• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Eki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir bu😪 ogrtmn33 ogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz😔
Geç olsun ama güç olmasın cnm
Yeterki sonu güzel olsun

Kızlar merhaba günaydın. Dün kontrolüm vardı hersey yolunda idi iki gün daha iğne yazdı doktorum bi kac tane büyümeyen varmış cuma inşallah hayırlısıyla opu olacagım. Cok duygusalım sürekli aglıyorum sanırım iğnelerden dolayı
İğneler hormonları etkiliyebiliyor cnm
Nurzfr Nurzfr de öyle oldu :) oda perşembe opu olacak
İnşallah ikinizinde tatliş tatliş yumartalarınız olur

Kızlar merhaba günaydın. Dün kontrolüm vardı hersey yolunda idi iki gün daha iğne yazdı doktorum bi kac tane büyümeyen varmış cuma inşallah hayırlısıyla opu olacagım. Cok duygusalım sürekli aglıyorum sanırım iğnelerden dolayı
Ahhh bu hormonlr 😁 hayırlısi ile atlat insallahh canım 💜🙏🏻

Kizlar bişi sorabilir miyim... Yarın gece çatlatma ignesini vurcam artık iğnelerin sonuna geldim ama bugün akıntım çok farklı geldi normalde hep seffafdi ama bugün bembeyaz geldi (afedersiniz) garip bı durum değildir dimi
Degil canim normal

Eki Görüntüle 2835237 Kızlar günaydın. Embriyolarım hazır bekliyor ocakta opu olmuştum. Martta transfer olacakken polip var dedi iptal etti doktor ve histeroskopi oldum. Yine dinlendim yine başladım bu ay yine hazırlanıyorum ki dün gittiğimde sıvı olmuş belki yine polip vardır dedi yine histeroskopi yapacakmış. Ben yapacağımı şaşırdım. Daha transfer aşamasına bile gelemedim. Anlayan birisi varsa yorumlayabilir mi nedir bu😪 ogrtmn33 ogrtmn33 kuzucum ne yazık ki bende durumlar yine olumsuz😔
Kuzumm embriyolarını al klinik değiştir cidden yani bu dallandı budaklandı kaç aydır mahvoldun ya😣 neredesin bilmiyorum ama belki de gerçekten kaliteli bir hastanedir ama yani değiştir başka bir dr gözüyle muayene ol🥺

Kuzumm embriyolarını al klinik değiştir cidden yani bu dallandı budaklandı kaç aydır mahvoldun ya😣 neredesin bilmiyorum ama belki de gerçekten kaliteli bir hastanedir ama yani değiştir başka bir dr gözüyle muayene ol🥺
Gerçekten artık bende bunaldım. Asileşmek istemiyorum ama daha başlamadan yıldım. Ne yazık ki bulunduğum yerde başka hiç yapan yer yok. Olsa 1 dk durmayacağım. Şehir dışına çıksam yasaklar gidiş geliş kafam allak bullak dünden beri mahvoldum

İğneler hormonları etkiliyebiliyor cnm
Nurzfr Nurzfr de öyle oldu :) oda perşembe opu olacak
İnşallah ikinizinde tatliş tatliş yumartalarınız olur
Benim bugün artık kaldı üç ignem onlarda çatlatma iğnesi gece 1 de vuruncam ama benim hareketlerim çok kisitlandi bacağımı uzatsam kramp giriyo donsem kramp giriyo ayağa kalksam kramp giriyo çok fenayım a dostlar😅😅😅 kasıklarım sanki altı aylık hamileyim gibi şişti gerildi iyice

Çok komik şeylere bile aglayabiliyoruz malesef geçen akşam belgesel izliom panda doğum yaptı ona bile ağladım😂😂😂😂

Back
X