hasta onlara koşuyor (bakalım nasıl sonuç alıcam?? Ama tek birsey biliyorum orda devam edicem! Çünkü laboratuar en iyi orda!Merhaba canm,
Hadi yaa((Üzüldüm adına umarım biran önce yavrunu kucağına alırsın bütün yaşadıkların hiç gözünde olmaz
Amin saol! Sende inşallah tez zamanda bebegine kavuşursun!! Benim tek hatam güvenmekte! Ve ayna klinikte devam etmem ((yoksa bunlar başima gelmezdi (ben memoria gitmeden once sms geldi, hiç yapmadıgım testler yaptırılması ve yanımda bulunması gerektigini soylediler! düşün artık! Onlar heralde alışmışlar bu duruma çogu hasta onlara koşuyor (
Benim sana anlatacam şeyden şoke olursun! Aynen benim de olgunlaşmada problem vardı , ikincide artık emin oldular, ve yüksek dozla bana tedavi yaptılar! tutmayinca bana bazı genetik testler yapıldı birşey çıkmayinca , hemen yeni tedavi oldum ama sonuç ayna (sebebini anlamadılar , bişey diyemediler (sonra hadi bu sefer küçük dozla deneyelim? Ben sinirlendim sanki ben denemelik birşeyim?işte ordan ayrılmak bana başka problem yaşatılar, neyese allaha braktım.ve ilk gorüşmeye gittigimde memoriale, doktor altan baktıgında bana dediki sende polikistik var, yani doguştan var, allahtan ben bir şey aymadım bir dosya oluşturdum bana yapilan tedavirerden , o şaşkınla söyledi çok yanlış! Dedi sana yüksek doz olmaz! Hem saglık açısından, hem yümürtalıklar iyi sonuç çikmaz dedi! Ya düşün artık! Ve dedigim problem bana yaşattılar dedim ya işte bana yapılan tedavi gösterilen bir dosya istemiştim , tamam dediler bekle dediler, bir kaç ay dönmeyince ben gittim onlar tekrar beni döndürmek isteyince ve benden artık kararımdan vazgeçtirmeyince , kovmaktan beter ettiler! Aysun laçin bana ne dedi biliyormusun? Kadın bana 100% garantisi veren kadın , dediki senin yümürtadan birsey çikmaz sen döner külan!! Yaaaa! Memorialde amh yaptırdım ve 5.0 sonuç çıktı! Soyle bana nasıl böyle bir şey doktor soyler? Neye dayanarak? Benim embr 5-3gunlük transfer yaptılar! Yani dönlenyor!! Nasıl bana döner teklif eder? Arkadaşlarım boş ver diyorlar! Ama ben unutamiyorum (ve ne yaziki bu ülkede böyle durumda doktor her zaman haklı çıkyor, ve biz bunu yütmakzorunla kalıyoruz ((Aynı klinikte devam etmek kumar aslında ama nerden bileceksin ki onların elindeyiz ne derlerse onu biliyoruz.Biraz gözümüzün açık olması laxım.Benimde yumurtam olgun sadece 2 tane çıktı 11 yumurtadan onunda 1 tanesi döllendi.Normalde tekrar toplama yapılması gerekiyomuş ama doktor iyi kalitede olduğu için gerek duymamış.Biz ısrar etseydik tekrar toplama yapıcaktı pasif kaldık((Çok şükür transfere kadar gitti ama bizim hakkımız yendi.Biraz gözü açık olmak laxım sanırım
Benim sana anlatacam şeyden şoke olursun! Aynen benim de olgunlaşmada problem vardı , ikincide artık emin oldular, ve yüksek dozla bana tedavi yaptılar! tutmayinca bana bazı genetik testler yapıldı birşey çıkmayinca , hemen yeni tedavi oldum ama sonuç ayna (sebebini anlamadılar , bişey diyemediler (sonra hadi bu sefer küçük dozla deneyelim? Ben sinirlendim sanki ben denemelik birşeyim?işte ordan ayrılmak bana başka problem yaşatılar, neyese allaha braktım.ve ilk gorüşmeye gittigimde