Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın canlar Progesteron içerikli iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullandınız kuzular?8.haftaya giricem ultrasana göre doktor bırak dedi fitili arttırrdı sizin tedavi nasıl şekillendi
Cnm ben düzenli hergn kullandım iğneyi..
12-14 hafta kadar.. Hatta benmki 2 doz birdendi
Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Bende çizgi görüorm ama kızlarla aynı fikirdeym erken.. Ama inşallah sonundada görecez o çizgyi

Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?

Günaydın canlar Progesteron içerikli iğneleri kaçıncı haftaya kadar kullandınız kuzular?8.haftaya giricem ultrasana göre doktor bırak dedi fitili arttırrdı sizin tedavi nasıl şekillendi
Canım ben daha yeni bıraktım 12+2 günlük olduk doktor şimdi bırakmamı söyledi bana

Ay valaa az kaldı yaa hala inanamıyorum iyi vala son zamanlar iyice uyku kesildi tabi bide ramazan sahur falan oturuyorum ben de bu hafta biraz zorlamaya başladı bakalım . Sen napıyosun canım nası gidiyo
Masallahh canım sağlıkla gelsin artık vakti geliyor yavaş yavaş
Bende iyiyim çok şükür. Şimdilik iyi gidiyor sıkıntım yok. Asıl sıkıntı biraz daha şişip sıcaklar gelince olacak

Canım transfer için progestron kaç olmalı tam bilmiyorum. Normal de transfer öncesi progestan desteği de alıyoruz ama doktorun vardr bil bildiği. Dinlenmek rahim için daha iyi olur belkide hayirlsii olsun inşallah

Pazartesi doktor kontrolü vardı ikili test için çağırdı ama ben yaptırmadım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına baktırdım.
Bı de cinsiyet tahmininde bulundu doktorumuz kıza benziyor dedi
Benımde 13.haftada büyük ihtimal kız demişti kız olarak devm etti hayirlsii olsun canım sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…