Aynen canım alışveriş zamanı biraz hareket gelir hayatımizaŞimdi sakin dönemdeyiz canım, yakında kıyafetiydi, bebek odası eşyasıydı hareketlenecez bayaBen raporluyum eşim de home office çalışınca günde 2 defa cıkıyoruz yürüyüşe çok iyi geliyor bana. Annemlere gidiyoruz biz de bunun dışında bi aynen.
Geçen bi tulum bitirdim ben de ama çok giyilmez dediler, en çok yelek giyiliyo diye duydum, şimdi yeleğe başladım, baya oyalıyo beni de.
Yaa o minnaklar ne şeker oluyorAynen canım alışveriş zamanı biraz hareket gelir hayatımiza
Ör annesi en çok yelek giyiliyr. Ben minicik ördüm bakınca gülesi geliyor insanın ama diğerleri hep büyük hastane sonrası hemen Sırtına giyecek 1 karış
Hemşireyim canım sagolsun arkadaşlarımda destek oluyorlar ama yine de yorucuÇok yorma canım kendini, ne iş yapıyodun?
Allah'tan yoğun değil yani normal oturarark çalışıyorum yenidoğan bebeklere işitme testi yapıyorum ben otur otur belim ağrıdı bugün bayaHaklısın canım ileride lazım olabilir. İnsallahh yoğun bir bölümde degilsindr. Arkadaşların yardımcı olması güzel işini hafifletir sıkı önlemler al sen yinede
Öyle yapmaya çalışıyorum evim yakın öğle arası çıktım uzandım birazSağolsunlar gerçektenHer fırsatta otur dinlen canım.
Canım ben de kahve tiryakisiydimGüzel annelerbenim transfere 2 gün kaldı ama ben türk kahvesi sevdamdan vazgeçmedim günde 1 fincan içtim şimdi içerken yine size sorayım dedim sakıncası olur mu dr bir şey demedi ama adam kahveyi sevdiğimi de bilmiyor gerçi transfer sonrası içmicem ama o kesin de son güne kadar içeyim diyorum
Transferden önce günde 1 tane içerdm transfr olunca içmedim bir süre. Şimdi haftada 1 ya da 2 tane içiyorumGüzel annelerbenim transfere 2 gün kaldı ama ben türk kahvesi sevdamdan vazgeçmedim günde 1 fincan içtim şimdi içerken yine size sorayım dedim sakıncası olur mu dr bir şey demedi ama adam kahveyi sevdiğimi de bilmiyor gerçi transfer sonrası içmicem ama o kesin de son güne kadar içeyim diyorum
Harika bir cevap geldiiiCanım ben de kahve tiryakisiydimTransferden bigün önce içmiştim. Transfer günü bıraktım. Şimdi arada bi nadir içiyorum
Olay anlaşıldı ve de içim çook rahatladıı kuzum sağ olun ya iyi ki varsınız burdaTransferden önce günde 1 tane içerdm transfr olunca içmedim bir süre. Şimdi haftada 1 ya da 2 tane içiyorum
Sende saol canım sende iyi ki varsın. Birbirimize danisiyoruz her zmanOlay anlaşıldı ve de içim çook rahatladıı kuzum sağ olun ya iyi ki varsınız burda
Çok değişik bir halim var salak gibiyim ay kafam ruhum bambaşkaSende saol canım sende iyi ki varsın. Birbirimize danisiyoruz her zman
Heyecan var mı çok az kaldı
Yaa ayrılıkta zor insallah aileniz büyümüş olarak devam edeceksiniz. Rabbim eşine görevinde yardım etsinÇok değişik bir halim var salak gibiyim ay kafam ruhum bambaşkaeşimi daha çok düşünüyorum sınırda görevde yani ikiye bölünmüşlük var Allahım kolaylık versin de atlatayım inş
Bu dönem eşinle uzak olmak zor geliyodur sana, ama inşallah bebişli dönemlerde yanyana olursunuz hepÇok değişik bir halim var salak gibiyim ay kafam ruhum bambaşkaeşimi daha çok düşünüyorum sınırda görevde yani ikiye bölünmüşlük var Allahım kolaylık versin de atlatayım inş
Ağzına diline sağlık inşallah canım ona pozitif haberi vermek nasip olsunYaa ayrılıkta zor insallah aileniz büyümüş olarak devam edeceksiniz. Rabbim eşine görevinde yardım etsin
Ağzına sağlık kuzum inşallah çok çok aminYaa ayrılıkta zor insallah aileniz büyümüş olarak devam edeceksiniz. Rabbim eşine görevinde yardım etsin
Nasıl gidiyo kuzum iyisin di miGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Konulara çok dahil olamasamda sürekli bakıp okuyorum
evet bende takip ediyorum bakiyorum kimse bişey yazmıyor çekiniyorum yazmayaNe kadar da sessiz bir topikhaftanın ilk günü herkes miskinlesti mi acaba
Bana 13. Hafta doktor büyük ihtimal kız demişti. 17. Hafta kız olduğunu öğrendik.evet bende takip ediyorum bakiyorum kimse bişey yazmıyor çekiniyorum yazmaya
Ultrasonda haftaya cinsiyeti belli olur mu ?
birde kızlar benim bu kanama alanlarını taktım kafaya Fitil kullanıyorum böyle bir sorunu olan oldu mu ?
Kafamda deli sorular ???
ben normalde işe gidip geliyordum yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyordum evden işe (pıhtılasma sorunum olduğu için)Bana 13. Hafta doktor büyük ihtimal kız demişti. 17. Hafta kız olduğunu öğrendik.
Kanama alanı varken progestan kullanmaktan başka çare yok zaten canım. Benimde daha küçükken kanama alanım vardı ama aktif kanamam olmadı sonra kendiliğinden geçti. Sen kendini yorma dinlen ama çok hareketsizde kalma evin içinde yürü az da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?