memoriale, doktor altan baktıgında bana dediki sende polikistik var, yani doguştan var, allahtan ben bir şey aymadım bir dosya oluşturdum bana yapilan tedavirerden , o şaşkınla söyledi çok yanlış! Dedi sana yüksek doz olmaz! Hem saglık açısından, hem yümürtalıklar iyi sonuç çikmaz dedi! Ya düşün artık! Ve dedigim problem bana yaşattılar dedim ya işte bana yapılan tedavi gösterilen bir dosya istemiştim , tamam dediler bekle dediler, bir kaç ay dönmeyince ben gittim onlar tekrar beni döndürmek isteyince ve benden artık kararımdan vazgeçtirmeyince , kovmaktan beter ettiler! Aysun laçin bana ne dedi biliyormusun? Kadın bana 100% garantisi veren kadın , dediki senin yümürtadan birsey çikmaz sen döner külan!! Yaaaa! Memorialde amh yaptırdım ve 5.0 sonuç çıktı! Soyle bana nasıl böyle bir şey doktor soyler? Neye dayanarak? Benim embr 5-3gunlük transfer yaptılar! Yani dönlenyor!! Nasıl bana döner teklif eder? Arkadaşlarım boş ver diyorlar! Ama ben unutamiyorum (ve ne yaziki bu ülkede böyle durumda doktor her zaman haklı çıkyor, ve biz bunu yütmakzorunla kalıyoruz ((
Benim sana anlatacam şeyden şoke olursun! Aynen benim de olgunlaşmada problem vardı , ikincide artık emin oldular, ve yüksek dozla bana tedavi yaptılar! tutmayinca bana bazı genetik testler yapıldı birşey çıkmayinca , hemen yeni tedavi oldum ama sonuç ayna (sebebini anlamadılar , bişey diyemediler (sonra hadi bu sefer küçük dozla deneyelim? Ben sinirlendim sanki ben denemelik birşeyim?işte ordan ayrılmak bana başka problem yaşatılar, neyese allaha braktım.ve ilk gorüşmeye gittigimde memoriale, doktor altan baktıgında bana dediki sende polikistik var, yani doguştan var, allahtan ben bir şey aymadım bir dosya oluşturdum bana yapilan tedavirerden , o şaşkınla söyledi çok yanlış! Dedi sana yüksek doz olmaz! Hem saglık açısından, hem yümürtalıklar iyi sonuç çikmaz dedi! Ya düşün artık! Ve dedigim problem bana yaşattılar dedim ya işte bana yapılan tedavi gösterilen bir dosya istemiştim , tamam dediler bekle dediler, bir kaç ay dönmeyince ben gittim onlar tekrar beni döndürmek isteyince ve benden artık kararımdan vazgeçtirmeyince , kovmaktan beter ettiler! Aysun laçin bana ne dedi biliyormusun? Kadın bana 100% garantisi veren kadın , dediki senin yümürtadan birsey çikmaz sen döner külan!! Yaaaa! Memorialde amh yaptırdım ve 5.0 sonuç çıktı! Soyle bana nasıl böyle bir şey doktor soyler? Neye dayanarak? Benim embr 5-3gunlük transfer yaptılar! Yani dönlenyor!! Nasıl bana döner teklif eder? Arkadaşlarım boş ver diyorlar! Ama ben unutamiyorum (ve ne yaziki bu ülkede böyle durumda doktor her zaman haklı çıkyor, ve biz bunu yütmakzorunla kalıyoruz ((
inanmiyorum daha nelerle karsilascam acaba.gozum korktu vallahi. Kimseye inanmayacaksn demekkiAy inanmıyorum yaaa!!!!!İşte onlar için mal gibiyiz sanki canımız yok öyle acımasız davranıyolar insana !!!!Ay terbiyesiz kadın yaaa dediği şeye bak senin yumurtan dölleniyo donör kullan nedemek!!!!Olgunlaşma problemi varsa eğer yüksek doz yanlış tedavi ikincide hemen farklı tedaviye geçmeleri lazımdı.Şimdi nasıl anında teşhis koydu memorial demekki kolay birşey!!
