Tüp bebek 2015

Evet olgunlaşma problemi var.
11 yumurtadan 2 tane olgun çıktı.Doktor genetik tarama istedi eğer iyi çıkarsa oluşan embriyolara genetik tarama yapıp öyle transfer edecekmiş..
Canım ben laleye sordum))senin herşeyin ezbere biliyorum

kızlar tüp bebek denemesinden sonra negatif sonuç alıp adetleriniz düzenlimiydi yoksa o bikaç ay bozuk gittimi ve tüp bebek transferinden sonra estradiol östrojen ilacı içtinizmi test gününe kadar

kızlar tüp bebek denemesinden sonra negatif sonuç alıp adetleriniz düzenlimiydi yoksa o bikaç ay bozuk gittimi ve tüp bebek transferinden sonra estradiol östrojen ilacı içtinizmi test gününe kadar
Benim düzenli geliyordu, ama bilirsin her insanın vucudu farklı! Estradiol bende kulandım

hangi hastanede denemiştin ve transferden sonra e2 değerlerine bakılmışmıydı
Medicana beylikdüzü! Valla 2 yıl geçti bilmiyorum??? E2 nedir? Suan memoriale gidiyorum bakmadıgı tahlil kalmadı bana göre) daha önce bakmadıgı her şeye baktılar

Medicana beylikdüzü! Valla 2 yıl geçti bilmiyorum??? E2 nedir? Suan memoriale gidiyorum bakmadıgı tahlil kalmadı bana göre) daha önce bakmadıgı her şeye baktılar
e2 estradiol hormonu yani östrojn hormonu gibi bişi transferden sonra bakanda var benim doktorum gibi bakmayanda var inş.bu sefer müjdeli haberi alırsın

Aa kim tavsiye etti o ilaçları canm birde nerden temin ettin?
Canim ilk tedavimde fsh hafif yuksekti ama bana vitamin bile kullandirmadilar.daha sonra merkez degistirdim baskentteyim artik.ordaki doktorum verdi bu ilaclari.ben ankaradan aldim eczaneden bu ilaclari.sen istanbuldan cok rahat bulabilirsin.yumurta sayisi ve kalitesi icin.bana doktor fsh normale dondugu an baslayalim dedi.ama bu ilaclari en az 2 3 ay kullanmak gerekliymis ve cok faydasini goren var.

Slm.benim negatiften sonra adetlerim duzenliydi bi sorun olmadi.e2 degerimde olculmedi negatif sonucu alinca.yalniz ben her ay hormon baktiriyorum adet olunca bi problem varmi diye ve mutlaka e2 yede baktirirrm.cunku biliyosun adette e2 yuksek olursa da tedaviye baslayamiyoruz.bir de o kadar hormon aliyoruz adet duzeninin bozulmasi cok normal.stres yapma.insallah duzene girecektir..

e2 estradiol hormonu yani östrojn hormonu gibi bişi transferden sonra bakanda var benim doktorum gibi bakmayanda var inş.bu sefer müjdeli haberi alırsın
Aaa anladım tabiki baktılar)) her sey normal! fsh de baktılar

Amin canim.cidden zor bi surec ve zor seyler yasiyoruz.bazen diyorum bukadar olumsuzlugun icinde benim cocugum olursa herkesin olur vallaAma umudumu hic kaybetmedim.biliyorum birgun biz de basaricaz..sen de boyle dusun.hersey guzel olacak insallah.

canım inan umudum tükenıo ve napcam bilmiom

bende her ay baktırırım hormonlara fakat benim tüp bebek yapılan ayki adetim kesilmedi 23 gün aşırı şekilde lekelenme geldi östrojenim düşmüş ilaçlardan ve bu etki yüzünden bebeğimde tutunamamış bazı doktorlar estradiol yani östrojen veriyormuş transferden sonra bunu engellemek için geçen ay östrojen ilacı aldım fakat bu ayki adetimde aynı lekelenme var

Simdi anladim canim.sana bunu vermemeleri gercekten enteresan.yani e2 takip edilmeliymis dedigin gibi..

canım inan umudum tükenıo ve napcam bilmiom
Hayir lütfen canim umudumuzu kesinlikle yitirmiyoruz.mucadeleye devam.basta bu durumlarla karsilasinca gercekten yikim olmustu benim icin.ama su an daha sakinim oyle olmaya calisiyorum.hayatta hic birsey dunyanin sonu degil.olmasa da yasamaya devam edicez bi sekilde.rabbim kimini varligiyla kimini yokluguyla imtihan edermis.umarim sinavimiz kisa surer.dualarim bizim gibi olan herkes icin.simdi kendimizi toplayip yeni tedavimize konsantre olmaliyiz.bakalim neler olacak

Merhaba sizin yazdıgın seyi merak ettim ve kendim için düşündüm ,ben 3 defa tedavi olan insanım, ve bana boyle birşey hiç bir zaman verilmedi!
Bugün hastahanedeydim ve sordum, acaba bende kulansam? Ve aldım cevap şuydu! Hiç bir ilaç yümurtalıkları kaliteyi yükseltmez! Yani Bu genetik birşey! Nasıl mavi göz yeşile dönüşmez gibi...
Tam tersi sebebini araştırıp dogru
tedaviye odaklanıldı! Ama her kez farklı yaklaşır tabi! Ben klinik degeştirdim ve onun üzerinde bir sürü tahlil yapıldı ama yenide sebebini bulamadık, yapılan tahlileri normal çiktı (ama başka önemli şeyler ortaya çıktı,

Son düzenleme:
Nergis tekrar merhaba.ben de bir kez tup bebek tedavisi gordum.onceki sayfada da yazmistim o tedavimde bana da vitamin bile vermediler.bu seyleri ben de bilmiyodum.doktor degistirdikten sonra yeni doktorum verdi.bilmiyorum ben de kullanip gorucem faydasi olacak mi.doktor bunlari yazinca internette bitaz arastirdim.hatta bununla ilgili bi arkadas baslik acmisti.yani olumlu seyler de okuyunca umutlandim.doktorumda zaten kesin kullaniyosun dedi.iste doktordan doktora da fark ediyo.biliyosun bu durumda herseyden umut bekliyoruz.ben insallah umutluyum.tup tedavime kadar da kullanmayi dusunuyorum.umarim sen de en kisa zamanda basariya ulasir pozitif sonucunu yazarsin burada.allah hepimiz yardimcisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…