Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım aslımmm çok saol
Maşallah oğluna yesin yesin icerde aç kalmış demek o
Valla içerde kızı da geçmişti fulyam biliyorsun
Aslimuu93 ikiz bebekli diye rahatsız edemiyorum ama yazdıklarından anladığım kadarıyla şu süt sağma makinası çok gerekli kızlar

hangi marka alacaz

İkizlere lazımda bize lazim olur mu ki ihtiyaç listemde yok
Yani şöyle kızlar ben alınmalı diye düşünüyorum ki benim sezeryan olmasına rağmen sütüm hemen gelmişti hastanede. Ama eve gelince bebekler emmiyordu alışmaları süre aldı.. o sürede allahım iyi ki almışım dedim çünkü sürekli sağıp kaşık biberonla verdim ( bu arada mutlaka kaşık biberon da koyun çantanıza, benim öyle bi biberondan haberim Yoktu hastanede allahtan onla verdiler mama filan çocuklarda meme reddi olmadı). Demem o ki çocuk emse de emmese de lazım oluyor ben hala sağıp dolaba atıyorum. Bal0ncuk ben lansinoh çift taraflı kullanıyorum kuzum gayet iyi

oyyy ellerine sağlık aslım... valla bu halinle bize yazıyorsun
teşekkür ederiz

annelerde olmasa
ama senin minnoşlarda büyüdüler maşallah... biz doğuma giderken sen ohh beeeeeee rahatladım diyor olacaksın
Yaaa inşallahhh canım benim valla rahatlamak istiyorum çünkü gerçekten çok zor ikiz bakmak bi yandan diyorum sabır şurda 3-4 aya kendileri oynamayı öğrenecek

3 ayın içindeyim canım omlet tarzı iyice pişmiş oluyor onu da ben yiyemiyorum, katı haşlanmış yiyemiyorum
Aynı benimde öyle tahammül edemiyorum .. kokusuna bile .

keşke bende yiyebilsem , transferden önce hep yiyordum hiç bir sorun yoktu ..
Poşe yumurta evet sulu oluyor canım istiyor ama maalesef

Bu önemli bilgiler için sağol kuzum Ben de araştırmalarıma göre alim diyodum, alınacaklar listeme yazmıştım hem süt sağmayı hem kaşık biberonu. Şimdi almam tam kesinleşti tecrübenle Göğüs ucu için ne kullandın Aslım? Gümüş kapak ve göğüs ucu kremi diye yazdım listeme senin diceğin bişe var mı bu konuda?

Kızlarr bu beslenme konusunda beni azıcık aydınlatın Şimdi kaşar hani marketlerde satılan tost yapmalık,lor,çökelek,tulum peyniri bunlardan sakıncalı olan var mı?ztan salam sosis çiğ olan et yasak onu biliyorumsizin aklınızda aman uzak dur dediiniz bir şey var mı

keşke bende yiyebilsem , transferden önce hep yiyordum hiç bir sorun yoktu ..
Poşe yumurta evet sulu oluyor canım istiyor ama maalesef
Canım hergün kendini zorlamasan da haftada 2 3 yemeye çalışsan. Yumurtanın üstüne kimyon, toz biber ve tuz döküyorum ben baya güzelleştiriyor tadını, dene istersen

Kaşar ve lor peyniri için kahvaltında olsun demişti doktorum. Zararı yok, faydası var
işlenmiş etlerden yemiyoruz aynen. Sakatatlardan yemiyorum ben bi de bi adanalı olarak şırdan mumbar çok severim ama doğum sonrasına bıraktım onları yemeyi aklıma başka bişe gelmiyo

Ayy şırdann ben de çok severimkelle paça zararlı o zaman ayy ben içtimmm tamam kuzum bunlara dikkat edicm

gümüş kapağında çeşitleri çıkmış hangisi iyi hangisi kötü anlamıyorum ben artk ya
bide göğüs ucu kremi hakkında aklımda hala sorular var.. krem sonuçta silmeden nasıl emdirecez

Kuzum ben yine lansinoh göğüs ucu kremi almıştım hala duruyor çünkü doktorum taburcu olurken başka krem verdi adı garmastan pomat mı ne şak diye alıyor acıyı.diğer kreme elim gitmedi bile. Ben gümüş kapak almamıştım lazım olursa alırım diye. Onun yerine philips aventin göğüs kalkanını aldım o da ilk ay çok işime yaradı. Kremi sürüp onu takıyordum gece hem hava alıyor göğsün acımıyor hem de kalkan olduğu için içindeki kapakta fazla sütü topluyor. Sabah kalktığımda en az 20 cc filan süt topluyordum ondan ben (20 cc o kadar kıymetli ki ilk 2 hafta 30 cc içiyorlar bir beslenmede düşün) ama şimdi ikisini de kullanmıyorum göğsüm yara da olmuyor sütüm de o derece taşmıyor azaldı zaten

gümüş kapağında çeşitleri çıkmış hangisi iyi hangisi kötü anlamıyorum ben artk ya
bide göğüs ucu kremi hakkında aklımda hala sorular var.. krem sonuçta silmeden nasıl emdirecez
Ben karbonatlı suyla sildim hep güvenemedim

Ben de bilmiyorum kremi sürcez beklicez yıkicaz öyle emecek belki Bakalım aslı ne fikir vercek bize? Biraz da yaşaya yaşaya öğrencez heralde

Canım hergün kendini zorlamasan da haftada 2 3 yemeye çalışsan. Yumurtanın üstüne kimyon, toz biber ve tuz döküyorum ben baya güzelleştiriyor tadını, dene istersen
bu hafta denemem lazım artık artık yumurta içini ..

sabah su içiyorum onu bile hareket ettikçe kusuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…