Çok şükür canım iyiyim tekrar başa döndük regl olmayi bekliyorumGünaydın kızlar
Nasıl gidiyo kuzum iyisin di mi
Yürümekten ziyade yaptığın iş agirsa butun gün ayakta duruyorsan rapor alman daha iyi olur sanki. Maddi olarak zor olur belki ama bir süre bebeğin ve senin sağlığın daha önemli. Allah yardım etsin canım insallahh bir dahaki kontrole kanama alanı geçmiş olurben normalde işe gidip geliyordum yarım saat sabah yarım saat akşam yürüyordum evden işe (pıhtılasma sorunum olduğu için)
Aynı zamanda kan sulandırıcı devam ediyorum
Aktif kanamam yok ama 4 cm + 4 cm iki tane kanama alanı gördü.Şuanda aktif kanamam yok.
Biliyorsunuz ben hissetmiyorum bebeği diye evham yüzünden gitmiştim daha da tedirgin oldum normalde rapor yazarım dinlenirsin dedi.Bende İş yerinde sıkıntılı durumlar olduğunu anlattım (hastaneden pıhtılasma sorunum için yattığımda maaşımdan kesintiler oldu hep )
O zaman özel aracınla git gel kendini yorma dedi.özel aracımda yok çalışmak zor oluyor ama yapacak bişey yok
İnşallah gebelik sağlıkla ilerler.
Ne regl ler bekledik bu da gelirÇok şükür canım iyiyim tekrar başa döndük regl olmayi bekliyorum
oturarak çalışıyorum çok şükür ofis ortamı daha çok , çok fazla ağır bir iş yapmıyorumYürümekten ziyade yaptığın iş agirsa butun gün ayakta duruyorsan rapor alman daha iyi olur sanki. Maddi olarak zor olur belki ama bir süre bebeğin ve senin sağlığın daha önemli. Allah yardım etsin canım insallahh bir dahaki kontrole kanama alanı geçmiş olur
Amin canim inşallah sonu güzel olsun bu sefer hiç heyecanım yokNe regl ler bekledik bu da gelirhayirlisi ile başlamak nasip olsun canım. Anne olmak zor ama bizim gibi mücadele verenler için daha zor ve sabır isteyen bir iş. Allahın izni ile pozitifi goreceksin insallahh sonu güzel olsun
raporlu iken iş yerinizde maaşınızda kesinti oldu değil mi? biraz önce bir mesajını okudum yanlış anlamadım inşAllah, rapor eğer 3 günü geçerse maaşta kesinti olur maaşınızdan kesilen tutarı sgk ya başvurarak alabilirsiniz sgk ya gidip rapor parası almak istiyorum diye başvuru yapıyorsunuz 1 hafta içinde ptt den alıyorsunuz kesilen miktarıoturarak çalışıyorum çok şükür ofis ortamı daha çok , çok fazla ağır bir iş yapmıyorum
Canim senin dediğin doğru o parayı aldım fakat hastaneye de gitmiştim testlerim icin tekrardan patron bu sefer kesti onlari ayin yarisi zaten calismamisim diğer yarisinda da raporsuz bir kaç kez gittim doktora onlari da kesmiş oldu biraz sinirlendik ama yapacak bisey yok hala mecburen calisiyorumraporlu iken iş yerinizde maaşınızda kesinti oldu değil mi? biraz önce bir mesajını okudum yanlış anlamadım inşAllah, rapor eğer 3 günü geçerse maaşta kesinti olur maaşınızdan kesilen tutarı sgk ya başvurarak alabilirsiniz sgk ya gidip rapor parası almak istiyorum diye başvuru yapıyorsunuz 1 hafta içinde ptt den alıyorsunuz kesilen miktarı
o konuda birşey diyemicem canım zira bütün gün raporsuz işe gelmeyince malesef bizimde gelmediğimiz günler kesiliyor maaşımızdanCanim senin dediğin doğru o parayı aldım fakat hastaneye de gitmiştim testlerim icin tekrardan patron bu sefer kesti onlari ayin yarisi zaten calismamisim diğer yarisinda da raporsuz bir kaç kez gittim doktora onlari da kesmiş oldu biraz sinirlendik ama yapacak bisey yok hala mecburen calisiyorum
Genetik testler ve maalesef hastane kalabalığı uzun sürüyor.o konuda birşey diyemicem canım zira bütün gün raporsuz işe gelmeyince malesef bizimde gelmediğimiz günler kesiliyor maaşımızdan
Bu arada tup bebek yaparken bir kısım yıllık iznimden kullanmıştım bir hafta kadar.o konuda birşey diyemicem canım zira bütün gün raporsuz işe gelmeyince malesef bizimde gelmediğimiz günler kesiliyor maaşımızdan
anlıyorum valla bende 3. tüp bebk sürecindeyim şuana kadar büyük bir sorun olmadı ama yinede ufak ufak laf söz oluyor ofis ortamında oda zoruma gidiyor izin alırken çekiniyorum artıkGenetik testler ve maalesef hastane kalabalığı uzun sürüyor.
