Evet canım bende öyle düşündüm vardır doktorumun bi bildiği hem dondurulmuş olmasıda bi bakıma iyiCanım transfer için progestron kaç olmalı tam bilmiyorum. Normal de transfer öncesi progestan desteği de alıyoruz ama doktorun vardr bil bildiği. Dinlenmek rahim için daha iyi olur belkide hayirlsii olsun inşallah
Sağol canım benim valla öyle ya... doğumuna çok az kalmış hadi hayırlısı haber et bize de
Progestan fitil ve iğne kullanıyorum her günCanım estrofem yada progestan kullanıyo musub
Hergün olduğun iğne de progestan mı canım pekiProgestan fitil ve iğne kullanıyorum her gün
12 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık herhalde
Hilallll cok az kalmşşşş
Hayırlısı olsun cnm gözin aydınPazartesi doktor kontrolü vardı ikili test için çağırdı ama ben yaptırmadım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdım.
Bı de cinsiyet tahmininde bulundu doktorumuz kıza benziyor dedi
Canım peki ovitrelle hcg içerdi mi? Kaçıncı gün test yapmıştınCanım ben o igneyi hic kullanmadim ovitrelle kullanmıştım o yüzden tam bilemiyorum.
Yeterli derecede hazır
Evet ovitrelle hcg içeriyor. En az 10 12 günde etkisi geçiyor. Ben Dondurlmus emrbiyo transferi olduğum için iğne etkisi olmadı transferin 7.gunu yapmıştım test canım.Canım peki ovitrelle hcg içerdi mi? Kaçıncı gün test yapmıştın
Valla bende 2 tane var hastane çıkışı 5li kuzum.. %90 çıtçıtlı aldım.. Hatay sıcak..Yeterli derecede hazırsadece zıbını fazla onun dışında hastane çıkışı var 5 li olarak aldım 4 5 takım. çorap yelek biberon emzik battaniye yani yeter herhlde çok alma taraftarı değilim aldıklarım bile çok geliyor bazen bide olmazsa diye beşik ve bebek arabasi kaldı. Sen neler aldın
Kızzz benimde Bi şeyim yok katmiyorum kendimi hazırlıklaraValla bende 2 tane var hastane çıkışı 5li kuzum.. %90 çıtçıtlı aldım.. Hatay sıcak..
İlk zamanlar uzun brakırım sonrası tarzan modu
Benm kendi kişisel ihtiyaçlarmdan hiç biri hazıe değil.. Gecelik, pijama, göğüs kalkanı, kapağı vs vs hiç almadm..
Bebeğin beşiğine karar verdm ama getirmedim.. Erken geliyor daha.. Oda yapmayacam..
Bezi felan eksik bebeğin bitek
Bez riskli geliyoe bana kararsızımKızzz benimde Bi şeyim yok katmiyorum kendimi hazırlıklaraben göğüs kalkanı falan almiyacagim. Pijama gecelik kismini Biraz daha şişmeyi bekliyorum
Bende oda yapmicagim ne alacagim kafamda belli bayram sonrası bakıp alacağım.
Heee bu ara ben bezini aldım aman en önemli odayım da migros un hediye çeki varmış bana verdi bende bez aldım bende
Sanırım en iyisi prima premium care. Ben ondan aldım. Birde sleppy aldım. İkisini denemiş olcam. Bebek hanginiz seçerse artıkBez riskli geliyoe bana kararsızım
Ay ben hala hastane çıkışı almadım.5'li daha mantıklı gibi ben de o şekilde bakayım diyorum.Biberon vs de seçemedim gaz yapmayanlardan bir tanesini alacağım bakalım.Arabasını ve beşiği tamam benim de.Bir de banyo takımlarını aldım o da aradan çıktı iyi oldu.Yeterli derecede hazırsadece zıbını fazla onun dışında hastane çıkışı var 5 li olarak aldım 4 5 takım. çorap yelek biberon emzik battaniye yani yeter herhlde çok alma taraftarı değilim aldıklarım bile çok geliyor bazen bide olmazsa diye beşik ve bebek arabasi kaldı. Sen neler aldın
Kişisel ihtiyaçlardan ben sadece göğüs ucu kremini aldım burada gereksiz pahalıydı yurt dışındaki arkadaşımdan istedim o getirecek geri kalan hiçbir şey hazır değil.Gecelik-sabahlık-pijama bermuda şeytan üçgenine girmedim henüz.Dantelliler hoşuma gitmiyor şöyle sade ya da minik çiçekli modeller bakıyorum.Göğüs kalkanı mı gümüş kapak mı bal mumu kapak mı vs konuları hala belirsizliğini sürdürüyorValla bende 2 tane var hastane çıkışı 5li kuzum.. %90 çıtçıtlı aldım.. Hatay sıcak..
İlk zamanlar uzun brakırım sonrası tarzan modu
Benm kendi kişisel ihtiyaçlarmdan hiç biri hazıe değil.. Gecelik, pijama, göğüs kalkanı, kapağı vs vs hiç almadm..
Bebeğin beşiğine karar verdm ama getirmedim.. Erken geliyor daha.. Oda yapmayacam..
Bezi felan eksik bebeğin bitek
Ooo premses geliyorNormalde midem kötü olunca gaviscon kullanıyordum ama buna bir şey fayda etmedi malesefevet canım cinsiyeti belli kızımız olacak Allahın izni ile
Canım ben baya tamamım heralde
Göğüslerin kötüyse şimdiden başla canım ilerde sıcaklar gelince daha da fena olmasinAy ben hala hastane çıkışı almadım.5'li daha mantıklı gibi ben de o şekilde bakayım diyorum.Biberon vs de seçemedim gaz yapmayanlardan bir tanesini alacağım bakalım.Arabasını ve beşiği tamam benim de.Bir de banyo takımlarını aldım o da aradan çıktı iyi oldu.
