- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 63
- 30
Evet bende boş yere agladm sabahÇok komik şeylere bile aglayabiliyoruz malesef geçen akşam belgesel izliom panda doğum yaptı ona bile ağladım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende boş yere agladm sabahÇok komik şeylere bile aglayabiliyoruz malesef geçen akşam belgesel izliom panda doğum yaptı ona bile ağladım![]()
Bak iyi düşün çok fazla var şehirlerarası yaptıran bu yasaklarda hala devam ediyolar klinikten yazı elinde oluyor zaten...ben şöyle düşündüm hani olabilir polip ilaçlardan vs..ee ama geride başka semptom olabilceğini hesap etmesi lazım önlem almak tabi ezberden konuşuyorum ben şuan ama boşuna doktor olmadı heraldeGerçekten artık bende bunaldım. Asileşmek istemiyorum ama daha başlamadan yıldım. Ne yazık ki bulunduğum yerde başka hiç yapan yer yok. Olsa 1 dk durmayacağım. Şehir dışına çıksam yasaklar gidiş geliş kafam allak bullak dünden beri mahvoldum
İnşallah hayırlısı olsun gerçekten rabbim hayırlısıyla hepimizin kucaklarini doldursunEvet bende boş yere agladm sabahinşallahhh pozitif gördüğümzdede ağlıcaz mutluluktan
![]()
Gec olsun güç olmasın hem sen hem vücudun dinlenmis olacak hayirlsii ile başlarsın insallahhCanım bende durumlar cok şükür iyi bu ay 15 gün gecikmeli regl oldum
Nasipse mayıs reglimle baslicam tekrar![]()
İyiyiz canım sen de iyiymişsin okudumKizlar nasılsınız![]()
Yok yok hiç bir şey olmaz onlarda iğneler gibi aynı saatte olacak diye bir şey yokBen bugun evi temizliyordum. Süpürgeye gectim .d
Ilaç saatlerinide telefona alarm kurmuştum
Ayni sekilde oynadigim bi online oyunun savaş saatlerinide alarm yapmistim hepsininde isimleri var...
Süpurge yapiyordum ki alrm caldi. Bende adina bakmadan estrofem alttan ilc saatim geldi diyip hop attim hapi yattim .d yarim saat sonra bi baktim ki saat 16:30 hapa baktim cikarim die xd ooo kaybolmus bile
Normalde ilaci koyma saatim 18:00
Ben 16:00 da koydum bisey olur mu ya
Yarin kacta koyayim gene 16:00 dami yoksa 18:00demi
He ya .d bencede bisey olmaz da iste bir soruyim icim.rahat etsin en azindan bide aksam.11.30da normal.icicem .Yok yok hiç bir şey olmaz onlarda iğneler gibi aynı saatte olacak diye bir şey yokaman dikkat et savaş başına iş açmasın
![]()
Bu yazıda ilk olarak acaba hangi oyun diye merak etmem normal miBen bugun evi temizliyordum. Süpürgeye gectim .d
Ilaç saatlerinide telefona alarm kurmuştum
Ayni sekilde oynadigim bi online oyunun savaş saatlerinide alarm yapmistim hepsininde isimleri var...
Süpurge yapiyordum ki alrm caldi. Bende adina bakmadan estrofem alttan ilc saatim geldi diyip hop attim hapi yattim .d yarim saat sonra bi baktim ki saat 16:30 hapa baktim cikarim die xd ooo kaybolmus bile
Normalde ilaci koyma saatim 18:00
Ben 16:00 da koydum bisey olur mu ya
Yarin kacta koyayim gene 16:00 dami yoksa 18:00demi
Online oyun seviyorsan normal .dBu yazıda ilk olarak acaba hangi oyun diye merak etmem normal mi![]()
Canım normal düzende devam et sen farketmz o kadar. Şimdi saati değiştirirsen savaşın saatleri karışmasınFly3646 peki yarin saat kacta koyayim 16 die mi devam ediyim. Yoksa 18.00 mi
Ya deli boşver savaşi yaCanım normal düzende devam et sen farketmz o kadar. Şimdi saati değiştirirsen savaşın saatleri karışmasın![]()
Bana saat söylemediler canım transfr süreci kullandığım ilaçlara. Sabah akşam diyordu genelde yakın saatlerde almaya çalıştım ilaçları. Sabah öğle akşama çıkınca da ben kendim araları çok açılmasın diye yaklaşık 8 saatte bir almaya dikkat ettim.Ya deli boşver savaşi yasilcem savas alarmlarini
12 saate bir yap dedi ya hemşire ondan soruyom kiz![]()
Vauuv kiz bide ayni ilaclari kullandik nerdeyse bizim hemsirelere saatlere uymazsak dovcek gibi anlatiyorlar .d ama seni dinleyince rahatliyorum valla ilaç gibi kadinsinBana saat söylemediler canım transfr süreci kullandığım ilaçlara. Sabah akşam diyordu genelde yakın saatlerde almaya çalıştım ilaçları. Sabah öğle akşama çıkınca da ben kendim araları çok açılmasın diye yaklaşık 8 saatte bir almaya dikkat ettim.
Sen hemşireye he de geçVauuv kiz bide ayni ilaclari kullandik nerdeyse bizim hemsirelere saatlere uymazsak dovcek gibi anlatiyorlar .d ama seni dinleyince rahatliyorum valla ilaç gibi kadinsin![]()
Cuma günü canimSen hemşireye he de geç
Takılma o kadar bundan sonra daha dikkatli olursun. Bir dahaki kontrol ne zamn senin
Saol canim seni rahatlattysam ne mutlu bana![]()
Bir şey kalmamış Allahın izni ile gececk insallah. Pozitif olsun da nasıl olursa olsunCuma günü canim
7 mayıs transfer .d
Ben bu şapsiklige pozitif olurmuyum meraktayim![]()