Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aynen canım alışveriş zamanı biraz hareket gelir hayatımiza
Ör annesi en çok yelek giyiliyr. Ben minicik ördüm bakınca gülesi geliyor insanın ama diğerleri hep büyük hastane sonrası hemen Sırtına giyecek 1 karış

Yaa o minnaklar ne şeker oluyor hastane çıkışı aldım ben de geçen elim giriyo anca minnacık şeyler çok tatlı sağlıkla giysinler inşallah

Güzel annelerbenim transfere 2 gün kaldı ama ben türk kahvesi sevdamdan vazgeçmedim günde 1 fincan içtim şimdi içerken yine size sorayım dedim sakıncası olur mu dr bir şey demedi ama adam kahveyi sevdiğimi de bilmiyor gerçitransfer sonrası içmicem ama o kesin de son güne kadar içeyim diyorum

Çok yorma canım kendini, ne iş yapıyodun?
Hemşireyim canım sagolsun arkadaşlarımda destek oluyorlar ama yine de yorucu
Haklısın canım ileride lazım olabilir. İnsallahh yoğun bir bölümde degilsindr. Arkadaşların yardımcı olması güzel işini hafifletir sıkı önlemler al sen yinede
Allah'tan yoğun değil yani normal oturarark çalışıyorum yenidoğan bebeklere işitme testi yapıyorum ben otur otur belim ağrıdı bugün baya

Canım ben de kahve tiryakisiydim Transferden bigün önce içmiştim. Transfer günü bıraktım. Şimdi arada bi nadir içiyorum

Transferden önce günde 1 tane içerdm transfr olunca içmedim bir süre. Şimdi haftada 1 ya da 2 tane içiyorum

Sende saol canım sende iyi ki varsın. Birbirimize danisiyoruz her zman
Heyecan var mı çok az kaldı
Çok değişik bir halim var salak gibiyim ay kafam ruhum bambaşka eşimi daha çok düşünüyorum sınırda görevde yani ikiye bölünmüşlük var Allahım kolaylık versin de atlatayım inş

Çok değişik bir halim var salak gibiyim ay kafam ruhum bambaşka eşimi daha çok düşünüyorum sınırda görevde yani ikiye bölünmüşlük var Allahım kolaylık versin de atlatayım inş
Yaa ayrılıkta zor insallah aileniz büyümüş olarak devam edeceksiniz. Rabbim eşine görevinde yardım etsin

Bu dönem eşinle uzak olmak zor geliyodur sana, ama inşallah bebişli dönemlerde yanyana olursunuz hep

Yaa ayrılıkta zor insallah aileniz büyümüş olarak devam edeceksiniz. Rabbim eşine görevinde yardım etsin
Ağzına diline sağlık inşallah canım ona pozitif haberi vermek nasip olsunBelki de böyle daha hayırlı oldu bebeğe o
Ağzına sağlık kuzum inşallah çok çok amin

Ne kadar da sessiz bir topik haftanın ilk günü herkes miskinlesti mi acaba
evet bende takip ediyorum bakiyorum kimse bişey yazmıyor çekiniyorum yazmaya
Ultrasonda haftaya cinsiyeti belli olur mu ?
birde kızlar benim bu kanama alanlarını taktım kafaya Fitil kullanıyorum böyle bir sorunu olan oldu mu ?
Kafamda deli sorular ???

Bana 13. Hafta doktor büyük ihtimal kız demişti. 17. Hafta kız olduğunu öğrendik.
Kanama alanı varken progestan kullanmaktan başka çare yok zaten canım. Benimde daha küçükken kanama alanım vardı ama aktif kanamam olmadı sonra kendiliğinden geçti. Sen kendini yorma dinlen ama çok hareketsizde kalma evin içinde yürü az da olsa.

ben normalde işe gidip geliyordum yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyordum evden işe (pıhtılasma sorunum olduğu için)
Aynı zamanda kan sulandırıcı devam ediyorum
Aktif kanamam yok ama 4 cm + 4 cm iki tane kanama alanı gördü.Şuanda aktif kanamam yok.
Biliyorsunuz ben hissetmiyorum bebeği diye evham yüzünden gitmiştim daha da tedirgin oldum normalde rapor yazarım dinlenirsin dedi.Bende İş yerinde sıkıntılı durumlar olduğunu anlattım (hastaneden pıhtılasma sorunum için yattığımda maaşımdan kesintiler oldu hep )
O zaman özel aracınla git gel kendini yorma dedi.özel aracımda yok çalışmak zor oluyor ama yapacak bişey yok
İnşallah gebelik sağlıkla ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…