Kişisel ihtiyaçlardan ben sadece göğüs ucu kremini aldım burada gereksiz pahalıydı yurt dışındaki arkadaşımdan istedim o getirecek geri kalan hiçbir şey hazır değil.Gecelik-sabahlık-pijama bermuda şeytan üçgenine girmedim henüz.Dantelliler hoşuma gitmiyor şöyle sade ya da minik çiçekli modeller bakıyorum.Göğüs kalkanı mı gümüş kapak mı bal mumu kapak mı vs konuları hala belirsizliğini sürdürüyor
Bu arada kızlar ben göğüs kremi gelene kadar lansinoh alacağım galiba çok acıyor,yanıyor göğüs uçlarım.Şu an böyleyse emzirme döneminde kesip atarım artık
Ooo masallahh canım ya sen tamamsin bebis eksikCanım ben baya tamamım heraldeBebişin ihtyaçları tamamladım, çamaşır deterjanına kadar aldım 2 3 haftaya falan ufak ufak yıkayıp ütüleyip kaldırmaya başlarım. Hastane çıkışıydı, kıyafetleriydi, battaniyesi fln da tamam. Bebek arabası, ana kucağı kaldı bi. Odasını bile aldık, indirim vardı hadi kaçırmayalım dedik Ama sıkıntı şu taşınacaz, evin içindeki kiracının cıkmasını bekliyoruz ve gün veremiyor ne zaman çıkarsa..
Kendimle ilgili de herşeyi aldım sayılır. Hastanede giyeceğim takımım, lohusa pijamaları, süt sağma aleti, gögüs kalkanı, emzirme sütyenleri vs. Baya bi tamamladım. Kapı süsü, hediyelil fln onlar kaldı bi de. Taşınma işi çıkmadan, kargaşa başlamadan yapabildiğimi halledim sakin sakin dedim.
Allah sağlıkla kullanmamızı da nasip etsin inşallah
İnşallah canımGöğüslerin kötüyse şimdiden başla canım ilerde sıcaklar gelince daha da fena olmasinpijama bende dantelli olanları sevmiyorum. Sade Bi şeyler alacağım. Düz insanım ben
Ooo masallahh canım ya sen tamamsin bebis eksikinsallahh kiracı en yakın zmanda ev bulup çıkarda sende telasa girmeden rahat rahat tasinirsin.
Evet aynen en iyisi primaymış.. ama alışınca değişmesi zor oluomş pahalı kızSanırım en iyisi prima premium care. Ben ondan aldım. Birde sleppy aldım. İkisini denemiş olcam. Bebek hanginiz seçerse artıknormalde bende bezi şimdiden almazdm ama öyle bir durum çıkınca bez olarak değerlendirdim.
Ben henüz göğüs kremi kullanmıormAy ben hala hastane çıkışı almadım.5'li daha mantıklı gibi ben de o şekilde bakayım diyorum.Biberon vs de seçemedim gaz yapmayanlardan bir tanesini alacağım bakalım.Arabasını ve beşiği tamam benim de.Bir de banyo takımlarını aldım o da aradan çıktı iyi oldu.
Kişisel ihtiyaçlardan ben sadece göğüs ucu kremini aldım burada gereksiz pahalıydı yurt dışındaki arkadaşımdan istedim o getirecek geri kalan hiçbir şey hazır değil.Gecelik-sabahlık-pijama bermuda şeytan üçgenine girmedim henüz.Dantelliler hoşuma gitmiyor şöyle sade ya da minik çiçekli modeller bakıyorum.Göğüs kalkanı mı gümüş kapak mı bal mumu kapak mı vs konuları hala belirsizliğini sürdürüyor
Bu arada kızlar ben göğüs kremi gelene kadar lansinoh alacağım galiba çok acıyor,yanıyor göğüs uçlarım.Şu an böyleyse emzirme döneminde kesip atarım artık
Oooo maşallah cnm benim yaaaa harikasın..Canım ben baya tamamım heraldeBebişin ihtyaçları tamamladım, çamaşır deterjanına kadar aldım 2 3 haftaya falan ufak ufak yıkayıp ütüleyip kaldırmaya başlarım. Hastane çıkışıydı, kıyafetleriydi, battaniyesi fln da tamam. Bebek arabası, ana kucağı kaldı bi. Odasını bile aldık, indirim vardı hadi kaçırmayalım dedik Ama sıkıntı şu taşınacaz, evin içindeki kiracının cıkmasını bekliyoruz ve gün veremiyor ne zaman çıkarsa..
Kendimle ilgili de herşeyi aldım sayılır. Hastanede giyeceğim takımım, lohusa pijamaları, süt sağma aleti, gögüs kalkanı, emzirme sütyenleri vs. Baya bi tamamladım. Kapı süsü, hediyelil fln onlar kaldı bi de. Taşınma işi çıkmadan, kargaşa başlamadan yapabildiğimi halledim sakin sakin dedim.
Allah sağlıkla kullanmamızı da nasip etsin inşallah
Göğüs ucu kremi almadım ben de emin olamadım. Bizden önce doğuranlar garmastan pomat diye bi krem tavsiye etmişler ondan alim diyorum.Ay ben hala hastane çıkışı almadım.5'li daha mantıklı gibi ben de o şekilde bakayım diyorum.Biberon vs de seçemedim gaz yapmayanlardan bir tanesini alacağım bakalım.Arabasını ve beşiği tamam benim de.Bir de banyo takımlarını aldım o da aradan çıktı iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?