Hastanede gecelik mi pijama mı giyerim emin olamadıgım için, pijaması geceliği ve sabahlığı 3 lü takım aldım kuzum. Orda hangisini giymek daha uygun olursa artık. Sade düz aldım ben de çok dantel süs sevmiyorum.Evet aynen en iyisi primaymış.. ama alışınca değişmesi zor oluomş pahalı kız
Sleepyde iyi diolar
Ben henüz göğüs kremi kullanmıorm
Doktorum kahverengi bölgeye dokunma ama çevr3sine çatlak önleyici kullanabilirsin dedi.. Ama almak lazm o önemli.. Ben aslının önerrdiği bi krem vardı onu alırım sanırım yazmştm adını ama hatıelamıorm
Oooo maşallah cnm benim yaaaa harikasın..
Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
Pijama gecelik felan takım mı aldın?
Bir daha ki kontrol 8 mayıs canım. 5 mayis içinde devlette randevum var seker yükleme için. Bu sefer doktor değişikliğe ile devam edicem bakalım olduğum ilçedeki doktora gideceğim ilk defa o yüzdende ayrı bir heyecan var bebeği ayrı merak ediyorum zaten geçen defa hanımefendi yüzünü göstermedi insallahh daha büyümüş olarak gorecegizİnşallah canımSağlık olsun da gerisi hallolur diyoruz
Sıradaki kontrolun ne zaman? Yine yaklaşıyo bizim randevu günleri 1 ayı daha deviriyoruz
Bende düz sade ama hafif şık bişey istiorm abartısız ama daha bulamadmHastanede gecelik mi pijama mı giyerim emin olamadıgım için, pijaması geceliği ve sabahlığı 3 lü takım aldım kuzum. Orda hangisini giymek daha uygun olursa artık. Sade düz aldım ben de çok dantel süs sevmiyorum.
Hadi bu sefer annesine güzel bi poz versin küçük hanım inşallahBir daha ki kontrol 8 mayıs canım. 5 mayis içinde devlette randevum var seker yükleme için. Bu sefer doktor değişikliğe ile devam edicem bakalım olduğum ilçedeki doktora gideceğim ilk defa o yüzdende ayrı bir heyecan var bebeği ayrı merak ediyorum zaten geçen defa hanımefendi yüzünü göstermedi insallahh daha büyümüş olarak gorecegiz
Fikir olsun diye yolliyim aldıklarımı kuzu. Temmuz olunca terlik acık olsun dedim, en sadesinden incesinden bi de taç tamam işte. Zaten corona dönemi hastaneye gelen giden de olmayacak.Bende düz sade ama hafif şık bişey istiorm abartısız ama daha bulamadm
Hah işte böyle bişey yaaa...Fikir olsun diye yolliyim aldıklarımı kuzu. Temmuz olunca terlik acık olsun dedim, en sadesinden incesinden bi de taç tamam işte. Zaten corona dönemi hastaneye gelen giden de olmayacak.
Az kaldı sayılır artık canım gerçekten insan sabırsızlanıyorHadi bu sefer annesine güzel bi poz versin küçük hanım inşallahUmarım memnun kalırsın yeni doktorundan canım Benim de 6 mayıs kontrol, iple çekiyorum güzelce büyümüştür inşallah sağlıkla görelim yine inşallah
Canım gerçekten sade ve şık çok güzel güle güle kullan insallah o güzel gün geldiğindeFikir olsun diye yolliyim aldıklarımı kuzu. Temmuz olunca terlik acık olsun dedim, en sadesinden incesinden bi de taç tamam işte. Zaten corona dönemi hastaneye gelen giden de olmayacak.
Benm kız poz verdi ama bişeye benzetemedimAz kaldı sayılır artık canım gerçekten insan sabırsızlanıyor
Canım gerçekten sade ve şık çok güzel güle güle kullan insallah o güzel gün geldiğinde
Hah işte böyle bişey yaaa...
Sade ve şık..
Bayıldımmmmmm cnm valla
Sağolun kızlar amin inşallahAz kaldı sayılır artık canım gerçekten insan sabırsızlanıyor
Canım gerçekten sade ve şık çok güzel güle güle kullan insallah o güzel gün geldiğinde
Yok canım illa lekenlenme olmaz. Herkeste olmuyor. Benim transferin 7.gunu olmuştu bir defa geldi.Kızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
Tam tutunma zamanında olmuş o zamsnYok canım illa lekenlenme olmaz. Herkeste olmuyor. Benim transferin 7.gunu olmuştu bir defa geldi.
Evet canım progestan ailesinden tutunma için rahim destekleme için prolutex adıHergün olduğun iğne de progestan mı canım peki
Aynen canım hayirlisi olsunBenımde 13.haftada büyük ihtimal kız demişti kız olarak devm ettihayirlsii olsun canım sağlıkla gelsin
Öyle bir şart yok felan yk cnmKızlar transferin tutması için illaki lekelenme olması gerekiyor mu yani bu belirti yaşanır mı illaki
İlk tüp bebek pozitif idrarınızı kaçıncı gün öğrendiniz test yaptınız
Canım ben de ilk 5. Gün testte böyle bi silik çizgi ile öğrendim. Hadi inşallah geliyo bebişinMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?