Amin inşallah cümlemize! Ya elimden degil , yenide bir korku var(içimde! Ama memoriale şimdiden çok minetarım en azından çok birşey ortaya çıkardılar!! Olmazsa bile bir dahakine olur!en azından medikana gibi seni kandırıp boş umut vermiyorlar! Neyise onu diyorlar! Mesela ben de az çok biliyorum internetten araştırdıgım kadarıyla! 3 gün embr 8 hücreden iluşyor! Ama onların bana verdigin resimler olyor ya? Ordaki embr 4, 5, hucreli , işte zaten ben onu görerek artık umidimi kesiyorum ve soruyorum mesela nadil bir embrio? Onlar a klass çok iyi diyorlar! Ysni yslan konuşyorlar bunu ben 3 tedavimde artık bilmiş oldum! Çünkü çok araştırıyordum ((memorialdeki doktor açik soyledi çok kotü, normal diyo sonuç zaten negativ olur! Yani diyor eger yenide boyle birsey olursa ama biz inanmiyoruz buna! Sen buna haberdar olurdun dedi! Yani biz neyese onu soylemek zorundayiz dediCanım umarım sorunu biran önce bulup tedaviye geçerler,Rabbim en kısa zamanda bebeklerine kavuşturur inşallah.Bence olur içini ferah tut farklı protokolle olgun yumurta çıkartırlar.Pozitif düşün..eskileri at kafandan vücudunu arındır..Sana daha fazla zarar vermelerine izin verme..
ahh ahh ne yapcaz biz böyle . neyse böyle söyledikleriniz iyi oluyo. öğrenmiş oluyorum. ilk tecrubem olacak benmEvet canım o yüzden iyce araştır!! Ben araştırmadan oraya gittim ismini internetten ögrenip ((ve o zaman bana kolay bu tür şeyler gelyordu (ama degilmiş
Siz kaç defa tedavi oldunuz?? size ne diyorlar olgulnaşma için?ne öneryorlar? Düşük doz haricinden? Yani sebebi ne ??Canım umarım sorunu biran önce bulup tedaviye geçerler,Rabbim en kısa zamanda bebeklerine kavuşturur inşallah.Bence olur içini ferah tut farklı protokolle olgun yumurta çıkartırlar.Pozitif düşün..eskileri at kafandan vücudunu arındır..Sana daha fazla zarar vermelerine izin verme..
Siz kaç defa tedavi oldunuz?? size ne diyorlar olgulnaşma için?ne öneryorlar? Düşük doz haricinden? Yani sebebi ne ??
Hmm nasıl anlamadım? Yani toplama işlemi yarı yapmışlar? Yümurta buyütügunde kaç tane vardı mesela? Benim bildigim kadarıyla hepsini toplaması gerekyor! Onları orda brakmamak gerekyor! Yani böyle yümurtadan kistler oluyor sonra!! Ben açikçası böyle bir şey duymadım ,görmedim (kardeş payi var onun içinde neden size bu firsatı brakmadılar? Birde herkezde ilkinde olmaya da bilir? (Inşallah gerek kalmaz! Ve ikizlere hamile karırsın)))Canım benim ilk tedavim.
Bana birşey demedi doktor tatmin edici bir cevap alamadım..Belki bu aya özgü birşey olmuş olabilir dedi..2 tane olgun çıktı biri döllendi oda çok iyi kalitedeydi ..Oyüzden tekrar toplama yapmaya gerek duymadı bende çok sinirlendim neden tekrar toplanmıyo diye hakkım vardı öyle konuşulmuştu baştan..Ama bana sormadan karar verdiler..Umarım tutmuştur yoksa hiç güzel konuşmayı düşünmüyorum Mustafa Bahçeci ile..
Ya birsey anlatıcaktım unutmadan (biz ikk gittiginde (medikanaya) orda bekleme salonunda beklerken bir çift geldi ve doktorun odaya girdi, sonra bir sesler çiglıklar! Ve bakyorum bir güvenlik geldi ve o kadını kapı dışarı sürekledi, ve onun kocası cahil adam belli, mudahale etmiyor ve ona sus sus diyordu (biz şaşkınlıkla baktık (kadının söylediklerini hiç unutmiyorum (dediki o daha küçük , bir şey yapin diye ((yani anladıgım kadarıyla onun gebeligi durdu heralde?? Ama yenide onu sakinleşeceklyardi bir sakinleştereci igne? Yada teselli edebilirdi?? Ama yok! Kapı disari attilar onu ((iste ordan benim bir ders almam gerekyordu ((ama yok biz girdik doktorunun odaya ve o hiç birsey olmamis gibi bize gülümsiyordu ((Canım benim ilk tedavim.
Bana birşey demedi doktor tatmin edici bir cevap alamadım..Belki bu aya özgü birşey olmuş olabilir dedi..2 tane olgun çıktı biri döllendi oda çok iyi kalitedeydi ..Oyüzden tekrar toplama yapmaya gerek duymadı bende çok sinirlendim neden tekrar toplanmıyo diye hakkım vardı öyle konuşulmuştu baştan..Ama bana sormadan karar verdiler..Umarım tutmuştur yoksa hiç güzel konuşmayı düşünmüyorum Mustafa Bahçeci ile..