Simdi genetik test sonucum cikti gitmeye korkuyorum bisey söylemeye çekiniyorum artik
benim patronum Allah var tolerans gösteriyor hatta benim için bu konuda sınırsız izin hakkı var demiş, ama ben şubede çalışıyorum patron başka şehirde başımızdaki müdür sorun yapıyor, hatta geçen hafta opu işlemim oldu arkamdan ofis arkadaşıma boşa uğraşıyor olmuyorsa olmuyordur niye bu kadar uğraşıyor tarzı şeyler söylemiş.Bu arada tup bebek yaparken bir kısım yıllık iznimden kullanmıştım bir hafta kadar.
Ofiste ben göze batmaya başladım hastalık bu tolerans gösterilir diye düşünmüştüm ama maalesef patronlar acımıyormus onu anladım
Valla bende bu soylemleri ofisteki arkadaşlarımda duydum cok cok üzülmüştüm.benim patronum Allah var tolerans gösteriyor hatta benim için bu konuda sınırsız izin hakkı var demiş, ama ben şubede çalışıyorum patron başka şehirde başımızdaki müdür sorun yapıyor, hatta geçen hafta opu işlemim oldu arkamdan ofis arkadaşıma boşa uğraşıyor olmuyorsa olmuyordur niye bu kadar uğraşıyor tarzı şeyler söylemiş.
Aynen bende çok sinirlendim bende bu kadar para dökmeye acı çekmeye hevesli değilim ama ilerde pişman olmamak için, keşke dememek için elimden geleni yapacağım, Rabbim vermezse yapacak birşey yok zaten dedim. Eğer ilerde sizin çocuklarınız böyle birşey yaşarsa siz tedavi ettirmezsiniz akışına bırak dersiniz dedim, hatta eğer bu seferde olmazsa çok gözünüze batıyorsa bir dahaki denemede işi bırakırım dedim.Valla bende bu soylemleri ofisteki arkadaşlarımda duydum cok cok üzülmüştüm.
"Oluruna bırak olursa olur artık..
Bu kadar para dökmeye gerek yok ki Allah verir ..
Bak kendi kendine olan insanlar var sonra dan .."
Afedersiniz ama ben hep böyle bekleyecek miyim borcla harcla tup bebek yapiyorum kimseyi ilgilendirmez ben çekiyorum bütün bunları..
Bazi insanlar için kolay olan şeyler bizler için o kadar zor..
Hic bence o is olayini karistirmaAynen bende çok sinirlendim bende bu kadar para dökmeye acı çekmeye hevesli değilim ama ilerde pişman olmamak için, keşke dememek için elimden geleni yapacağım, Rabbim vermezse yapacak birşey yok zaten dedim. Eğer ilerde sizin çocuklarınız böyle birşey yaşarsa siz tedavi ettirmezsiniz akışına bırak dersiniz dedim, hatta eğer bu seferde olmazsa çok gözünüze batıyorsa bir dahaki denemede işi bırakırım dedim.
aynen canım birde zaten trasfer döneminde yıllık iznimi kullanıyorum opuya kadar olan kısımdada hafta da 2 kez 1 en fazla 2 saat izin kullanıyorum sürekli işe gelmemezlik yapmak gibi bir durumum yok yaniHic bence o is olayini karistirma
Bazi insanlara çok.kolay geliyor boyle şeyler söylemek yaninda olacağına birde laf söylüyorlar
Cok iyi demissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?