Yaaa! Bir soru soruyorum, onlar karı koca orda çalışyorlar beraber! Sebebini iste neden boyle olyor? Bende tabiki acemi o zanan,ve cevap Allah!! Ya bu nasıl professionalik? Tabiki her şeyden allahtan gelir! Ama yenide insan sorunu bilmek ister! Daha da var ! Biri reçeteye kuruyucu igne yazıyor , digeri gerek yok diyor! Sanki biz bu igneleri bedava olıyoruz (bur poşet öyle ilaçlar kaldı (ezanede geri almıyor! Boş masraf ettiryorlar insana! Daha çok anlatılacak şeyler var! Ben boşuna yazmiyorum bunlary! Her yerde yazıyorum! Insanları uyarmak için! Yazık degilmi bize? Birazdan yazarım! O gün anlamam gerekyordu ((belki bu işaretti?? (Çok üzgünüm (yani bende daha kötü şeyler yaşıyan insanlar var!Bana raslıyanlarAy inanmıyorum yaaa!!!!!İşte onlar için mal gibiyiz sanki canımız yok öyle acımasız davranıyolar insana !!!!Ay terbiyesiz kadın yaaa dediği şeye bak senin yumurtan dölleniyo donör kullan nedemek!!!!Olgunlaşma problemi varsa eğer yüksek doz yanlış tedavi ikincide hemen farklı tedaviye geçmeleri lazımdı.Şimdi nasıl anında teşhis koydu memorial demekki kolay birşey!!
Tabiki inanmıyacaksın çok araştırıp hep kuşkucu olmak lazım yoksa ayakta uyutuyolar insanı.Ticarete dönmüş artık Tüp Bebek işi..Sürümden kazanıyolar nekadar deneme okadar para onlar içininanmiyorum daha nelerle karsilascam acaba.gozum korktu vallahi. Kimseye inanmayacaksn demekki
Memorial şuan bir sürü tahlilden sonra embr odaklanacas dediler! Yani iyi embrio eldetmek için! Ve eger iyi e mbrioyla hamilelik oluşmazsaAy inanmıyorum yaaa!!!!!İşte onlar için mal gibiyiz sanki canımız yok öyle acımasız davranıyolar insana !!!!Ay terbiyesiz kadın yaaa dediği şeye bak senin yumurtan dölleniyo donör kullan nedemek!!!!Olgunlaşma problemi varsa eğer yüksek doz yanlış tedavi ikincide hemen farklı tedaviye geçmeleri lazımdı.Şimdi nasıl anında teşhis koydu memorial demekki kolay birşey!!
Evet canım o yüzden iyce araştır!! Ben araştırmadan oraya gittim ismini internetten ögrenip ((ve o zaman bana kolay bu tür şeyler gelyordu (ama degilmişinanmiyorum daha nelerle karsilascam acaba.gozum korktu vallahi. Kimseye inanmayacaksn demekki
Memorial şuan bir sürü tahlilden sonra embr odaklanacas dediler! Yani iyi embrio eldetmek için! Ve eger iyi e mbrioyla hamilelik oluşmazsa
laporoskopi! Ve dondurulmuş embrio
transferi gerçikleşmek! Ben şaşkınlıkla onları dinliyorum! En azından bir fekir var bir çaba!acele etmeden! Sorunu bulamaya çalışyorlar! Benim 3 tedavimle hiç dondurulmuş embrio olmadı (yani yümurta topluyorlar 20-30tane ve onlar nerde?onlarda her şey beklenir ! Bu günden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?