Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım transfer için progestron kaç olmalı tam bilmiyorum. Normal de transfer öncesi progestan desteği de alıyoruz ama doktorun vardr bil bildiği. Dinlenmek rahim için daha iyi olur belkide hayirlsii olsun inşallah
Evet canım bende öyle düşündüm vardır doktorumun bi bildiği hem dondurulmuş olmasıda bi bakıma iyi

Haftası ilerleyenler olarak soruorm
Kriel Fly3646 bebişin eşyaları hazırmı
Yeterli derecede hazır sadece zıbını fazla onun dışında hastane çıkışı var 5 li olarak aldım 4 5 takım. çorap yelek biberon emzik battaniye yani yeter herhlde çok alma taraftarı değilim aldıklarım bile çok geliyor bazen bide olmazsa diye beşik ve bebek arabasi kaldı. Sen neler aldın

Valla bende 2 tane var hastane çıkışı 5li kuzum.. %90 çıtçıtlı aldım.. Hatay sıcak..
İlk zamanlar uzun brakırım sonrası tarzan modu
Benm kendi kişisel ihtiyaçlarmdan hiç biri hazıe değil.. Gecelik, pijama, göğüs kalkanı, kapağı vs vs hiç almadm..
Bebeğin beşiğine karar verdm ama getirmedim.. Erken geliyor daha.. Oda yapmayacam..
Bezi felan eksik bebeğin bitek

Kızzz benimde Bi şeyim yok katmiyorum kendimi hazırlıklara ben göğüs kalkanı falan almiyacagim. Pijama gecelik kismini Biraz daha şişmeyi bekliyorum
Bende oda yapmicagim ne alacagim kafamda belli bayram sonrası bakıp alacağım.
Heee bu ara ben bezini aldım aman en önemli o dayım da migros un hediye çeki varmış bana verdi bende bez aldım bende

Bez riskli geliyoe bana kararsızım

Bez riskli geliyoe bana kararsızım
Sanırım en iyisi prima premium care. Ben ondan aldım. Birde sleppy aldım. İkisini denemiş olcam. Bebek hanginiz seçerse artık normalde bende bezi şimdiden almazdm ama öyle bir durum çıkınca bez olarak değerlendirdim.

Ay ben hala hastane çıkışı almadım.5'li daha mantıklı gibi ben de o şekilde bakayım diyorum.Biberon vs de seçemedim gaz yapmayanlardan bir tanesini alacağım bakalım.Arabasını ve beşiği tamam benim de.Bir de banyo takımlarını aldım o da aradan çıktı iyi oldu.
Kişisel ihtiyaçlardan ben sadece göğüs ucu kremini aldım burada gereksiz pahalıydı yurt dışındaki arkadaşımdan istedim o getirecek geri kalan hiçbir şey hazır değil.Gecelik-sabahlık-pijama bermuda şeytan üçgenine girmedim henüz.Dantelliler hoşuma gitmiyor şöyle sade ya da minik çiçekli modeller bakıyorum.Göğüs kalkanı mı gümüş kapak mı bal mumu kapak mı vs konuları hala belirsizliğini sürdürüyor
Bu arada kızlar ben göğüs kremi gelene kadar lansinoh alacağım galiba çok acıyor,yanıyor göğüs uçlarım.Şu an böyleyse emzirme döneminde kesip atarım artık

Haftası ilerleyenler olarak soruorm
Kriel Fly3646 bebişin eşyaları hazırmı
Canım ben baya tamamım heralde Bebişin ihtyaçları tamamladım, çamaşır deterjanına kadar aldım 2 3 haftaya falan ufak ufak yıkayıp ütüleyip kaldırmaya başlarım. Hastane çıkışıydı, kıyafetleriydi, battaniyesi fln da tamam. Bebek arabası, ana kucağı kaldı bi. Odasını bile aldık, indirim vardı hadi kaçırmayalım dedik Ama sıkıntı şu taşınacaz, evin içindeki kiracının cıkmasını bekliyoruz ve gün veremiyor ne zaman çıkarsa..
Kendimle ilgili de herşeyi aldım sayılır. Hastanede giyeceğim takımım, lohusa pijamaları, süt sağma aleti, gögüs kalkanı, emzirme sütyenleri vs. Baya bi tamamladım. Kapı süsü, hediyelil fln onlar kaldı bi de. Taşınma işi çıkmadan, kargaşa başlamadan yapabildiğimi halledim sakin sakin dedim.
Allah sağlıkla kullanmamızı da nasip etsin inşallah

Göğüslerin kötüyse şimdiden başla canım ilerde sıcaklar gelince daha da fena olmasin pijama bende dantelli olanları sevmiyorum. Sade Bi şeyler alacağım. Düz insanım ben
Ooo masallahh canım ya sen tamamsin bebis eksik insallahh kiracı en yakın zmanda ev bulup çıkarda sende telasa girmeden rahat rahat tasinirsin.

İnşallah canım Sağlık olsun da gerisi hallolur diyoruz
Sıradaki kontrolun ne zaman? Yine yaklaşıyo bizim randevu günleri 1 ayı daha deviriyoruz

Evet aynen en iyisi primaymış.. ama alışınca değişmesi zor oluomş pahalı kız
Sleepyde iyi diolar

Ben henüz göğüs kremi kullanmıorm
Doktorum kahverengi bölgeye dokunma ama çevr3sine çatlak önleyici kullanabilirsin dedi.. Ama almak lazm o önemli.. Ben aslının önerrdiği bi krem vardı onu alırım sanırım yazmştm adını ama hatıelamıorm
Oooo maşallah cnm benim yaaaa harikasın..
Sağlıklı mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
Pijama gecelik felan takım mı aldın?

Göğüs ucu kremi almadım ben de emin olamadım. Bizden önce doğuranlar garmastan pomat diye bi krem tavsiye etmişler ondan alim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…