Hmm nasıl anlamadım? Yani toplama işlemi yarı yapmışlar? Yümurta buyütügunde kaç tane vardı mesela? Benim bildigim kadarıyla hepsini toplaması gerekyor! Onları orda brakmamak gerekyor! Yani böyle yümurtadan kistler oluyor sonra!! Ben açikçası böyle bir şey duymadım ,görmedim (kardeş payi var onun içinde neden size bu firsatı brakmadılar? Birde herkezde ilkinde olmaya da bilir? (Inşallah gerek kalmaz! Ve ikizlere hamile karırsın)))
Ya birsey anlatıcaktım unutmadan (biz ikk gittiginde (medikanaya) orda bekleme salonunda beklerken bir çift geldi ve doktorun odaya girdi, sonra bir sesler çiglıklar! Ve bakyorum bir güvenlik geldi ve o kadını kapı dışarı sürekledi, ve onun kocası cahil adam belli, mudahale etmiyor ve ona sus sus diyordu (biz şaşkınlıkla baktık (kadının söylediklerini hiç unutmiyorum (dediki o daha küçük , bir şey yapin diye ((yani anladıgım kadarıyla onun gebeligi durdu heralde?? Ama yenide onu sakinleşeceklyardi bir sakinleştereci igne? Yada teselli edebilirdi?? Ama yok! Kapı disari attilar onu ((iste ordan benim bir ders almam gerekyordu ((ama yok biz girdik doktorunun odaya ve o hiç birsey olmamis gibi bize gülümsiyordu ((
Herkese selamlar ben yaklasik iki yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var kısaca şöyle aralik 2013 ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta.
iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum ekimde donmus embriyo transfer edildi.kimyasal gebelik ile sonuçlandı 3,5 aydır kendimi toplayamadım inşallah tekrar deneyeceğiz topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.
Canım benden 11 tane yumurta topladılar gelişmişti hepsi ama sonra 2 tane olgun olduğunu ve bu iki yumurtadan da 1 tanesinin döllenenildiğini söylediler.Birdahaki ay tekrar toplama yapılması gerekiyor normalde yeterli olgunlukta yumurta çıkmayınca öyle yapılıyor ama benim 1 embriyoma yeterli demiş.Çok şükür bölündü blastokist aşamasına gitti ama,2.gün dondurdular 4 hücreliydi tam transfer edilecekti doktor hastalandı o anda da çözdürmüşler embriyoyu bende illa doktorum yapıcak transferi dedim onu beklerken blastokiste gitti embyo şans eseri öyle transferimi yaptı doktorum ama başka embyo olmaması çok büyük sıkıntı oldu bize tek şansımız vardı çünki((((
Hmm..ya hepsi gelişti diyorsun? Ama 1 tanesi olgun? Anlamadım ((dönledikten sonra beli olyor hangi olgun hangisi degil! Sen heralde dava fazla bilmiyorsum bu işleri nasıl yapıldıgı? Yazık tabi (ama inanmak lazım! Inşallah birda kine gerek kalmaz
Inşalla iyi olur hersey!! Anladım ! Ama onların elinde degilki? Benimde aynen 11 toplandı,6 olgun çikti, ve onların gelişme süreci var, işte 5 güne kadar 1 tsnedi kaldı, ve onu transfer ettiler! Ama biliyormusun boyle olması zsten zayiflıgını göstrriyor (labiruvator çok onemli bizim için! Benim arkadaşim tedavi oldu memorialde! Ve onun daha once hiç 5 günlük embr yoktu, ama bu sefer hem 5 günlük, hem dondurulmuş embr var! Biz şaşkınısCanım toplamadan önce boyutları demek istiyorum.Ama dölleme yapılacakken olgun olmadıkları anlaşılmış.Olgun değillermiş işte 2 tanesi döllenebilecek olgunluktaymış.Çokta fazla açıklama yapılmadı..Şimdi olumsuz sonuçlanırsa konuşulacak herşey
Canım kaçincı gün ?? Transferden sonr?Canım toplamadan önce boyutları normaldi demek istiyorum.Ama dölleme yapılacakken olgun olmadıkları anlaşılmış.Olgun değillermiş işte 2 tanesi döllenebilecek olgunluktaymış.Çokta fazla açıklama yapılmadı..Şimdi olumsuz sonuçlanırsa konuşulacak herşey
Canım kaçincı gün ?? Transferden sonr?
Benim sonucum negatif çıktı 2.deneme için bekliycez artık13.gün canım .çok az kaldı sonuca yarın sabah herşey netleşicek Allahın izniyle
Canım nekadar zorlu ve uzun bir süreçten geçmişsin öncelikle Allah yardımcın olsun..Umarım En kısa zamanda yavruna kavuşursun Allahım bu güçlükleri daha iyi anne olalım güçlü anneler olalım diye karşımıza çıkartıyor..Şu anda ne öneriliyor sana tüp bebek yapmayı düşğnüyomusun??Herkese selamlar ben yaklasik iki yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var kısaca şöyle aralik 2013 ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta.
iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum ekimde donmus embriyo transfer edildi.kimyasal gebelik ile sonuçlandı 3,5 aydır kendimi toplayamadım inşallah tekrar deneyeceğiz topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.
üzülme( her şey yoluna girer!Görüceksın bak !Benim sonucum negatif çıktı 2.deneme için bekliycez artık(Sen ne durumdasın canım kaç günün kaldı hayırlı haberlerini bekliyorum
Off canim valla ayni benim sorunlar.tabi benim bi de ustune miyom var.bi kez tup denedim gecen yaz kimyasal oldu.sonra ameliyat falan oldum.ocak da baslayacaktik ustune bi de fsh yuksek cikti erteledik.gerci cok yuksek degildi ama doktor bir iki ay bekleyelim dedi.ben de yaza istiyorum aslinda.bi taraftan da korkuyorum tekrar olusurlar diye.napicaz biz yaa..allah yardimcimiz olsun hepimizin..sen hangi merkezde denedin.bi daha ne zaman dusunuyosun??Herkese selamlar ben yaklasik iki yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var kısaca şöyle aralik 2013 ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?